Зарадвай с подарък преживяване

Сесия по регресия в Пловдив - ваучер за преживяване

Сесия по регресия в Пловдив - ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Регресия с ваучер за преживяване от Gift Tube на най-добра цена!

Подари си дълбоко себепознание с помощта, на което ще достигнеш до отговори на важни за теб въпроси!

Основата на Регресията е да даде поле за лечение на предишни преживявания от минали животи/паралелни реалности, което да спре повтаряемостта на събитията в този живот носещи болка и страдание на няколко нива.

Задачата на регресията е да се намери решението, което да даде енергийно и емоционално поле за придобиване на осъзнатост на уроците, свързани с предишни преживявания.

Peгpecиятa е пpeпopъчвaнa oт paзлични cвeтoвни yчитeли пpи нaличиe нa cтpaxoвe, пpитecнeния и фoбии. Cъщo тaĸa пpи нaличиeтo нa oпpeдeлeни гpaници, ĸoитo виждaмe, чe cи пocтaвямe в cитyaции, зa чиитo peзyлтaти пoлaгaмe ycилия, нo вce нeщo нe ce пoлyчaвa.

Ваучерът за регресия включва:

 • Сесия по регресия за един участник
 • Продължителност 120 мин.

В медитативната регресия, която провеждаме имаме за цел да влезем в ниво на подсъзнанието, чрез което да получим целебният ефект на клетъчно и мисловно ниво.

Разгледай още предложения за личностно развитие 

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Виж повече за сесията по регресия и Гергана Горанова:

Гергана ГораНова

По пътя на личното ми търсене „Коя съм аз?“,  „Откъде идвам?”, „Каква е мисията ми на Земята?“ и „Как да постигна баланс в ежедневните ми дейности?”  се запознах с множество енергийни практики и методи от източният и западният свят. Те ми разкриха едно ново измерение, изпълнено с жизненост, здраве, вдъхновение и радост.

В процеса на изцелението ми от един куп блокировки, реших, че след като всичко това работи за мен ще работи и за други хора. А в процеса на развитието си осъзнах, че това което имам и използвам е безценен диамант, който всеки, имащ желание, може да притежава.

Осъзнавайки, силата на мисълта и проявлението й в материалният свят, разбрах, че една от мисиите ми е да създавам лечебно и високочестотно пространство, в което хората около мен могат да се изцелят и да намерят бленувато спокойствие.Повече от десет години основните направления в които съм вдъхновена да творя са:

 • Лечебна енергийна терапия - методика за изцеление през висшата целебна енергия и словото;
 • Медитативна регресия с лечебна цел;
 • Рейки инициации и обучения - методика за достигане до вътрешното дълбочинно познание и самолечение;
 • Водени авторски медитации за личността;
 • СмехоТворение;
 • Мистични събития на свещени енергийни места в България.

Моето желание към всички, търсещи решения: Търсете и намирайте Светлината и Любовта във всички аспекти на живота си. Дарявайте Добро във всички проявления и създавайте Благодат, където и да се намирате.

Регресия

Meдитaтивнaтa peгpecия e бeзoпacнa зa вceĸи чoвeĸ, ĸoйтo yceщa нeoбxoдимocт зa нaвлизaнeтo в пpeдишeн живoт c яcнa и бeзĸopиcтнa цeл зa пoдoбpявaнeтo нa ceгaшният мy живoт. B тaĸoвa мeдитaтивнo cъcтoяниe нa peгpecия, чoвeĸa мoжe дa дocтигнe дo paзлични пpeдишни живoти/паралелни реалности, ĸoитo биxa имaли oтнoшeниe зa cлeдвaщи нeгoви пocтъпĸи „тyĸ и ceгa“ нa физичecĸo нивo на ежедневните му дейности. Като процес е много индивидуален и зависи от пътя избран от душата и опитността, която има да преживее в този живот. Най-често всички уроци на миналото, които не са научени биват повтаряни до тяхното адекватно научаване и приложението на нов „надграждащ” избор в равновесие и синхронизация на избраното информационно поле на обучение.

В медитативната регресия, която провеждаме имаме за цел да влезем в ниво на подсъзнанието, чрез което да получим целебният ефект на клетъчно и мисловно ниво.

За да се осъществи една регресия е необходимо да се подготвите. Как? Няколко поредни дни след като се обадите да си запишете час, можете да направите упражнение да задържите погледа си върху далечна точка или обект, без да премигвате. Това е така нарачената Тратака.

Тратака е проста, но мощна форма на медитация, която е известна в почти всички философски системи и духовни школи от древността. Обикновено се медитира със затворени очи, за да се прекъсне контактът с външния свят и да се установи връзка с вътрешния мир. Тратака е вид упражение и има следните ползи за тялото и ума:

 • балансира нервната система;
 • можем да прочистим очите с лекота /при редовна практика/;
 • облекчава нервното напрежение, безпокойство, депресия и безсъние;
 • много важна функция на тратака (освен развиването на концентрацията – което е много важно) е материализацията на силни впечатления и емоции и изхвърлянето им от тялото;
 • подобрява паметта;
 • помага за развиване на добра концентрация и силна воля;
 • активизира Аджна чакра и развива интуицията;
 • оказва лечебно и балансиращо въздействие върху епифизата.


    Тратака е отлична подготвителна практика, която може да се практикува и напълно самостоятелно, лесна е за изпълнение. Препоръчаното упражнение е една добра подготовка преди да бъде проведена Регресия. Освен това можете да погледнете и медитациите, които провеждаме онлайн от уюта на вашият дом и да направите няколко преди процедурата. Те също спомагат за повишаване нивото на концентрация и осъзнаване на материалността. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 120 мин.
целогодишно
Пловдив

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер
(Доставката на ваучер в опаковка се заплаща. Доставяме със Спиди до 24 часа в работните дни и в цялата страна. Възможно е вземане на място в офис.)
Виж опаковките

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

150,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.