Зарадвай с подарък преживяване

Сеанс за освобождаване от кармични блокажи

Сеанс за освобождаване от кармични блокажи

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Сеанс за освобождаване от кармични блокажи

Намери спокойствие и свобода с техника за освобождаване на блокажи на най-добра цена от Gift Tube!

* Продължителност на сеанса: 1 час

Центрове за връзка с Вселената (Access Consciousness)

Центрове за връзка с Вселената (Access Consciousness) e сбор от техники, инструменти и процеси, които променят живота: засилват способностите ни да създадем живота, който желаем. Следователно, да бъдем по-съзнателни в ежедневието. Премахват всички бариери, които сме издигнали към получаването.

Access Bars® e нежна техника за полагане на ръце, която усмирява ума. Получавате сеанс, подобен на масаж, като се работи с 32 Барс точки на главата, които, докоснати леко, могат лесно и без усилие да освободят онова, което не ни позволява да получаваме. Барс сриват тези стени и прегради. Това е възможност да се освободите от всичко!

За кого е подходяща програмата?

За всеки, особено при силен стрес, заболявания, тъй като съдейства на тялото да се задвижи процесът на самовъзстановяване.

Ако направите MTVSS 20-30 пъти, цялата структура на тялото ще се промени.

Докосването на Барс точките позволява на електромагнитния заряд, който задържа мисли, чувства и емоции, да се освободи, позволявайки да усещате живота, тялото и отношенията си с яснота и лекота.

Услугата се предоставя от МЦ Качествен Живот, София, бул. Витоша

Запознай се по-долу с терапефтът Ива Кайтазова

Разгледайте още възможности за по-качествен живот от категория здраве

С Gift Tube сбъдваш мечти!

MTVSS може да бъде използван по много различни начини и всеки път сътворява различна възможност. Това е динамичен процес с полагане на ръце. Това са всички начини, по които сте заключили тялото си, мислейки, че тази реалност е общата сума от това, което можете да направите и да бъдете.

Активираме имунната система. Това изгражда имунната ви система за премахване на всичко, което създава болка, страдание, болест и ограничение в тялото. Това води до осъзнаване, че имаме способности за лекуване с полагане на ръце и да променяме статута на тялото.

Access Bars® e съдействало на хиляди хора да променят много аспекти на тялото и живота си, включително сън, здраве и тегло, пари, секс и отношения, безпокойство, стрес и др. Всички тези процеси с полагане на ръце са направени да фасилитират единението с тялото ти. Тялото има способността да се самоизгражда, но за съжаление ние сме склонни да имаме гледната точка, че телата ни трябва да умират. Процесът на стареене се прекратява, когато пуснете да си отидат фиксирани гледни точки. Всяка фиксирана гледна точка заключва тялото в процеса на стареене.

Ива Кайтазова


От 2009 г. активно започнах да преподавам духовни практики и да водя светлинни медитации. Идеята зад всичко това е човек да встъпи в собствената си сила, да намери най-подходящия начин за себе си да се справя с емоционални, ментални, душевни и духовни проблеми, блокажи, грешни убеждения и др.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 час
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

75,00 лв.

    СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
    Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.