С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Рефлексотерапия - ваучер за подарък

Общ преглед

Вземи Рефлексотерапия с ваучер Gift Tube Classic 75 лв.

Прилагането на масаж като средство за лечение на различни заболявания се използва от дълбока древност. Масажното изкуство включва множество масажни действия (похвати), специално подбрани и усъвършенствани за третиране на т.нар. биологично активни точки (БАТ), познати още като „Цубо“ или „Жизнени точки“. По данни на източната медицина и според най-новите изследвания върху кожата са регистрирани към настоящия момент над 1000 такива точки, които освен по меридианите са разположени и извън тях. Третирането на биологично активните точки стимулира т.н жизнена енергия „ки“ , на японски „чи“ или „ци“ на китайски. В случаите на блокиране, задържане на енергия в някои точки от тялото се проявява дискомфорт, напрежение и болка. Стимулирането на потока енергия намалява болезнените зони като се засилва самолекуващата сила на организма. Което боди до балансирано психо-физическото състояние на човека и подобрена дейност на вътрешните органи и системи. Хармоничното протичане на енергията във тялото е гаранция за добро здраве.

Методиката на масажа е комбинация от рефлексотерапия и акупресура . Насочена към грижата за тялото и индивидуалните му характеристики. Подпомага възстановителните механизми на организма.

Специалист: Любов Попова, придобита квалификация към Национална Спортна Академия „Васил Левски“ - следдипломна програма на обучение Масаж – Рефлексотерапия.

Подарете възможност за по-качествен живот с Gift Tube!

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
За мъж, За жена, Масажи и СПА пакети, Спорт и здраве

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.