Зарадвай с подарък преживяване

45 минутна кавитация + ампула Л – карнитин - ваучер за преживяване

Зарадвай с подарък преживяване

45 минутна кавитация + ампула Л – карнитин - ваучер за преживяване
Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи

45 минутна кавитация + ампула Л – карнитин - ваучер за преживяване от Gift Tube.

С ваучер за 100 лв. Gift Tube Medium взимаш 45-минутна кавитация + ампула Л-карнитин.

Този пакет ти позволява сам да избереш кои проблемни области да третираме.

Какво включва ваучерът:

  • Кавитация + ампула Л-карнитин на зона по избор
  • Продължителност - 45 мин.

Кавитацията е метод, който не изисква от теб физически усилия и не предизвиква болка в борбата с мазнините и целулита. Благодарение на кавитацията можеш да промениш формата на тяло си, да намалиш обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причиняваш вреда на целостта на тъканите.

Тази процедура за извайване на тялото третира проблемните зони с ултразвук, което създава контролирано произвеждане на микро-вакуумни балончета, които разграждат мастните клетки, без да засягат околните структури.

Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма. Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани.

Максималният курс от процедури е между 8 и 12, в зависимост от количеството мастни натрупвания. Честотата на извършване на процедурите е веднъж на 5-7 дни. Не могат да се третират повече от три зони наведнъж.

След постигане на желания резултат, процедурите могат да бъдат разредени до веднъж на месец, за да се поддържа постигнатия ефект.

Услугата се предоставя от The Beauty LAB.

Ти купуваш - той избира! Получаваш ваучера в красива опаковка, подарък от нас! 

С Gift Tube ваучерите на стойност Basic 50, Popular 75, Medium 100, Classic 125, Superior 150, Premium 200  купуваш ваучер на избрана от теб стойност, а получателят сам избира своя подарък – преживяване от услугите, включени в неговата ценова категория. Той може да доплати или да комбинира услуги от останалите ценови категории. Ето как. 

Чудиш се какво да подариш?
Ваучер на стойност
Ти купуваш, той избира
100,00 лв.
Купи
Повече информация
Брой участници: 1
Продължителност: 30 минути
целогодишно
София
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.