Зарадвай с подарък преживяване

Вечеря на тъмно - сетивно преживяване за 3-ма

Вечеря на тъмно - сетивно преживяване за 3-ма

НЕ ЗНАЕШ КАКВО ДА ПОДАРИШ?

Избери ваучер на стойност за преживяване по избор

Изживей вълнуващо преживяване - Вечеря на тъмно за 4-има с ваучер от Gift Tube.

Домакини на това кулинарно пътешествие са хора с увредено зрение.

Представете си визуалното да няма значение. Останалите сетива се обострят, усещате вкусове и аромати, които не сте предполагали, че съществуват. Сега прибавете и петстепенно фюжън меню с подбрана селекция от напитки и вече сте готови за това сетивно приключение.

Всеки месец ресторантът изготвя новa линия менюта, за да приготвя продукти със сезонни продукти. Сервират се подбрани вина, крафт бири и домашна лимонада.

При резервация моля посочете кое от изброените долу менюта ще консумира всеки гост. Изискваме това, за даминимизираме изхвърлянето на хранителни продукти и същевременно ястията винаги да са прясно приготвени.
  • месно меню - палитра от месно базирани ястия
  • вегетарианско меню - комбинации от напълно вегетариански блюда
  • рибно меню - за привържениците на риба, морски дарове и деликатеси
  • българско меню - традиционна кухня, подходяща за гости от чужбина

Разгледайте и вариант вечеря на тъмно за двама

Как протича това сетивно приключение:

Ще бъдете посрещнати в осветена приемна, където ще ви разкажем накратко какво ви очаква. След като оставите на сигурно място връхни дрехи, чанти, телефони и други несъвместими с изживяването предмети, ще се запознаете с вашия домакин. Той ще ви въведе в залата за хранене, където цари абсолютен мрак. Тъкмо за да запазим тази пълна тъмнина за всички гости, не внасяме в салона телефони, светещи часовници, запалки и електронни цигари, както и всички останали предмети, които могат да излъчат светлина.

В залата за хранене e абсолютно тъмно, също както ако сте със затворени очи в тъмна стая. Домакинът ще ви настани на вашата маса, след което кулинарното ви пътешествие ще започне. Ще „преживеете” 5-степенно меню и ще усетите храната по нов начин. Можете да й се насладите с прибори или ръце, затова ви съветваме да се облечете подходящо.

По всяко време можете да повикате вашия домакин по име, независимо дали желаете да поръчате напитка, или да бъдете изведени. Вечерята обикновено трае между около 2 часа, след която ще бъдете съпроводени до осветената част на ресторанта, където ще може да видите поднесените ви блюда и каква част от тях сте успeли да познаете.

Донесете доза смелост, приключенски дух и празен стомах и ни позволете да ви поднесем едно различно усещане за храната и хората.

Услугата се предоставя от ресторант Тенебрис

Подходящо преживяване за тиймбилдинг. Моля, обърнете се към нас на office@gift-tube.com за провеждане на групово събитие.

Как да поръчам ваучер за подарък?

Избери ваучер по имейл или принт ваучер в безплатна опаковка

Персонализирай ваучера с име на получател и послание (по желание)

Как получателят използва своя ваучер?

Регистрира уникалния код от ваучера си в полето Моят ваучер

Получава сертификат с информация, необходима за резервация на услугата

Оформи ваучер

Максимален брой символи: 100

Максимален брой символи: 400

* Задължителни полета

248,00 лв.

    СПЕШНИ И БЪРЗИ ПОРЪЧКИ
    За спешни поръчки може да вземеш твоя Gift Tube ваучер и от офиса ни всеки работен ден между 14.00 и 18.00 часа на адрес: София, ул. „Бачо Киро“ 5А, офис 6. Моля, направи поръчка предварително през сайта и отбележи "на място", а в полето напиши адрес: Бачо Киро 5А