С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Свещената сила на жената- духовен семинар - Модул 2

Общ преглед

Посетете - Свещената сила на жената с Наталия Накова (Модул 2) - целодневен духовен семинар с ваучер Gift Tube Classic 125 лв.

Тема: Могъщо животворно упълномощаване - съюзът между мъжът и жената.
Това е продължение след Модул 1
(обновено и разширено издание на формата)


Дата: Неделя, 24 ноември, 2019, в гр. София
Час: 10:00 - 18:00 часа

Място: София, Ал. Стамболийски, 205, Блок Б, ет.2 - Голяма зала, Вход откъм Константин Величков, сградата на Нипроруда,


Твоята Божествена Женска Есенция и Свещена Сила проявена.
Свещения Божествен Пламък - активация и проява

Под тема: Разгръщане и животворно могъщо упълномощаване. Код - Свещенодействие

Ще обърнем специално внимание на любовният съюз между мъжът и жената и на животворната сила, която жената носи и би могла да активира за себе си и за своя любим!

В тази среща темата за упълномощаване и проява на нашата свещената женска есенция и сила сега ще бъде задълбочена, чрез практики и свещен ритуал.
Чрез вашата Акашова памет, ще продължим с изцеляващия процес на освобождаване на ключови съзнавани и несъзнавани блокажи и стари вековни тежести, свързани с вас самите, с вашата свещена женска енергия и любовни взаимоотношения. И всичко друго, което вашите водачи ще поискат да чуете, осъзнаете и интегрирате. Ще получите отговори на ваши въпроси за този ваш живот свързани с вас самите и на ваши осъзнавания и получена от вас многоизмерна информация (спомени, картини, осътзнавания) по време на самата наша среща и групова и индивидуална работа.

Чрез нежните и любящи послания и напътствия на Наталия, вие ще започнете да си спомняме вашите свещени дарове и знания на Жена. Ще получите информация за това какви са били вашите дарби, как да ги проявите в съвременния живот и как да ги приложите.
Ще обърнем специално внимание на вашите дарби и способности от минали ваши животи и как да ги ползвате в този наш живот.
Ще работим за събуждането на вашето знание за "Свещено действие", което е неразделна част от вашата божествен женска есенция, живееща във вашите клетки от както крачите по тази прекрасна планета, наречена Земя.

Всеки който желае да се включи в този Модул 2 е необходимо първо да е участвал в Модул 1.
По време на тези изцеляващи срещи, всичко ще се разгръща и случва в момента. Ще бъдем водени към себе си от Божественото Женско Начало – творческата енергия на сътворението.

При много от вас резултатите вече са налице и аз съм много щастлива за това.


В цената е включен обяд (с избор на меню вегетарианско или месно) + една кафе пауза със сезонни плодове, дребни сладки и соленки


Важно: Поради специфичната изцеляваща и активираща индивидуална работа с всяка жена, местата за този семинар са ограничени до 15 жени!
Така че ако планирате да се включите, запазете навреме своето място.

Ти си съвременна жена с древна история и сърцевина - златен извор, носеща в себе си тайнството на любовта на Твореца.

Целодневен интензивен семинар – Мощна практика за проява на твоята Божествена Женска Есенция и Свещена Сила с Наталия Накова модул 2

Всяка участничка ще получи лична информация за древни свои прераждания, ключови преживявания и древно знание, способности, дарби, инструменти за работа и таланти.
Ще разгръщаме и древните златни кодове на Лемурия, свещеното знание за регенерирането, подмладяването и безсмъртието, които носим в своите клетки.

Заедно ще активираме нашето знаене и умения и ще събудим отново нашата Божествена Женска Есенция. От извора на нашата Акашова памет, ще разгърнем това което вече проявяваме и ще получим нови насоки и активации, за да може всяка от вас да прояви своите умения на лечителка и упълномощена жена!

Важно: По време на тази среща, Наталия ще канализира Женското Божествено Начало - The Divine Feminine и чрез нея, ще бъде предадено лично послание за всяка жена, която вземе участие в този семинар.

Ще бъде лечебна среща, изцеляваща, освобождаваща векове носена болка и ограничения свързани с партньорството между мъжа и жената. Ще ви донесе лекота, изцеление, свобода и възможност да проявите своята свещена женска сила, така както никога до сега.

Включени са: лични послания, индивидуална работа, канализирани послания чрез Наталия на Божественото Женско Начало, медитация, въпроси-отговори, музика, нов свещен женски танц и много благословени моменти на упълномощаване и проява.
Ще вървим навътре в нас, към Нашата Свещена Женска Сърцевина, спомняйки си все повече и повече от това кои сме, как да проявяваме чрез нашата свещена женска цялостност и сила.

Ще има свещени действия ... „ритуали“... магичност...

Ще се свържем с енергията на Женското Божествено Начало, което ние всички олицетворяваме, за изцеление, подмладяване и подкрепа.

!! При регистрация за участие, ще получите специални напътствия и описание за детайлите на тази среща и какво е необходимо да подготвите за себе и да носите със себе си за този специфичен семинар.

Свещената Сила на Жената с Наталия Накова е покана да активираме отново нашата Божествена Женска Енергия. Заедно ние ще си спомним нашата сила и ще създадем отново един свещен изцеляващ кръг от светлина, където ще изцелим нашите блокажи свързани с пълната проявата на нашата женска същност и ще активираме Божествената си Женственост, за да можем да използваме тази наша енергия и мъдрост сега в ежедневието си.

И отново знайте, че: Ние сме на тази земя, за да чувстваме и да знаем, че имаме сила ... че сме красиви... и да знаем че сме съвършени такива каквито сме, точно в този момент! И това е точно така!
Ние сме тук, за да активираме нашата Свещена Сила на Жена.
Ние сме тук, за да активираме нашия най-светъл потенциал за този живот.

Ние сме тук, за да си спомним нашето Великолепие!
Нашите срещи ще бъдат дълбоко трансформативна и изцеляваща Свещена Женска Инициация.

Ще се работи в група и индивидуално с всека една жена.
За да си спомните повече от себе си, да си спомните своята божествената женска сила.

Открий твоите умения, качества и предназначение.

Признай и активирай потенциалите си за този живот.

Интегрирай и изцели твоя земен свещен договор.

Тази среща че бъде още едно незабравимо преживяване!

За Наталия Накова:

* Високо квалифициран емпат
* Метафизик.
*Езотеричен терапевт и консултант, изследващ енергийната динамика на всички видове човешки взаимоотношения
* Трансперсонален консултант
* Създател на авторски техники за емоционална свобода

Повече информация
София
Жени
За жена, Личностно развитие

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.