Уъркшоп по дърворезба за начинаещи „Направи си сам“

Общ преглед

Ако сте изкушени да сътворите нещо със собствените си ръце, в реална творческа среда и същото време да се забавлявате по един различен начин, елате на урок по дърворезба в Студио Mr.Stu. На края на практиката си тръгнете с предмет, изработен от вас и с гордата усмивка на създател!

По време на урока бъдете готови за работа с длето, пирограф и бои! Художникът  Стелиян Стелиянов ще ви запознае с инструментите и материалите и заедно ще упражнявате техниките, използвани в този характерен занаят.

Студио Mr.Stu  е творческо пространство за дърворезба, скулптура и рисуване. Художникът Стелиян Стелиянов - Mr.Stu споделя това пространство с широката публика, за да даде възможност на всеки ентусиаст да се докосне до изкуството и в същото време да се забавлява.

Предметът, изработен по време на практиката, може да отнесете със себе си, за да декорирате своя дом, да подарите на близък или да използвате в ежедневието си.

Творческите работилница се провеждат всяка събота.

Индивидуалните уроци за един или двама се провеждат от 11.00 до 13.00  часа.

Груповите занимания от 14-30 до 17.00 часа

Може да избирате от следните творчески теми, когато правите резервация:

Изрази себе си”-изработване на декоративна плочка с магнитче.

Резбоване на плочка калибровано парченце дърво, в което участниците (самостоятелно или по двойки) могат да резбоват и изразят себе си с емоциите от изминалата седмица, вдъхновени от днешния ден или от ново очакване. В края на практиката участниците с подкрепата на водещия ще монтират магнитче към творбата си и така плочките ще могат да се залепват на различни метални детайли от домашния интериор. Възможни техники и инструменти:

Резбоване с длета, пирографиране с пирограф, оцветяване с цветни бои

Рамка за любима снимка”-  резбоване на рамка за любима снимка.

Участниците в практиката ще имат възможност да декорират с орнаменти (самостоятелно или по двойки) подготвена за целта рамка за снимки с детайли нарисувани от тях или с примерни такива. А след това и да използват за любима снимка.

Възможни техники и инструменти:

Резбоване с длета, пирографиране с пирограф, оцветяване с цветни бои

Лъжицата на баба”- изработване на лъжица от дърво.

Участниците в практиката ще имат възможност да изработят (самостоятелно или по двойки) лъжица от дърво, като тази на баба. Да я декорират с резбовани, пирографирани или цветни елементи. А след това и да я ползват у дома.

Възможни техники и инструменти:

Резбоване с длета, пирографиране с пирограф, оцветяване с цветни бои

Коледна звезда”- изработване на звезда за коледното дърво.

Участниците в практиката ще имат възможност да изработят звезда за коледното дърво с детайли по свой избор или примерни такива. А за празника – да ги закачат на коледното дръвче.

Възможни техники и инструменти:

Резбоване с длета, пирографиране с пирограф, оцветяване с цветни бои

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи, 55
Default Category, Преживявания, Курсове, Забавления, Събития, За него, За нея, Забавления в града, Уроци