Зарадвай с подарък преживяване

Дълъг уикенд с плаване с яхта под наем в Гърция за до 8 души

Дълъг уикенд с плаване с яхта под наем в Гърция за до 8 души

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Вземи яхта под наем! Подари водно преживяване с ваучер! В морето и под небето – на яхта в Гърция! Страхотно преживяване от Gift Tube!

Търсиш ново преживяване за летните дни, за да се насладиш на морето по пълноценен начин и различен начин? Плаването с яхта е чудесен вариант, с който ще имаш пълна свобода. Отиваш там, където и с когото искаш. Забавляваш се така, както само ти и твоята компания решите.

Разбира се, капитанът си е капитан. Той ще посочи възможните локации и маршрути, ще следи времето и ще се грижи нищо да не ви липсва и да сте в пълна безопасност. 

За яхтата:

Ще плавате с просторна яхта, която предлага най-доброто от всички иновативни и разумно проектирани вътрешни и външни пространства. Стремяща се да създаде максимален комфорт, GibSea 51 разполага с 5 двойни кабини (спални), всяка една със самостоятелен санитарен възел.

Този ваучер за преживяване включва:

• Наем на цялата яхта за 3 дни
• Максимално настаняване за пълен комфорт – 6 възрастни + 2 деца
• Двама капитани, които са с вас през цялото време

Условия за настаняване: 14 часа настаняване - 12 часа освобождаване

В цената не се включва гориво, което се заплаща отделно и е приблизително 100 лева на ден.

Яхтата е подходяща както за големи семейства, решили да прекарат лятната си отпуска или да избягат за някой дълъг уикенд далеч от градския шум, така и за приятелски групи, търсещи във ветроходсквото удивителното съчетание между адреналин, забавление и природа.

Плаването с яхта е оригинален и луксозен подарък за корпоративни цели или мини тиймбилдинг събития.

За оптимален комфорт препоръчваме настаняването на три двойки.

Препоръчително време за плаване - минимум 3 дни.

Важна преференция: При наемането на яхтата за минимум три дни получавате възможност за ранно настаняване и късно освобождаване. Реално можете да се настаните предходната вечер, за да може да оползотворите максимално престоя си.

Плаването с яхтата стартира от средния ръкав на Халкидики – Касандра. Капитаните ще ви предоставят избор от различни маршрути, от които може да избирате. Ще имате възможност да разгледате множество острови, които съчетават чара на кристални тюркоазени води, впечатляващ морски свят и гостоприемството на малки и по-големи курортни селца. Вие определяте маршрута според вашите нагласи и желания.
Можете да предпочетете да се гмуркате, да шнорхелирате, да ловите риба или да използвате по-голямата част от времето в плаване и достигане до максимален брой локации. Възможностите са неограничени - свободата несравнима!

Виж по-долу включените удобства на яхтата

GibSea 51 разполага с 5 двойни кабини (спални), всяка със самостоятелен санитарен възел.

Яхтата е проектирана така, че да съчетае едновременно уединението в отделните каюти с това да предостави удобно общо салонно пространство, в което всички да могат да се съберат, да се хранят и забавляват. Салонът разполага с голяма маса за 8-10 човека, кухня за приготвяне на храна и санитарен възел.


Широките странични палуби и носът тип Делфин са прекрасно място за припичане на слънце и за наслаждаване на прекрасната морска шир около яхтата. Кокпитът е една от най-важните и прекрасни точки на яхтата. Дизайнът с двоен щурвал позволява свободно придвижване от мястото за къпане на кърмата до удобното сядане около масата в кокпита.

Най-добрата оферта за разходка с яхта – парти преживяване

Яхтите са едни от най-луксозните, просторни и внушаващи страхопочитание плавателни съдове в света. "Яхта" се дефинира като: плавателен съд, който се свързва с усещането за удоволствие, внушителни размери или пък голяма платноходка, използвана в състезания. Всъщност, луксозната моторна яхта е построена като практично решение, което все по-често се използва за партита.

Сега благодарение на GiftTube можеш да организираш най-страхотно парти: моминско парти на яхта, ергенско парти на яхта, рожден ден на яхта и още. Какъвто и да е поводът, през лятото яхтата е добро решение за отпразнуване! Ние ще ти осигурим страхотни условия и топ цени за най-незабравимото парти преживяване.

Възползвай се от най-добрата оферта за разходка с яхта от GifTube. Купи ваучер за яхта на топ цена за България. Възможност да плаваш в България или в Гърция. 

Сейлинг на яхта в Гърция от GiftTube

В нашата платформа ще откриеш оферта за плаване (сейлинг) в Гърция с просторна яхта, която предлага най-доброто от всички иновативни и разумно проектирани вътрешни и външни пространства. Сигурност, лукс, наслада. Стремяща се да създаде максимален комфорт, GibSea 51 разполага с 5 двойни кабини (спални), всяка една със самостоятелен санитарен възел. Сега можеш да я вземеш под наем на наистина изгодна и ниска цена, благодарение на GiftTube платформата. Уникална идея за подарък за рожден ден и почивка в Гърция. Приключение в гръцкото море.

Яхта под наем – купи ваучер на ниска цена от GiftTube

Наеми яхта! Купи ваучер за яхта под наем на ниска цена от GiftTube. Преживяване, което си струва и няма да забравиш! Идеална идея за подарък за булка, подарък за кума, подарък от шаферки и още. Уникално и оригинално! А защо не и добавка – изненада към медения месец на младоженците/годениците? 

Партитата на яхти са страхотни, но просто не са същите бeз любимите хора на борда – зарадвайте своите приятели с ваучер. Ключът към успешната вечер е да се уверите, че всички са поканени и се чувстват добре. Отличен ваучер за преживяване. Ако се чудите какво да подарите на любим човек, със сигурност няма да сгрешите с този ваучер. Най-хубавата новина е, че имате възможност да поднесете подаръка по всяко време на годината – просто изберете цената и предвидете валидността. Вие купувате подаръка, а получателят на ваучера решава кога и къде да плава. Поднесете подаръка в елегантна и луксозна опаковка тубус, с която да го/я изненадате на живо! Сигурни и проверени организатори, на които можете да се доверите.

Повече информация
Брой участници: 8
Продължителност: 3 дни
лято
Гърция

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

3 000,00 лв.

  СПЕШНИ ПОРЪЧКИ

  Вземи своя ваучер директно на щанда на Gift Tube в Paradise Center (ет. 1). Всеки ден (10 до 22:00)
  Възможност за взимане и от офиса ни на ул. Бачо Киро 5, вх А. Работни дни (9:30 до 18:30)

  За да спестиш време: направи пръчката през сайта и отбележи начина на взимане. Ваучерът ти ще е готов веднага. В поле адрес напиши: Paradise или Бачо Киро (за офиса)
  Можеш да направиш заявката за ваучер и на място.  Здравей!
  Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.