Подарък Забавление в батут парк – пакет Medium

Общ преглед

Предизвикай гравитацията, скачай и се забавлявай в най-големия батут парк в страната! Подари грандиозно забавление! За малки и големи. Сподели радостта на твоите близки и приятели в най-големия батут парк в страната.

С ваучер Gift Tube Medium избираш от следните възможности:  

  • 6 билета за едночасова сесия за скачане
  • 2 семейни пакета (2 възрастни и 3 деца) + 10 чифта чорапи за скачане
  • 14 посещения на Area52 AirFit
  • 6 посещения на Area52 Academy

Каквото и да избереш ще попаднеш в епицентъра на забавлението. Ще се насладиш по нов начин на физическата активност!

Паркът е изграден върху площ от 1000 кв.м и в него може да скачаш на батут, да играеш в басейн от гумени кубчета, да забиваш на кош, да ходиш по стена, да участваш в гладиаторска игра, да се катериш по стълба за катерене, да преминеш през мост с препятствия, да се скочиш в огромна въздушна възглавница, да изпиташ ловкостта си с маймунските блокчета, да се изкачиш по подвижни греди … много други забавления, докато нивото на ендорфини стигне своя връх!

  • Специални зони за най-малките от 2 до 5 – годишна възраст!
  • Специални семейни зони, в които възрастни и деца се забавляват заедно и създават незабравими спомени.
  • „AirFit“ класове за добра физическа форма. Скачането на батут е вълнуващо и ще ви зареди с енергия! Освен това 10 минути скачане на батут се равнява на половин час тичане. Високоинтензивната кардиоактивност влияе позитивно на здравето, прочиства и детоксицира лимфната система, подобрява баланса и координацията.
  • С Area 52 Academy ще подобрите и развиете своите умения, движения, превъртания и трикове във въздуха и на твърда земя с помощта на професионални инструктори. Заниманията се провежда всеки понеделник и сряда от 20:00 до 21:00 ч. Групите са разделени на начинаещи и напреднали. Графикът на Академията е натоварен, затова препоръчваме да направиш резервация.

Услугата се предоставя от AREA 52

Вижте още батут забавления 

Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: в зависимост от избраната опция
Валидност: 6 м.
целогодишно
София
Жени, Мъже, Деца, Двойки, Групи
За мъж, За жена, За групи, Забавления в града, Спорт и здраве