Подарък - вечеря на тъмно – сетивно приключение за 2-ма

Общ преглед

Донесете доза смелост, приключенски дух и празен стомах и ни позволете да ви поднесем едно различно усещане за храната и хората. Вечерята на тъмно е сетивно приключение, което ще запомните!

Представете си визуалното да няма значение. Всички останали сетива се обострят, усещате вкусове и аромати, които не сте предполагали, че съществуват. Едно уникално изживяване с вашите приятели изпълено със смях и истински разговори. Сега прибавете и екслузивно петстепенно фюжън меню, с подбрана селекция от напитки, които ще ви отведат на сетивно приключение.

Всеки месец се изготвя новa линия от сет-менюта, за да се използват сезонни продукти, без полуфабрикати. Затова именно се прави предварителна резервация, в която се избира едно от четирите менюта. По този начин се минимизира изхвърлянето на хранителни продукти, същевременно компонентите на ястията винаги са пресни.


Специално подбрани вина, крафт бири и домашни лимонади ще ви придружават в кулинарното ви пътешествие.

5 степенно фюжън меню:

Основно меню „Месо”: Палитра от месно-базирани ястия.
Основно меню „Риба”: Подходящо за привържениците на риба, морски дарове и деликатеси.
Основно меню „Вегетарианско”: Изненадващи комбинации от напълно вегетариански блюда.
Основно меню „Българско” (месно-базирано): Презентация на традиционната българска кухня, подходяща за гостите ни от други страни.

При резервация, моля посочете кое от изброените по-горе менюта избирате за всеки един от гостите.

Разгледайте и вариант вечеря на тъмно за четирима 

Как протича това сетивно приключение:

Ще бъдете посрещнати в осветена приемна, където ще ви разкажем накратко какво ви очаква. След като оставите на сигурно място връхни дрехи, чанти, телефони и други несъвместими с изживяването предмети, ще се запознаете с вашия домакин. Той или тя ще ви въведе в залата за хранене, където цари абсолютен мрак. Тъкмо за да запазим тази пълна тъмнина за всички гости, върху която се гради концепцията ни, не се внасят телефони, светещи часовници, запалки и електронни цигари, както и всички останали предмети, които могат да излъчат светлина.

В залата за хранене e абсолютно тъмно, също както ако сте със затворени очи в тъмна стая. Домакинът ще ви настани на вашата маса, след което кулинарното ви пътешествие ще започне. Ще „преживеете” 5-степенно меню, специално разработено от Главния готвач, за да усетите храната по един нов начин. Можете да й се насладите с прибори или ръце, затова ви съветваме да се облечете подходящо.

По всяко време можете да повикате вашия домакин по име, независимо дали желаете да поръчате напитка, или да бъдете изведени до тоалетна. Вечерята обикновено трае между 1.5 и 2 часа, след която ще бъдете съпроводени до осветената част на ресторанта, където ще можете да видите поднесените ви блюда и каква част от тях сте успeли да познаете.

Услугата се предоставя от ресторант Тенебрис

Купете за себе си или подарете на приятел, колега или бизнес партньор. Преживяването е подходящо за среща с приятели, първа среща с дама, разговор с бизнес партньор и всеки, с когото бихте искали да преживеете нещо, което ще ви направи по-близки. Тъмнината дава път на светлината на душата.

Повече информация
Брой участници: 2
Продължителност: 2 часа
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Двойки, Групи, 55
Забавления, Преживявания, За мъж, За жена, За двама, Забавления в града