Зарадвай с подарък преживяване

Танцуващи гласове - двудневен ретрийт в с. Чифлика (3-5 юли)- ваучер за преживяване

Танцуващи гласове - двудневен ретрийт в с. Чифлика (3-5 юли)- ваучер за преживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Танцуващи гласове. Посланията на духа чрез тяло, глас и вода.Пътуване в дълбините на душата и чуване посланията на духа със силата на автентичния глас, топла вода и връзка с природата. Вземете ваучер от Gift Tube за участие в ритрийта.

КОГА: 3-5 юли

КЪДЕ: с "Чифлика"

ВОДЕЩ: Теодора Гецова

Ваучерът включва: 2 нощувки със закуски и такса за участие

„Звукът е нашата универсална кръвоносна система, който тъче и обединява всички различия. Имаш ли вяра в твоята собствена уникална вибрация - ще преместиш планини. Имай вяра! Нека Майката Земя да ви тонира така, че вибрацията, която тъчете да е в хармония. Резонирайте с всичко, което е и отвътре ще се появи ново творение. Бъдете чути, изговорете и изразете истинската си същност за да станете сводобни”

Елате и проучете какво е да намерите своя поток и празнувайте стихията, която е водата, чрез вашия глас и танцуващо тяло. Позволете си малко творческо пространство, за да влезете и да познавате водите си, присъединете се към това преживяване, където ще разпознаваме стихията на водата и гласа, потока и връзката ви с водните тела и техния звук. Природата ни предлага безопасно място, където движението е лекарство, възможността да танцувате във вода и да се гмурнете в дълбините си, да намерите радост, да седите с красотата на другите, да виждате и да бъдете видени, да чуваш и да бъдеш чут, да възвърнеш женската си мъдра същност .

Преживяване по време, на което ще завръщаме загубените части от себе си, ще завръщаме усмивките си, увереността, ще откриваме истинската си същност и признание чрез работа с глас в топла вода и свързване с природата. Магически преживявания за трансформация и утвърждаване на мъдростта. Някои ще преоткриват силата, за да сбъднат желания, други, за да се справят с проблеми. Връзката и интеграцията на тяло, ум и дух ще ни води към нов свят на възприятие на себе си и на реалността.

Ще си тръгнем една идея по-осъзнати, интуитивни, мъдри.

Ще изследваме дълбочината на душата чрез силата на гласа, ще си спомним какво сме забравили, нашите светли и тъмни страни. Гласът носи всички потиснати или болезнени спомени, показва нашия духовен път. Гласът е всекидневния ни атестат за нашата духовна същност. Общуването чрез звук е една от най-великите врати към творческата сила на подсъзнанието. Ние сме вибрационна енергия и нашите звуци са отражение на нашата същност в момента. Често потискаме емоциите си чрез контрол и анализи, работейки отвъд думите ние имаме възможност да се свържем с нашата интуитивна същност и да преборим ограниченията. Чрез лекуващия танц в топла вода и гласа тялото ще възвърне баланса си, също така ще си припомни и неограничените творчески възможности на вътрешното игриво дете и ще пътуваме към автентичния АЗ.

Водещ-Теодора ГецоваТеодора е психолог-психотерапевт, квалифицирала се е в психодрама, ниво-директор, юнгианска психодрама. Има тренинг в метода автентично движение и терапия чрез глас/ различни школи/, телесни подходи свързани с аналитична психология, антропологически метод екстатични ритуални пози на тялото, ритъм и звук с етно инструменти

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 дни
3-5 юли
Чифлик
Жени, Мъже, 55
Ваучер за подарък за мъж: Преживяване, Ваучер за подарък за жена: Преживяване, Ваучер за личностно развитие – подарък преживяване

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

190,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А