Зарадвай с подарък преживяване

2 посещения на електромускулна стимулация Myha Bodytech в Pulse Fitness & Spa

Зарадвай с подарък преживяване

2 посещения на електромускулна стимулация Myha Bodytech в Pulse Fitness & Spa
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи

Вземи ваучер за 2 тренировки с електромускулна стимулация Myha Bodytech в Pulse Fitness & Spa с ваучер от Gift Tube на най-добра цена!

Бързи резултати с минимум усилия благодарение на уникална технология за електромускулна стимулация. 

Ваучерът включва:

  • 2 тренировки с Myha Bodytech - електромускулна стимулация в обектите на Pulse в София
  • Всяка тренировка е с продължителност от 30 мин.

30­ минути, прекарани с MIHA BODYTEC, са равни на 180 минути традиционна тренировка. Едновременно се повлияват 90% от мускулите в тялото, генерирайки 36 мускулни съкращения в рамките на заниманието.

Тренировъчно облекло е изработено от дишащ антибактериален материал, който гарантира хигиената и физическия комфорт по време на тренировката. Не се плашете от всички кабели и жици, които се закачат за облеклото, за да прокарат електронните импулси. Кабелите са вградени в дрехите, така че да не затрудняват тренировката и да бъдат максимално безопасни.

Тренировките са индивидуални и се извършват с квалифициран инструктор. Той преценява физическите възможности на трениращия и създава специална програма, с която да се работи върху проблемните зони. Препоръчват се 2 или 3 процедури седмично, тъй като натоварването на мускулите е сериозно и е важно да се спазва времето за възстановяване.

 

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
75,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 x 30 мин.
целогодишно
София
Жени, Мъже
Спорт и здраве