СПА пакет "С аромат на вино и шампанско"

Общ преглед

Кратко описание:

 2 часа и 3 процедури за вашето тяло - пилинг с гроздови семки, масаж с аромат на вино и шампанско и вино – терапия за лице.  Приятно прекарване!

Продължителност на процедурата – 2 часа

Пилингът с гроздови семки е специална ексфолираща маска създадена за дълбоко, но същевременно деликатно отстраняване на нечистотиите по кожата и премахване на мъртвите клетки от горния й слой. Кожата вече "диша" и по този начин следващите продукти проникват в максимална дълбочина. Маската е с фини абразивни частици и гроздови семки.


Масаж с аромат на вино и шампанско е древен ритуал за тяло. Винотерапията е съвременна спа процедура хит в най-големите и луксозни салони. Той дава пълна регенерация на тялото, има подмладяващо действие. Кожата е сияйна и невероятно гладка.


Вино терапия
та за лице е с мощно антистрес действие, подмладява и освежава кожата. стимулира производството на колаген и еластин и е ударна програма срещу стареене. Тя увеличава абсорбирането на подхранващи вещества и има избелващ ефект.

 

Релакс зона + чаша червено вино – това е времето за релакс, уединение и акумулиране на позитивна енергия от спа процедурите.

Специален подарък за специални поводи!

Услугата се предоставя от Спа Деметра.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Мъже
Default Category, Преживявания, Красота и здраве, За жена, Забавления в града, Масажи и СПА пакети