Зарадвай с подарък преживяване

Сеанс за освобождаване от кармични блокажи - ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Сеанс за освобождаване от кармични блокажи - ваучер
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Сеанс за освобождаване от кармични блокажи от Gift Tube!

Намери спокойствие и свобода с техника за освобождаване на блокажи!

* Продължителност на сеанса: 1 час

Центрове за връзка с Вселената (Access Consciousness)

Центрове за връзка с Вселената (Access Consciousness) e сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота: засилват способностите ни да създадем живота, който желаем. Следователно, да бъдем по-съзнателни в ежедневието. Премахват всички бариери, които сме издигнали към получаването.

Access Bars® e нежна техника за полагане на ръце, която усмирява ума. Получавате сеанс, подобен на масаж, като се работи с 32 Барс точки на главата, които, докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят онова, което не ни позволява да получаваме. Барс сриват тези стени и прегради. Това е възможност да се освободите от всичко!

За кого е подходяща програмата?

За всеки, особено при силен стрес, заболявания, тъй като съдейства на тялото да се задвижи процесът на самовъзстановяване.

Ако направите MTVSS 20-30 пъти, цялата структура на тялото ще се промени.

Докосването на Барс точките позволява на електромагнитния заряд, който задържа мисли, чувства и емоции, да се освободи, позволявайки да усещате живота, тялото и отношенията си с яснота и лекота.

Услугата се предоставя от МЦ Качествен Живот, София, бул. Витоша

Запознай се по-долу с терапефтът Ива Кайтазова

 

MTVSS може да бъде използван по много различни начини и всеки път сътворява различна възможност. Това е динамичен процес с полагане на ръце. Това са всички начини, по които сте заключили тялото си, мислейки, че тази реалност е общата сума от това, което можете да направите и да бъдете.

Активираме имунната система. Това изгражда имунната ви система за премахване на всичко, което създава болка, страдание, болест и ограничение в тялото. Това води до осъзнаване, че имаме способности за лекуване с полагане на ръце и да променяме статута на тялото.

Access Bars® e съдействало на хиляди хора да променят много аспекти на тялото и живота си, включително сън, здраве и тегло, пари, секс и отношения, безпокойство, стрес и др. Всички тези процеси с полагане на ръце са направени да фасилитират единението с тялото ти. Тялото има способността да се самоизгражда, но за съжаление ние сме склонни да имаме гледната точка, че телата ни трябва да умират. Процесът на стареене се прекратява, когато пуснете да си отидат фиксирани гледни точки. Всяка фиксирана гледна точка заключва тялото в процеса на стареене.

Ива Кайтазова


От 2009 г. активно започнах да преподавам духовни практики и да водя светлинни медитации. Идеята зад всичко това е човек да встъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални, ментални, душевни и духовни проблеми, блокажи, грешни убеждения и др.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
целогодишно
София
Личностно развитие