Сантиментален подарък за мъж

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.

Сантиментален подарък за мъж - 30 карти за дописване с лично послание - "За теб, любов"!

30 карти за дописване с лично послание - "За теб, любов"!

Търсиш уникален и сантиментален подарък за твоя любим човек? Такъв, който носи твоя отпечатък и ще остане за спомен? Спри да търсиш!

Попълни картите с твое лично послание „За теб, любов“ и voilà: имаш перфектния подарък.

От едната страна на картата имаш началато, а на гърба ти само довършваш изреченията.

30 романтични, смешни или сериозни - ти решаваш какви да са посланията! 

Творецът си ти! Не му мисли  много.  Отпусни се и се забавлявай!

Най-добра цена -29.99 лева

Купи сантиментален подарък за мъж

GiftTube ви дава възможност да купите сантиментален подарък за мъж. “За любим” е специална изненада, с която ще покажете колко много обичате своя приятел, съпруг или гадже. Поднесете своето напълно персонализирано пожелание, посветено на любимия мъж в живота ви. 

 

Сантименталните подаръци са истински добра изненада, защото те не просто изглеждат добре, но и сгряват сърцето. Думите са много по-силни от всяка вещ, затова ви даваме тази оригинална идея за изненада. Възползвайте се от този нов начин, по който да покажете колко много обичате мъжа си и държите на него.

 

Оригиналният подарък е част от колекцията на GiftTube “За теб” – персонализирани карти с дописване. Поднесете 30 специални пожелания, посветени на любимия мъж. В тях можете да напишете своите най-лични мисли, мечти, емоции и спомени. Споделете своите чувства по напълно уникален начин.

 

h2 Изненада – сантиментален подарък за мъж на добра цена

 

Сантименталния подарък за мъж е отлична изненада, която се харесва на мъже на всякаква възраст. Тя показва внимание, обич, а най-важното – показва колко много добре го познавате! 

 

Купи сега оригинален сантиментален подарък за мъж на отлична цена. Онлайн поръчката отнема само няколко минути. Бърза доставка до посочения от вас адрес. Уникална и елегантна визия – “тубус”. Най-добра цена за сантиментален подарък за мъж в онлайн магазина ни! 

 

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.