Зарадвай с подарък преживяване

Подарък - вечеря на тъмно – сетивно приключение за 2-ма

Зарадвай с подарък преживяване

Подарък - вечеря на тъмно – сетивно приключение за 2-ма

Донесете доза смелост, приключенски дух и празен стомах и ни позволете да ви поднесем едно различно усещане за храната и хората. Вечерята на тъмно е сетивно приключение, което ще запомните!

Представете си визуалното да няма значение. Всички останали сетива се обострят, усещате вкусове и аромати, които не сте предполагали, че съществуват. Едно уникално изживяване с вашите приятели. Прибавете към него екслузивно петстепенно фюжън меню, с подбрана селекция от напитки, които ще ви отведат на сетивно приключение.

Всеки месец се изготвя новa линия от сет-менюта, за да се използват сезонни продукти, без полуфабрикати. Затова именно се прави предварителна резервация, в която се избира едно от четирите менюта. По този начин се минимизира изхвърлянето на хранителни продукти, същевременно компонентите на ястията винаги са пресни.

Специално подбрани вина, крафт бири и домашни лимонади ще ви придружават в кулинарното ви пътешествие.

При резервацията се избира и вида на менюто от следните:

Месо, Риба, Вегетарианско, Българско

 

Как протича това сетивно приключение:

Ще бъдете посрещнати в осветена приемна, където ще ви разкажем накратко какво ви очаква. След като оставите на сигурно място връхни дрехи, чанти, телефони и други несъвместими с изживяването предмети, ще се запознаете с вашия домакин. Той или тя ще ви въведе в залата за хранене, където цари абсолютен мрак. Тъкмо за да запазим тази пълна тъмнина за всички гости, върху която се гради концепцията ни, не се внасят телефони, светещи часовници, запалки и електронни цигари, както и всички останали предмети, които могат да излъчат светлина.

В залата за хранене e абсолютно тъмно, също както ако сте със затворени очи в тъмна стая. Домакинът ще ви настани на вашата маса, след което кулинарното ви пътешествие ще започне. Ще „преживеете” 5-степенно меню, специално разработено от Главния готвач, за да усетите храната по един нов начин. Можете да й се насладите с прибори или ръце, затова ви съветваме да се облечете подходящо.

По всяко време можете да повикате вашия домакин по име, независимо дали желаете да поръчате напитка, или да бъдете изведени до тоалетна. Вечерята обикновено трае между 1.5 и 2 часа, след която ще бъдете съпроводени до осветената част на ресторанта, където ще можете да видите поднесените ви блюда и каква част от тях сте успeли да познаете.

Услугата се предоставя от ресторант Тенебрис

Купете за себе си или подарете на приятел, колега или бизнес партньор. Преживяването е подходящо за среща с приятели, първа среща с дама, разговор с бизнес партньор и всеки, с когото бихте искали да преживеете нещо, което ще ви направи по-близки. Тъмнината дава път на светлината на душата.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 2 часа
Валидност: 12 месеца
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Преживявания, За мъж, За жена, За двама, Забавления в града

Разгледай предложения в останалите Gift Tube колекции

Подари ваучер за преживяване на стойност
от 50 до 200 лева. Ти купуваш. Той/тя избира - Как работи

Тематичен ваучер
Как работи

Вземи ваучер за конкретно
преживяване - Как работи