Зарадвай с подарък преживяване

Конна езда за деца - ваучер за подарък

Конна езда за деца - ваучер за подарък

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Подари вълнуващ и оригинален подарък с ваучер Gift Tube -  урок по конна езда за деца! 

Искате ли децата ви да са сред природата, да се докоснат до конете, да ги нахранят и научат любопитни неща за начина им на живот? Заведете ги в конна база!

Любовта към конете започва от ранно детство, а контактът с тях е доказано благотворен за малки и големи. В конната база между кв. Симеоново и с. Бистрица децата могат да откриват света на животните отблизо и да усвоят основни правила в ездата.

Урокът по езда за деца представлява съкратена и адаптирана версия на урок по езда за възрастни, съобразена с възможностите на възрастта на децата, тяхната издръжливост и внимание. Урокът се провежда от сертифициран инструктор с опит в обучението на деца. По време на урока детето усвоява правилен седеж и управление на коня. Правят се различни упражнения за координация, баланс, укрепване на мускулатурата и изправяне на стойката. Инструкторите в конната база с радост отговорят на всякакви въпроси, свързани с любимите им кончета

Това преживяване включва:

 • Урок по конна езда за две деца
 • Желателното е възрастта на децата да е над 3 години
 • Продължителност на всеки урок - 20 минути
 • Децата и родителите могат да останат в конната база, колкото пожелаят и да се радват и на животните ни - кончета, кучета, котки
 • Конната база предоставя каски за езда

 

Какво трябва да знаете за това преживяване?

 • Конната база предлага услугата всеки ден от седмицата от март/април до октомври/ноември. Необходимо е да се направи предварителна резервация минимум 48 часа преди желаните час и дата.
 • Услугата може да се ползва от лица с максимално тегло от 90 кг.
 • Необходимо е клиентът да бъде на място поне 10 мин. преди уговореното време за езда, за да се направи инструктаж и подготовка. В случай на закъснение, времетраенето на прехода се намалява.
 • Анулиране на вече направена резервация е възможно до 24 часа преди резервирания час. В случай на неявяване, ваучерът се счита за използван.
 • Конната база запазва правото си да отмени запазения час при лоши метеорологични условия като дъжд, силен вятър, много ниски температури или други извънредни причини, които възпрепятстват изпълнението. В такъв случай часовете се презаписват за друг удобен за клиента ден.
 • Подходящо облекло: дънки, клин, удобен панталон, затворени обувки – маратонки, кецове, ботуши без вътрешен цип, боти. Къси панталони, сандали или чехли не са удобни за езда.
 • Не се провежда конна езда за клиенти в нетрезво състояние или, които са под влиянието на наркотични вещества.

 

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: урок 20 минути
май-октомври
Бистрица

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

75,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ
  Вземи своя ваучер директно от офиса ни в София на ул. Бачо Киро 5А, на ъгъла с бул. Дондуков. Всеки работен ден, от 09.30 до 18.30 ч. Направи поръчка през сайта, отбележи доставка "на място", а в полето за адрес напиши: Бачо Киро 5А. Ваучерът е готов за вземане веднага след като направиш поръчката. Плащането на място се извършва само в брой.