Парашут

Филтрирай по

1 продукт

Настрой низходяща посока

1 продукт

Настрой низходяща посока

Скок с парашут – Ваучер за преживяване от GiftTube

Прилив на адреналин сред облаците!

Подари ваучер за скок с парашут

Ти подаряваш – Той/Тя избира кога и къде да скочи!

Подари ваучер за преживяване: Скок с парашут

Сега можеш да подариш ваучер за скок с парашут на любим човек за няколко минути – поръчай онлайн и купи преживяване, за което всеки ще разказва дълго време! Искаш ваучера за себе си? Разбираме те! Преживяването наистина си струва. В нашия уебсайт ще откриеш страхотни оферти на най-добри цени за скачане с парашут от самолет над различни кътчета на България.

Скоковете с парашут са невероятен спорт, създаден за авантюристичните, смели и свободни по дух хора. Ако си човек, който не може да заспи спокойно през нощта от мисълта, че просто трябва да надскочи границите на самия себе си, тогава това преживяване е точно за теб. Освен това скачането е забавно. Тръпката от него е прекрасна, а след като се изпита веднъж ще искаш отново и отново. Запиши уникалният момент на видео или доплати за професионално заснемане, за да запаметиш спомена за цял живот.

Оригинален подарък: Скок с парашут на топ цени

Ако не си толкова авантюристичен човек и адреналинът не е твоето второ име, ще побързаме да те успокоим – скокът с парашут се извършва с помощта на професионалист. Организаторите са проверени летци с опит в екстремните спортове. Това е една от многото причини да смятаме, че скокът с парашут е оригинален подарък, идеален за много хора. Зарадвай с повод или без повод с тази оригинална изненада. Разполагаме с множество предложения на топ цени – отлични услуги и страхотно качество на изпълнение. Преживяване, което не бива да изпускаш в този живот! Сега можеш да купиш ваучера за преживяването скокове с парашут онлайн в няколко минути.

Купи онлайн скокове с парашут от GiftTube

Още ли се чудиш? Недей, просто купи онлайн в няколко минути. Получателят сам ще избере кога, къде и как да скочи. Уникална идея за подарък. Не просто ваучер, а билет към променящо живота преживяване - скоковете парашут са наистина незабравими. Свободно падане и полет с отворен парашути, който можеш да управляваш по посока на вятъра.

Скоковете с парашут за търсачите на силни усещания!

Скачането с парашут е страхотно, защото позволява да видиш заобикалящия свят далеч от познатата до момента перспектива. Позволи си да опознаеш една нова гледна точка и виж света с други очи. Но красотата на природата далеч не е единствената причина хората да скачат – за търсачите на силни усещания парашутът е поредното предизвикателство, което искат да добавят в своя списък от приключения. Препоръчваме на хората със страх от екстремни преживявания да изпробват нещо ново всяка година, за да усетят разликата. Професионален инструктор се “прикачва” към теб преди скока с колан (сбруя), за да мине всичко по план. Меко и безопасно кацане, както и осигурена професионална екипировка.

Купи сега ваучер за преживяване – скокове с парашут от GiftTube онлайн. Лесно и бързо. Уникален екстремен спорт, който си струва да се изпробва. Скок от самолет, който се извършва с помощта на екип от специалисти. Налични ваучери за скок с тандем за един човек и включен инструктаж с тандем инструктор. Продължителност на преживяването – около 1 час, от които 10 минути ще бъдат прекарани в полет над облаците. Не се тревожи, а просто скачай! Екстремен подарък, създаден, за да изненадва!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.