Зарадвай с подарък преживяване

Сеанс за изчистване на чакрите - подаръчен ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Сеанс за изчистване на чакрите - подаръчен ваучер
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Сеанс за изчистване на чакрите

Чакрите са енергийни вихри в човешкото тяло, които провеждат енергията от междуизмерните тела във физическото тяло. Те отговарят за баланса на енергиите в двата плана, както и за баланса на ендокринната система и органите.

* Продължителност на сеанса: 30 мин.

Балансирането на енергиите в чакрите има следните ползи:

  • Помага при провеждане и захранване с живителната енергия всички органи и физиологични системи
  • Съдейства за осъзнаването на това, че човек е нещо повече от физическото тяло
  • Възстановява потока на енергия между органите в тялото
  • Препоръчва се при всякакви неразположения на физическо ниво, включително емоционални дисбаланси, ментални грешни модели и убеждения и др.
  • Допринася за пробуждане на вътрешната сила за самовъзстановяване на тялото и способността за промяна и сътворяване на човешкия индивид.

Работата на всяка от основните 7 чакри може да бъде диагностицирана радиестезично или с Веда пулс.

Кога се нуждаем от терапията?


При голямо замърсяване чакрата блокира и се затваря или започва да се върти в неправилна посока. Затова е важно изчистването на чакрите, за да може да се поддържа висок енергиен и физически баланс. Работи се на енергийно ниво, осъзнават се и се премахват съответващите на работата на чакрата блокажи.


​​Всяка чакра е свързана с определени теми от живота ни и това показва къде има блокажи. Също е свързана с жлези и отговаря за конкретна физиологична ситема или орган. Изчистването/лечението полага основата на здрав и осъзнат живот.

Услугата се предоставя от МЦ Качествен Живот, София, бул. Витоша

Запознай се по-долу с терапефтът Ива Кайтазова

 

Ива Кайтазова


От 2009 г. активно започнах да преподавам духовни практики и да водя светлинни медитации. Идеята зад всичко това е човек да встъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални, ментални, душевни и духовни проблеми, блокажи, грешни убеждения и др.

Какво представляват енергийните чакти в човешкото тяло?

В човешкото тяло има седем основни чакри, всяка от които е свързана с жлеза и отговаря за конкретни органи. При емоционални и ментални, както и духовни дисбаланси и проблеми, в чакрите се образуват блокажи и те не могат свободно да провеждат нужната енергия за тялото и органите. Всяка чакра синтезира определени като количество и качество енергии и когато има замърсявания, тя престава да провежда всички енергии, които синтезира. По този начин емоционалните, менталните и духовните блокажи се проявяват като заболявания във физическото тяло.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 мин.
целогодишно
София
Личностно развитие