Зарадвай с подарък преживяване

Урок по холистично пеене с Флоралин

Урок по холистично пеене с Флоралин

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Урок по холистичено пеене с Флоралин Джордж - само с ваучер от Gift Tube!

Познаваш ли някого, който винаги е обичал да пее, без задължително да е мечтал за музикална кариера? Или пък някого, пробвал се с пеенето, но нещо го е отклонило? А може би това си ти, защото обичаш музиката и усещаш, че чрез пеенето може да изразиш себе си....  

Каквато и причина и предишен опит да имаш с пеенето, сега ти се отваря възможност да направиш нещо хубаво за приятел или за себе си. Подари преживяване - урок по холистичено пеене с удивителната Флоралин Джордж.  

Това преживяване включва:

 • 60-минутен урок по холистично пеене с преподавател
 • Урокът се провежда онлайн или в удобна за теб локация в рамките на София
 • Ваучер за три урока на цена 150 лева може да закупите в процеса на покупка

Уроците по холистичено пеене за възрастни са подходящи за всякакъв тип хора - такива, които искат да пробват пеене или винаги са искали да пеят, но не са имали възможност да развият своите вокални възможности. Холистичното пеене е и много полезно за жени, страдащи от проблеми със щитовидна жлеза, страх от заявяване на себе си, стресов начин на живот.

Предлагаме ти един час задълбочаване в света на пеенето и на вътрешната сила на всеки от нас, която се събужда вследствие на пеенето. Сесията представлява специални практики за активиране на гърлената чакра и диафрагмата, дихателни и певчески упражнения както и пеене на песен. Ще научиш как да превъзмогнеш собствените си страхове и неувереност с помощта на пеенето. Ще се  отвориш към това да изразиш себе си и емоциите си с лекота чрез музика.

Изисквания: Не се изисква предварителен опит. Урокът се провежда онлайн или в удобна за вас локация в София.

За изпълнителката:

Цветелина Георгиева, по-известна под артистичния си псевдоним FLÒRALYN е певица и арфистка. Тя участва в 8-ия сезон на "Гласът на България" като част от отбора на Иван Лечев.

Завършила е Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Завършва и класическо пеене в класа на Юлия Миланова-Щайнер. През 2011 г. печели втора награда по Арфа от международния конкурс „Млади виртуози“. Работи като арфистка в Макао, Китай и след завръщането си в България купува първата си електрическа арфа. С нея изнася концерти с пеене и арфа в страната, а още и във Франция, Египет, Хонг Конг, Португалия и Обединеното Кралство. Учи „Популярна музика“ в Англия, издава и дебютен албум „Когато светлината заспи“, а музиката от него звучи по BBC. Цвети започва преподавателската си кариера и стартира първият официален клас по арфа и пеене в района на Корнуол. Вече е в България, но пътува до Лондон всеки месец за класовете си там. През 2019 подписва с мениджмънта на известната Английска легенда Кейт Буш за една година и издава два сингъла. Единият достига над 10 хиляди слушания в Спотифай в първите 2 седмици след издаването си.

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60 минути
целогодишно
София

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

50,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.