Зарадвай с подарък преживяване

Екстремен ден на Проходнаи или Клисура за двама - подарък изживяване

Екстремен ден на Проходнаи или Клисура за двама - подарък изживяване

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Направи оригинален подарък за двама с ваучер от Gift Tube за Екстремен ден на пещерата Проходна или на Клисура. Изживяване, което се помни!

Какво включва подаръчният ваучер за преживяване:

Клисура:

  • Бънджи скок
  • Via Ferrata – система от въжени мостове и стълби, закачени на скала и готови да бъдат покорени от хора, търсещи силни емоции
  • Скоростен алпийският тролей (Zip Line) – въжена линия за спускане от единия край на скала до друг
  • Каньонинг – спускане по водопад с въже и по естествени водни пързалки.

Проходна:

  • Бънджи скокове от заден вход на пещерата с гледка към Искърското дефиле
  • Скокове с пандюл
  • Спускане с алпийски рапели от ОЧИТЕ на пещерата и около мястото за бънджи скок, с възможност за правене на снимки на бънджи скоковете от различен ъгъл

И много усмихнати лица, "луди" глави и нови приятели. Наслади се истински на това екстремно преживяване. Опитните водачи и инструктори обещават екстремен ден извън шаблона. Не очаквай екскурзовод с наизустен репертоар, а предизвикателство към собственото ти въображение.

График 2022 г. 

Екстремен ден на Клисура

Юли - 2, 3, 30, (31), Август – 20, 21, Септември - 18 закриване, 22 (посл. резерва)

Екстремен ден на Проходна

Февруари – 19, Март –3, (26), 27, Април - 22, 23, Май - 6, (7), Юни - 11, 12, Юли - 23, 24, Август – 13, 14,  Септември -  3, 4, 6, Октомври –15, 16, 29, 30, Ноември - 12, (13)


Наборът от преживявания се комбинира и предоставя по преценка на инструкторския екип. За любителите на девствената природа, екипът ще разкрие необезчестени от хорския поглед реки, езера, поточета и кози пътеки.

Един екстремен ден е равен на на 100 обикновени дни. Един екстремен ден може да те зареди с толкова много енергия, че да се връщаш в мислите си към него всеки ден. Адреналинът ще те зареди с усмивки, здраве и най-важното ще сме сред прекрасната българска пророда.

Важно!

Промяна на резервация може да правите не по-късно от 48 часа преди уговорената дата. В противен случай при неявяване услугата се счита за извършена. Бъдете удобно облечени според сезона и носете резервно облекло.Съобразявайте се със здравословното си състояние и личните си физически възможности.В случай на неподходящи атмосферни условия, ще бъдете уведомен предварително за следващата възможно дата.

Екстремен ден е подходящ подарък за всички, които обичат адреналина или имат нужда да излязат от рутината на ежедневието. Подходящ подарък за мъж, жена, приятел или колега. Подходящо за тийм билдинг събития.

 

 

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 1 ден
целогодишно
Луковит, Клисура
Жени, Мъже, Двойки
Подарък за двама: Ваучер за преживяване, Подари адреналин – Ваучери за екстремни преживявания, Приключенски

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 09.30 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А