Зарадвай с подарък преживяване

Реджуванс масаж- дълбок естествен лифтинг - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Реджуванс масаж- дълбок естествен лифтинг - ваучер за преживяване

Погрижете се за лицето си по най-естествения възможен подход- реджуванс масаж, с ваучер от Gift Tube

Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност.При него не се използват серуми, кремове или електрически уреди.

Той е едно нежно и ефективно „докосване”, което подмладява и освежава лицето, като едновременно с това осигурява пълна релаксация на тялото и интензивно усещане на приповдигнато настроение, свързвано с представата за добро здраве. Това е холистична техника, адресираща тялото, ума и душата, която работи едновременно на всичките три нива.

Препоръчва се за:

Процедурата се препоръчва на жени след 25-годишна възраст, които нямат ботокс /или минимум 6 месеца след прилагането му/. Не е желателно да са ползвани филъри.

Ефект:

Кожата се подмладява и регенерира по естествен път. По-леките бръчици се заглаждат, по-дълбоките омекотяват формата. Мускулатурата на лицето се стяга, променя се излъчването.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 мин.
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени
За жена, Масажи и СПА пакети

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи