Зарадвай с подарък преживяване

Урок по езда на манеж и конна разходка в гората - подаръчен ваучер

Зарадвай с подарък преживяване

Урок по езда на манеж и конна разходка в гората - подаръчен ваучер
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

Наслади се на урок по езда на манеж + конна разходка в гората. Избери с ваучер Gift Tube Medium 100 лева!

Релаксиращо преживяване сред природата и едно незабравимо общуване с конете! Съчетанието от урок и разходка дава прекрасна възможност за усвояване на базови умение по езда съчетани с приятно преживяване след природата. По врими но урока усвоявате правилен седеж, баланс и управление, а по време на разходката усъвършенствате тези умения, наслаждавайки сe на спокойствието и красотата на гората!

Услугата е подходяща за възрастни и деца над 16 години.

Подаръчният ваучер за преживяване включва: 

  • индивидуален урок по конна езда на манеж с продължителност 20 минути 
  • конна разходка в гората с продължителност 20 минути
  • Разходката започва и завършва в конна база "Ахил", а маршрутът й преминава по горска пътека в района между Симеоново и Бистрица.

Уроците по конна езда, както и разходките в гората се провеждат от квалифицирани инструктори. Средата е непринудена и приятелска и толерантна към индивидуалните умения на всеки участник. Всички инструктори говорят свободно английски език.

Услугата се предоставя от конна база „Ахил“.

 

Какво трябва да знаеш за това преживяване?

  • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.
  • Услугата може да се ползва от лица с максимално тегло от 90 кг.
  • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.
  • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.
  • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.
  • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.
  • Не се провежда конна езда за клиенти в нетрезво състояние или, които са под влиянието на наркотични вещества.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 40 минути
май-октомври
Бистрица
Забавления, Спорт и здраве