Зарадвай с подарък преживяване

Урок по холистично пеене с Флоралин

Зарадвай с подарък преживяване

Урок по холистично пеене с Флоралин
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи

Урок по холистичено пеене с Флоралин Джордж - само с ваучер от Gift Tube!

Познаваш ли някого, който винаги е обичал да пее, без задължително да е мечтал за музикална кариера? Или пък някого, пробвал се с пеенето, но нещо го е отклонило? А може би това си ти, защото обичаш музиката и усещаш, че чрез пеенето може да изразиш себе си....  

Каквато и причина и предишен опит да имаш с пеенето, сега ти се отваря възможност да направиш нещо хубаво за приятел или за себе си. Подари преживяване - урок по холистичено пеене с удивителната Флоралин Джордж.  

Това преживяване включва:

  • 60-минутен урок по холистично пеене с преподавател
  • Урокът се провежда онлайн или в удобна за теб локация в рамките на София

Уроците по холистичено пеене за възрастни са подходящи за всякакъв тип хора - такива, които искат да пробват пеене или винаги са искали да пеят, но не са имали възможност да развият своите вокални възможности. Холистичното пеене е и много полезно за жени, страдащи от проблеми със щитовидна жлеза, страх от заявяване на себе си, стресов начин на живот.

Предлагаме ти един час задълбочаване в света на пеенето и на вътрешната сила на всеки от нас, която се събужда вследствие на пеенето. Сесията представлява специални практики за активиране на гърлената чакра и диафрагмата, дихателни и певчески упражнения както и пеене на песен. Ще научиш как да превъзмогнеш собствените си страхове и неувереност с помощта на пеенето. Ще се  отвориш към това да изразиш себе си и емоциите си с лекота чрез музика.

Изисквания: Не се изисква предварителен опит. Урокът се провежда онлайн или в удобна за вас локация в София.

За изпълнителката:

Цветелина Георгиева, по-известна под артистичния си псевдоним FLÒRALYN е певица и арфистка. Тя участва в 8-ия сезон на "Гласът на България" като част от отбора на Иван Лечев.

Завършила е Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Завършва и класическо пеене в класа на Юлия Миланова-Щайнер. През 2011 г. печели втора награда по Арфа от международния конкурс „Млади виртуози“. Работи като арфистка в Макао, Китай и след завръщането си в България купува първата си електрическа арфа. С нея изнася концерти с пеене и арфа в страната, а още и във Франция, Египет, Хонг Конг, Португалия и Обединеното Кралство. Учи „Популярна музика“ в Англия, издава и дебютен албум „Когато светлината заспи“, а музиката от него звучи по BBC. Цвети започва преподавателската си кариера и стартира първият официален клас по арфа и пеене в района на Корнуол. Вече е в България, но пътува до Лондон всеки месец за класовете си там. През 2019 подписва с мениджмънта на известната Английска легенда Кейт Буш за една година и издава два сингъла. Единият достига над 10 хиляди слушания в Спотифай в първите 2 седмици след издаването си.

 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
50,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 60
целогодишно
Адреналин
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.