Въздушна йога - 3 тренировки - ваучер за подарък

Общ преглед

Въздушна йога - 3  тренировки - ваучер за подарък

Искате ли да развиете неусетно сила, гъвкавост и баланс? Изберете въздушната йога - релаксираща и забавна тренировка за тялото. Тя снема напражението и влияе благоприятно на стойката и подвижността на ставите и тялото! 

Въздушната йога е релаксираща система от упражнения, която комбинира йога пози, гимнастика и силови елементи, в невероятно релаксиращо положение за тялото в специални хамаци, окачени на тавана. Тя снема мускулното напрежение, болките във врата и гърба. Въздушната йога увеличава подвижността на ставите и влияят благоприятно на гръбначния стълб и стойката на тялото.

Трябва да знаете, че при определени физически състояния, е желателно да се избягват заниманията по въздушна йога. Такива са високото кръвно, бременност, глаукома, тромбоза, тромбофлебит,  увеличена щитовидна жлеза, скорошни и недоизлекувани травми.

Препоръчително облекло: дълъг клин, потник, чорапи

Времетраене на тренировката – 90 мин.

Може да избирате от един от трите зали на топ локации в София:

Център, кв. Лозенец или Студентски град.

Подарявайки ваучер за подарък преживяване от Gift Tube за 50 лева вие давате избор на получателя сам да избере в последствие своя подарък. Зарадвайте някого без риск да сгрешите.

Услугата се предоставя от Pole  Dance Bulgaria.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 90 минути
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже
Преживявания, Курсове, Забавления, За жена, Забавления в града, Спорт и здраве, Уроци