Зарадвай с подарък преживяване

Седмична целодневна занималня + активности в The Little Gym

Седмична целодневна занималня + активности в The Little Gym

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Осигурете на детето си или подарете една вълшебна седмица в The Little Gym. Лесно. С ваучер от Gift Tube.

Вземи с ваучер от Gift Tube и спести 20 лв.

Ето каква специална програма са подготвили от The Little Gym:

В последните седмици на лятото, когато много семейства се завръщат към обичайния си режим, а децата все така кипят от енергия, ние даваме старт на ново вълнуващо приключение за мъници от 3 до 12 години. Нашата целодневна лятна занималня идва с изцяло преработена програма, която включва спортни активности, арт работилници, занимания за ума, практически уроци и игри на открито. От 17 август до 11 септември ще се погрижим малките ни посетители да се движат, да учат интересни неща и да развиват полезни умения… докато се забавляват, разбира се!

Всеки делничен ден ще посрещаме децата между 8:30 и 9:00 часа и ще играем заедно чааак до 17 часа. В светлата и цветна зала на The Little Gym, оборудвана с професионални гимнастически уреди, нашите малки гости ще тичат, скачат, ще правят салта и шпагати с помощта на нашите обучени спортни инструктори. Ще предизвикаме креативността им с различни арт работилници, в които те ще рисуват, ще сглобяват, ще декорират и ще създават истински шедьоври. В оставащите часове ще учим нови неща и ще усвояваме нови умения заедно с различни развиващи занимания, в това число четене на книжки, настолни игри, кулинарни класове и други. Разбира се, ще се възползваме и от хубавото време навън и ще пренесем забавленията от залата на открито, където ще се посветим на най-различни индивидуални и екипни игри.

Всяка седмица ще посрещаме децата в целодневната лятна занималня на The Little Gym с различна тема и всеки ден ще ги изправяме пред нови предизвикателства, които ще им помагат да развият самоувереността си, да се научат да работят в екип, да поемат премерени рискове и да бъдат постоянни в усилията си. Ето и какви са седмичните ни теми:

17 – 21 август: пижамено парти24 – 28 август: супергерои31 август – 4 септември: динозавърски приключения7 – 11 септември: хавайско скривалище

В нашата занималня децата ще се забавляват истински и ще идват в залата с усмивка, а екипът ни от сертифицирани спортни инструктори ще се погрижи за тяхната безопасност. Програмата не включва осигурен обяд, така че решението какво да донесете за хапване на малките ни посетители, е изцяло ваше. Освен храна, е нужно да подготвите и резервен чифт дрехи, за да могат нашите гости спокойно да се посветят на скокове и превъртания… или пък на някоя и друга креативна дейност с водни боички.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 1 седмица
лято
София
Деца
За деца, Купи подарък преживяване – Gift Tube за всеки повод

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

179,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А