С кода от получения ваучер получателят избирa сам преживяване. Лесно – с 1 клик.
Ако искате да му предложите вашия избор – напишете го в пожеланието.

Кодът от ваучера е за сумата на покупката и може да се използва като Код за отстъпка.
В този случай, с поръчка на по-висока стойност се доплаща само разликата.
Така с 1 ваучер давате достъп до всички услуги в Gift Tube.

Урок по езда на манеж + разходка в гората за един - ваучер за преживяване

Общ преглед

Направете оригинален подарък с ваучер Gift Tube Medium 100 -  урок по конна езда на манеж и разходка в гората на кон! 

Продължителността на урока е 30 мин., на разходката - 60 мин.

По време на урока клиентът усвоява правилен седеж, баланс и управление, а по време на разходката усъвършенства тези умения наслаждавайки си на красива природа. Препоръчително е урокът и разходката да не се провеждат в един ден, ако клиентите са начинаещи.

Уроците по конна езда, както и разходките в гората се провеждат от квалифицирани инструктори. Средата е непринудена и приятелска и толерантна към индивидуалните умения на всеки участник. Всички инструктори говорят свободно английски език. Разходката започва и завършва в конна база "Ахил", а маршрутът й преминава по горска пътека в района между Симеоново и Бистрица.

Какво трябва да знаеш за това преживяване?

  • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.
  • Услугата може да се ползва от лица с максимално тегло от 90 кг.
  • По време на разходките клиентите управляват сами своя кон ръководени от придружаващия ги инструктор, който язди пред тях.
  • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.
  • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.
  • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.
  • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.
  • Не се провежда конна езда за клиенти в нетрезво състояние или, които са под влиянието на наркотични вещества.

Услугата се предоставя от конна база „Ахил“. Вижте още тук

Това преживяване е част от Gift Tube Medium 100 лева. Купете ваучера за себе си или за подарък! Резервацията за избрана услуга се прави с кода от ваучера. Валидността на всеки ваучер е 6 месеца.  

С GIFT TUBE купуваш ваучер на избрана стойност от 50, 75, 100, 125, 150 или 200 лева, а получателят сам избира своя подарък – преживяване. Той може да доплати или да комбинира услуги само от включените в 6-те ценови категории - Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150 и Premium 200.

Разгледай и предложенията в специалните Promo и Exclusive категории, в които купуваш конкретно преживяване за себе си или за подарък. 

Вземи ваучера си от Gift Tube в безплатна елегантна опаковка, подарък от нас. 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 100 минути
Валидност: 6 м.
април - ноември
Бистрица
Жени, Мъже, Деца, Двойки, 55
За мъж, За жена, За двама, Спорт и здраве, Уроци

Плати с карта, наложен платеж или банков превод. Вземи на място от офис (Бачо Киро 5А) с предварителна уговорка по телефон.