Зарадвай с подарък преживяване

Сеанс по регресивна терапия - регресия

Сеанс по регресивна терапия - регресия

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Сеанс по регресивна терапия - регресия с ваучер от Gift Tube!

Намери алтернативен начин да се справиш с наболяли теми, вземи ваучер за регресия от Gift Tube - на най-добра цена!

* Продължителност на сеанса: 60 мин.

Регресивната терапия е мисловен акт на връщане към предишни времена, когато и да са били те, за да се възстановят спомени, които биха могли да имат негативно вли­яние върху сегашния живот и които вероят­но са източник на неговите симптоми. Хипнозата позволява на разума да премахне бариерите към тази ин­формация, включително и онези бариери, които не позво­ляват на човек да достигне до минали съществува­ния в будно състояние.

Регресията помага:

 • Помага при осъзнаване на изначалните причини за даден проблем, блокаж, заболяване, взаимоотношения
 • Помага да се доведе началната травма до съзнанието и да се освободи чрез катарзис, и да се постигне лечебен ефект на всички нива
 • Помага да се интегрират преживяванията и чувствата и се извлича урок от понесената травма
 • Облекчава усещането за безизходица
 • Обогатява преживяването на физическия план
 • Препоръчва се при всички видове блокажи
 • Помага за осъзнаване на личната сила и способността за сътворяване във всеки един аспект

Услугата се предоставя от МЦ Качествен Живот, София, бул. Витоша

Запознай се по-долу с терапефтът Ива Кайтазова

Още предложения за по-качествен живот може да намерите в категория здраве

С Gift Tube сбъдваш мечти!

Навлиза се в дълбоко релаксирано състояние и се прави връзка с Душата, Висшия Аз, Водача на човека. Пътува се до звездата или се използва нейната енергия. Често се прави връзка със съществата, живеещи на звездата.


Работи се на галактическо ниво и често се показват изначалните причини за зададен проблем, блокаж, заболяване, взаимоотношения още в момента на възникването им, като това може да бъде преживяване или въплъщение на друга планета, звезда, на друго ниво и в друго измерение.

Когато началната травма се довеж­да до съзнанието и се освобождава чрез катарзис, се пос­тига лечебен ефект. Чрез регресията се интегрират преживяванията и чувствата и се извлича урок от понесе­ната травма.

При работата с Неподвижни (фиксирани) звезди се дава основен поглед върху въплъщенията на Земята, може да бъдат показани няколко такива, като не е необходимо да се влиза емоционално във всяко поотделно. Проследява се нишката между тях и се отработва от нивото на Душата най-малко, на ниво галактическо. Възможно е да бъде дадена промяна на избор на ниво Душа. Като резултат се наблюдават промени в живота тук на земята на човека, като някои от темите са процес, за който е нужно време. Много често се наблюдава промяна в живота на човек, в ситуациите и възприятията още в първите дни след сеанса.

Ива Кайтазова


От 2009 г. активно започнах да преподавам духовни практики и да водя светлинни медитации. Идеята зад всичко това е човек да встъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални, ментални, душевни и духовни проблеми, блокажи, грешни убеждения и др.

 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 мин.
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

75,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
  Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.