С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Таро обучение в 2 части - Големи и малки аркани - подарък

Общ преглед

Направи оригинален подарък - Таро обучение в 2 части: Големи и малки аркани - с ваучер Gift Tube Exclusive 200+

Потопи се във водите на невидимата енергия, за да стигнеш до корените на живота, света и начина, по който функционира всичко около нас! Таро се състои от Аркани, които само изглеждат като карти! Аркана на латински означава „мистерия“, „тайна“! А тайната, скрита зад воала на Арканите е, че всичко около нас и през нас е енергия с определени характеристики и тези енергии са запечатани върху Таро Арканите.

Обучението по Таро се състои от два курса: Големи аркани и Малки аркани! Малките допълват Големите, едните без другите не са пълноценни!

Освен значението на Арканите ще се научите как правилно да задавате въпросите, какви подредби да използвате за въпроси от различни сфери от живота, за пасивни и активни Аркани, ще практикувате!

Обучението е с продължителност 6 часа и може да се раздели в два дни по 3 часа (по индивидуално договорка). По желание обучението може да се проведе и онлайн.

Учениците получават малък авторски „учебник“. В края на обучението ще знаят как да си купят Таро карти, да водят Таро дневник, да спазват енергийна хигиена. Ще научат кои са 7-те херметични закона на Вселената, 7-те тела на човека и защо това е важно, когато работим с Таро. И още - кои са 7-те еволюционни нива на човека и всички значения на Големите Аркани – ментални, емоционални, събитийни.

Моля, не бързай да си купуиш Таро колода преди да си чул съвета на обучителя. Има риск да си купиш колода, която не е за начинаещи и да ти  бъде доста по-трудно, отколкото е необходимо.

Услугата се предоставя от Силвия Маринова. Виж още Таро услуги 

Избери да подариш преживяване с ваучер от Gift Tube! 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 6 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, 55
Преживявания, Курсове, Exclusive, Духовни, За жена, Личностно развитие, Уроци
256,00 лв.

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

Вашата персонализация
таро обучение в 2 части - снимка
Таро обучение в 2 части - Големи и малки аркани - подарък

В наличност

-
+

256,00 лв.

Обобщение

    Важно!

    За спешни поръчки може да вземете вашия Gift Tube и от офиса ни всеки работен ден между 9.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. С предварителна уговорка на посочените в сайта телефони.