4 тренировки (въздушна йога или пол денс) + 1 индивидуален урок ПОДАРЪК- ваучер за преживяване

Общ преглед

С Gift Tube Medium 100 лв. може да изберете 4 броя тренировки по избор и да вземе един допълителен индивидуален урок - подарък. Резереацята се прави с кода от ваучера.

Изберете вашето ново предизвикателство. Получавате 4 броя тренировки по избор, както и един индивидуален урок, както и информация за него.

Имате възможност за избор от следните занимания:

  • Pole Dance /пол денс/
  • Exotic Pole Dance
  • Въздушна акробатика
  • Въздушната йога
  • Пол арт
  • Стречинг
  • Йога (различни видове)
  • Контемпорари
  • Детска въздушна, вертикална акробатика и йога за деца

Ако търсите нетрадиционно спортно изживяване, то Pole Dance Bulgaria е именно мястото за Вас. Предизвикайте възможностите си, като едновременно работите върху танцовите умения, силата, гъвкавостта и координацията си, докато се забавлявате в позитивина и приятелска обстановка!

Времетраене на една тренировка – 90 мин.

Може да избирате от един от трите зали на топ локации в София:

Център, кв. Лозенец или Студентски град.

Pole Dance - На заниманията по Pole Dance се усвояват различни техники на вертикалната акробатика на пилон, спрямо нивото на напредналост на трениращия; работи се над правилната позиция на тялото, като се натоварват различни мускулни групи, които оформят, стягат и повишават силата и издръжливостта на тялото.


- Exotic Pole Dance с времетраене: 60 мин – в класовете по Exotic Pole Dance се обръща повече внимание на координацията и пластичността на тялото, като се набляга на разучаването на танцови движения около и на пилона.


- Въздушна акробатика с времетраене: 60 мин – в класовете по въздушна акробатика се изучават елементи на два вида уреди – въздушни воали и въздушен обръч, като сложността им е в зависимост от нивото на трениращия. Тренировките по въздушна акробатика повлияват благоприятно вестибуларния апарат, като същевременно спомагат за повишаване на мускулната сила, гъвкавостта и координацията.

- Въздушната йога е уникален спорт, който комбинира йога пози, гимнастика и силови елементи, в невероятно релаксиращо положение за тялото в специални хамаци, окачени на тавана. Практикуването на Въздушна хога намалява мускулното напрежение, болките във врата и гърба. Освен релаксиращото въздействие, което оказват върху тялото, заниманията увеличават подвижността на ставите и влияят благоприятно на гръбначния стълб и стойката на тялото. Повишената циркулацията на кръвта и енергията спомага за регулиране на теглото, подобрява концентрацията и психическото функциониране. В течение на времето, неусетно развивате сила, гъвкавост и баланс. Все пак, важно е да се отбележи, че при определени физически състояния, е желателно да се избягват заниманията по въздушна йога: хипертония, глаукома, тромбоза, тромбофлебит, бременност, увеличена щитовидна жлеза, скорошни и недоизлекувани травми.

С този подарък може да помогнете на някой да постави началото на своите нови лични постижения!

Услугата се предоставя от Pole Dance Bulgaria.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 5 тренировки по 90 мин.
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже
Default Category, Преживявания, Курсове, Забавления, За жена, Забавления в града, Уроци