Зарадвай с подарък преживяване

2 процедури Радиочестотен лифтинг - Варна - ваучер за подарък

Зарадвай с подарък преживяване

2 процедури Радиочестотен лифтинг - Варна - ваучер за подарък
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи

2 процедури Радиочестотен лифтинг в гр. Варна с ваучер за подарък от Gift Tube на най-добра цена!

Нежна грижа за лицето и безупречна визия!

Терапията с радиочестотен лифтинг с апарата Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно контура на лицето и шията, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Зоната на околоочния контур е често проблемна и се повлява изключително добре с Venus Legacy. Резултатите се дължат на непрекъснатата работа на електромагнитните полета и по-ниска степен на загряване с радиочестота.

Ваучерът за радиочестотен лифтинг включва:

 • 2 процедури радиочестотен лифтинг на лице, шия и деколте
 • Продължителност: 2 х 60 мин.

Виж още информация за процедурата:

Радиочестотен безоперативен лифтинг на лице, шия и деколте с VenusLegacy

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара) и в същото време безопасна и щадяща кожата.

Venus Legacy е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращи магнитни полета (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feed back.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Ефекти от терапията

 • намалява видимите бръчки;

 • стяга и изглажда кожата на лицето;

 • редуцира двойната брадичка;

 • стяга и тонизира кожата;

 • намалява торбичките под очите;

 • повдига зоната около очи, скули, вежди;

 • оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Терапията с Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно контура на лицето и шията, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Зоната на околоочния контур е често проблемна и се повлява изключително добре с Venus Legacy. Резултатите се дължат на протокола за работа, който включва непрекъснатата работа на електромагнитните полета и по-ниска степен на загряване с радиочестота.

Уникалното при Venus Legacy™: 

 1. Електромагнитни импулси Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите и засилва регенерирането на кожата в третираната зона. Стимулират синтеза на колаген, благодарение на което се възстановява контура на лицето, кожата става по-млада и стегната. 
 2. Мултиполярна радио честота (RF) Доставя бързо, безболезнена и равномерна топлина в дълбоките слоеве на кожата и тъканите. Загряването стимулира синтеза на колаген и еластин, което възстановява контура и прави кожата гладка и еластична. Venus Legacy™ доставя 150W мултиполярна радио честота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), която в същото време е безопасна и щадяща кожата. 
 3. VariPulse™ (VP) Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко и концентрирано проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. В зони като двойна брадичка, бузи и др. се намалява обема на мастните клетки, в следствие на което контура на лицето и скулите се оформят, видимо се редуцира двойната брадичка,кожата се стяга и тонизира.
 4. Вграден термометър Апаратът има вграден в работната глава термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за постигане на оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина и същевременно не позволява превишаване на пределната температура. 

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
200,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 2х60 мин.
целогодишно
Варна
Красота
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.