Зарадвай с подарък преживяване

Хороскоп за съвместимост - Синастрия - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

Хороскоп за съвместимост - Синастрия - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи

Синастрия - хороскоп за съвместимост с ваучер за подарък от Gift Tube на най-добра цена!

Имаш въпроси относно връзката си или ти предстои ново бизнес партньорство - синастрията е подходящ астрологичен анализ, който ще ти помогне с вземането на важни решения!

Ваучерът за синастрия включва:

  • Синастрия за двама участници (необходими детайли от участниците - дата, час и място на раждане)
  • Онлайн среща с астролог Борислава Джакова, на която се обсъжда изготвения хороскоп (срещата може да бъде записана)
  • Продължителност 80-90 мин.

* Хороскопите се извършват със помощта на астрологичен софтуер. Със специалните познания и умения на астролога, се предоставя най-прецизна и точна прогностика, и анализ на наталната карта.

Синастрията дава насоки за съвместимостта между: брачни, бизнес, любовни партньори, приятели, близки и роднини.

Със съпоставянето на две натални карти, на двама души, можем да научим: как ще си партнират, каква ще бъде връзката им, какво ги очаква като двойка, каква карма има по между им от предишни инкарнации, кои са уроците, с които ще се сблъскат, както и конфликтните аспекти по между им.

Виж още за астрологията и астролог Борислава Джакова:

Борислава Джакова се занимава с Астрология от 2012г. Завършва две Тайландски школи за Астро-Психология и съвременна западна Астрология през 2018г., със спечелена пълна стипендия. С Таро практика се занимава от 2019г. до днес.

Астрологията е една от най-древните науки, използвани още от цивилизации като Маите. През XVIII в. се е изучавала в престижни университети, съвместно с Астрономията.

Като духовна наука Астрологията дава насоки, за пътя на душата ни в този живот, съдбата и кармата, кои сме, къде отиваме и как да стигнем до там. През всеки труден, или щастлив период в живота ни, тя е най-добрият наръчник, за това как да действаме и как да преминем правилно, през всеки етап от еволюционният ни жизнен път, и одухотворяване.

Именно хороскопът може да ни помогне да видим цялата картина и да разкрием тайните зад невидимите енергии, които влияят над нас.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
150,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 80-90 мин.
целогодишно
Онлайн
Online услуги
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.