Зарадвай с подарък преживяване

Рейки терапия в Пловдив - ваучер за подарък

Рейки терапия в Пловдив - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Рейки терапия с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Подари си енергиен баланс с рейки терапия - едно уникално преживяване, което ще ти помогне за възстановяване и синхронизиране на цялостната енергетика на организма!

РЕЙКИ – ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ЕНЕРГИЯ НА КОСМОСА, ЕНЕРГИЯТА НА ЖИВОТА. Това е един от древните видове тибетско целителско изкуство, при който целителят – посредник използва Космическата енергия Рейки, постъпваща през неговия собствен канал за оздравяване и изцеление на страдащите и нуждаещи се от промяна в някой от аспектите на живота.

Енергията се концентрира в енергийните центрове на тялото и може да бъде насочена за лечение и баланс на тялото и емоционалното състояние.

Ваучерът за рейки терапия включва:

 • Рейки терапия за един участник
 • Продължителност 60 мин.

Процесът на Рейки терапия/сеанс е изключително индивидуален и зависи изцяло от нивото на осъзнаване на човека, който се подлага на такъв вид процедура. При всеки човек се реализират и онагледяват различни видове вдъхновения – мисъл форми, образи, картини на нивото на вътрешното зрение, усещания на нивото на тялото.

Възможни ефекти от въздействие на Рейки:

 • Душа - повишаване на съзиданието
 • Разум - Усилване на съзнанието
 • Физическо тяло - Снемане на стреса
 • Електромагнитна енергия - Отстраняване на причините за болестта или балансиране и усилване на енергията
 • Химическа структура - Пречистване, унищожаване на отровите
 • Биологическа структура - Изцеление, удължаване на живота

Рейки терапията е подходящ подарък за приятел, колега или любим човек.

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Виж повече за рейки терапията и Гергана Горанова:

Гергана ГораНова

По пътя на личното ми търсене „Коя съм аз?“,  „Откъде идвам?”, „Каква е мисията ми на Земята?“ и „Как да постигна баланс в ежедневните ми дейности?”  се запознах с множество енергийни практики и методи от източният и западният свят. Те ми разкриха едно ново измерение, изпълнено с жизненост, здраве, вдъхновение и радост.

В процеса на изцелението ми от един куп блокировки, реших, че след като всичко това работи за мен ще работи и за други хора. А в процеса на развитието си осъзнах, че това което имам и използвам е безценен диамант, който всеки, имащ желание, може да притежава.

Осъзнавайки, силата на мисълта и проявлението й в материалният свят, разбрах, че една от мисиите ми е да създавам лечебно и високочестотно пространство, в което хората около мен могат да се изцелят и да намерят бленувато спокойствие.Повече от десет години основните направления в които съм вдъхновена да творя са:

 • Лечебна енергийна терапия - методика за изцеление през висшата целебна енергия и словото;
 • Медитативна регресия с лечебна цел;
 • Рейки инициации и обучения - методика за достигане до вътрешното дълбочинно познание и самолечение;
 • Водени авторски медитации за личността;
 • СмехоТворение;
 • Мистични събития на свещени енергийни места в България.

Моето желание към всички, търсещи решения: Търсете и намирайте Светлината и Любовта във всички аспекти на живота си. Дарявайте Добро във всички проявления и създавайте Благодат, където и да се намирате.

ИЗЦЕЛЯВАЩАТА ЕНЕРГИЯ НА КОСМОСА, ЕНЕРГИЯТА НА ЖИВОТА - РЕЙКИ

През последните десетилетия в много страни по света се забелязва значителен интерес към използването на средствата и методите на народната медицина. По-свободен стана достъпа до източниците на информация за школите по езотерична медицина.

Във връзка с това все по-голяма популярност придобиват различни методи на целителство, основаващи се на съществуването на енергийно поле на човека. Един от тези методи, придобил голямо разпространение в цял свят, е Рейки. Това е един от древните видове тибетско целителско изкуство, при който целителят – посредник използва Космическата енергия Рейки, постъпваща през неговия собствен канал за оздравяване и изцеление на страдащите и нуждаещи се от промяна в някой от аспектите на живота. Системата е открита и предадена на света от д-р Микао Усуи в средата на XIX век. На японски „Рей Ки” означава Всемирна Жизнена енергия, която прониква във всичко и навсякъде. Енергията се концентрира в енергийните центрове на тялото и може да бъде насочена за лечение и баланс на тялото и емоционалното състояние, както и, възстановяване и синхронизиране на цялостната енергетика на организма.

Съществуват много начини за предаване на енергия и целителски методи, използващи полагането на ръцете. Системата Рейки е достъпна за всеки и се отличава от другите целителски методи с удивителна простота. Рейки се съчетава прекрасно с всички духовни и терапевтични методи. Енергията Рейки винаги се всмуква чрез канала и терапевтът е само неин проводник. Когато поставя ръцете върху тялото на пациента, то само определя количеството енергия, от която се нуждае, затова твърдим че Рейки е изключително интелигентна енергия. В процеса на лечение целителят не губи от своята енергия.

Едно от най-големите преимущества на Рейки е възможността за самолечение. След настройката(посвещение) човек само се съсредоточи и да се остави Рейки да въздейства върху него, тъй като енергията веднага започва да тече по канала. Рейки не е религия, тъй като не съдържа символите на вероизповедания или доктрини.

В действителност това е древна наука, скрита в продължение на хиляди години до момента, в който д-р Усуи не открива тази много древна „технология“, описана в тибетските сутри.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 мин.
целогодишно
Пловдив

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер
(Доставката на ваучер в опаковка се заплаща. Доставяме със Спиди до 24 часа в работните дни и в цялата страна. Възможно е вземане на място в офис.)
Виж опаковките

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

75,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.