Зарадвай с подарък преживяване

Творческа среща "Автентичен звук и древни ритуални пози на тялото" - 20 юни

Творческа среща "Автентичен звук и древни ритуални пози на тялото" - 20 юни

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Вземете ваучер от Gift Tube за участие в творческа среща за изцеление чрез звук, екстатични ритуални пози на тялото и движение.

Кога? - 20 юни

Къде? - гр. София

Времетраене: 10-18 ч.

Какво представляват тези методи?

В ситуации на шок, голяма болка или злоупотреба животът на човек може да стане толкова непоносим, че частите на душата се губят. Това означава, че те оставят човека и отиват на непознато място, където вече не могат да бъдат достъпни. След такава загуба човек може да има много различни симптоми, като умора, чувство, че вече не е в собственото си тяло и липса на концентрация. Освен това може да има някои физически заболявания. Процеса на извличане на части от душата с екстатични ритуални пози на тялото е дълбок процес на самолечение.

Като участници пътуваме към друга реалност, където търсим части от душата, връщаме ги обратно и след това получаваме помощ, за да интегрираме тези части обратно там, където те принадлежат. След като пътуването завърши, споделяме опита си в групата., за да се осъзнае ситуацията, в която се е случила първоначалната загуба на душата. Ще изследваме дълбочината на душата чрез силата на гласа, ще си спомним какво сме забравили, нашите светли и тъмни страни. Гласът носи всички потиснати или болезнени спомени, показва нашия духовен път. Гласът е всекидневния ни атестат за нашата духовна същност. Общуването чрез звук е една от най-великите врати към творческата сила на подсъзнанието. Ние сме вибрационна енергия и нашите звуци са отражение на нашата същност в момента.

Гласът е истински силен и дълбок инструмент и знанието за него се развива от древността до днес. В зоната на гласа и гърлото могат да се поберат всякакви блокажи и потискания, които да повлияват на уменията ни за общуване и себеизразяване на всички нива. Изчистването на енергийния център в гърлената чакра позволява свобода на себеизразяване и развиване на уменията за общуване, както и лечение на всякакво ниво, носи потенциал за реална и трайна промяна.

Чрез антропологическия метод екстатични ритуални пози, ще пътуваме в дълбините на световете заставайки в древни пози на тялото. Ритуалните пози на тялото, открити в праисторическите пещерни рисунки, произхождат от култури с шамански корени, също в Русия и Европа. Преди 30 години проф. Д-р Фелиситас Д. Гудман (1914-2005), високо ценен експерт в областта на лингвистиката и антропологията, започва да изследва ритуалните пози на тялото. . Всяка поза на тялото може да доведе в алтернативната реалност - или в друго поле на съзнание - когато се изпълнява в съчетание с правилното ритмично съпровождане на ок. 210 удара в минута, това е 3-4 удара за секунда, извършвани с барабан или дрънкалка. Този метод стимулира всички сетива, но спомага за по-дълбоко състояние на съзнанието. Тези състояния на транс предизвикват дълготрайни чувства на еуфория, радост и яснота, както и сигурност, че са защитени в свързаността на всички неща. Както е установено с хиляди участници, методът на ритуалната поза на тялото е много безопасна техника, която стимулира и собствените лечебни способности.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

80,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А