С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Седмична целодневна занималня + активности в The Little Gym

Общ преглед

Осигурете на детето си или подарете една вълшебна седмица в The Little Gym. Лесно. С ваучер от Gift Tube.

Вземи с ваучер от Gift Tube и спести 20 лв.

Ето каква специална програма са подготвили от The Little Gym:

В последните седмици на лятото, когато много семейства се завръщат към обичайния си режим, а децата все така кипят от енергия, ние даваме старт на ново вълнуващо приключение за мъници от 3 до 12 години. Нашата целодневна лятна занималня идва с изцяло преработена програма, която включва спортни активности, арт работилници, занимания за ума, практически уроци и игри на открито. От 17 август до 11 септември ще се погрижим малките ни посетители да се движат, да учат интересни неща и да развиват полезни умения… докато се забавляват, разбира се!

Всеки делничен ден ще посрещаме децата между 8:30 и 9:00 часа и ще играем заедно чааак до 17 часа. В светлата и цветна зала на The Little Gym, оборудвана с професионални гимнастически уреди, нашите малки гости ще тичат, скачат, ще правят салта и шпагати с помощта на нашите обучени спортни инструктори. Ще предизвикаме креативността им с различни арт работилници, в които те ще рисуват, ще сглобяват, ще декорират и ще създават истински шедьоври. В оставащите часове ще учим нови неща и ще усвояваме нови умения заедно с различни развиващи занимания, в това число четене на книжки, настолни игри, кулинарни класове и други. Разбира се, ще се възползваме и от хубавото време навън и ще пренесем забавленията от залата на открито, където ще се посветим на най-различни индивидуални и екипни игри.

Всяка седмица ще посрещаме децата в целодневната лятна занималня на The Little Gym с различна тема и всеки ден ще ги изправяме пред нови предизвикателства, които ще им помагат да развият самоувереността си, да се научат да работят в екип, да поемат премерени рискове и да бъдат постоянни в усилията си. Ето и какви са седмичните ни теми:

17 – 21 август: пижамено парти
24 – 28 август: супергерои
31 август – 4 септември: динозавърски приключения
7 – 11 септември: хавайско скривалище

В нашата занималня децата ще се забавляват истински и ще идват в залата с усмивка, а екипът ни от сертифицирани спортни инструктори ще се погрижи за тяхната безопасност. Програмата не включва осигурен обяд, така че решението какво да донесете за хапване на малките ни посетители, е изцяло ваше. Освен храна, е нужно да подготвите и резервен чифт дрехи, за да могат нашите гости спокойно да се посветят на скокове и превъртания… или пък на някоя и друга креативна дейност с водни боички.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 седмица
Валидност: 6 м.
лято
София
Деца
Gift Tube PROMO, За деца
179,00 лв.

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

Вашата персонализация
Целодневна детска занималня снимка
Седмична целодневна занималня + активности в The Little Gym

В наличност

-
+

179,00 лв.

Обобщение

    Важно!

    За спешни поръчки може да вземете вашия Gift Tube и от офиса ни всеки работен ден между 9.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. С предварителна уговорка на посочените в сайта телефони.