Зарадвай с подарък преживяване

Реджуванс масаж- дълбок естествен лифтинг - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Реджуванс масаж- дълбок естествен лифтинг - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Погрижете се за лицето си по най-естествения възможен подход- реджуванс масаж, с ваучер от Gift Tube

Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност.При него не се използват серуми, кремове или електрически уреди.

Той е едно нежно и ефективно „докосване”, което подмладява и освежава лицето, като едновременно с това осигурява пълна релаксация на тялото и интензивно усещане на приповдигнато настроение, свързвано с представата за добро здраве. Това е холистична техника, адресираща тялото, ума и душата, която работи едновременно на всичките три нива.

Препоръчва се за:

Процедурата се препоръчва на жени след 25-годишна възраст, които нямат ботокс /или минимум 6 месеца след прилагането му/. Не е желателно да са ползвани филъри.

Ефект:

Кожата се подмладява и регенерира по естествен път. По-леките бръчици се заглаждат, по-дълбоките омекотяват формата. Мускулатурата на лицето се стяга, променя се излъчването.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 мин.
целогодишно
София
Жени
Масажи и СПА пакети