Масажи и СПА пакети

Продукти 1-36 от 93

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 93

Настрой низходяща посока
Страница

Познаваш ли някой, който има нужда от почивка? Не се и съмняваме! А често ли самият ти препускаш в ежедневието, едва поемаш дъх от работа, а телефонът ти не спира да звъни? 

Денят минава като миг в обятията на неудобния стол, а главата ти е пълна само със задачи за следващия ден. Накрая искаш само да изключиш телефона и да минеш в режим „тишина и спокойствие“, за да чуваш собствените си мисли, а тялото ти да се отпусне от напрежението.

Ето тогава имаш нужда от масаж. А ние в Gift Tube имаме огромното разнообразие. Разгледай категорията с масажи и избери най-подходящия според получателя, за когото е предназначен. Ориентирай се лесно като използваш филтрите за цена и локация.

Подари ваучер за масаж или спа процедура на приятел или на самия себе си. Страхотна и оригинална идея за подарък, от който всеки се нуждае. Освен в София, нашите масажи и спа пакети могат да се използват в Пловдив, Варна и на други места в България.

Масажи

Защо да подариш ваучер за масаж? 

Масажът е отличен подарък за различни поводи и събития. 

Ето няколко причини защо да се спреш на него: 

  • Релаксира и отпуска напрежение: Масажът, дори когато не е лечебен, действа благотворно и отпуска не само мускулатурата, но и съзнанието. Той е особено полезен за хора, които преживяват стресови ситуации или имат интензивен работен график. А кой ли вече не е така? 
  • Подобрява физическото здраве: Масажът може да помогне за редица физически проблеми като например болки в мускулите, ставите или гърба. Той стимулира кръвообращението и подобрява гъвкавостта на тялото.
  • Влияе положително на психиката: Масажът не само има положителен ефект върху физическото здраве, но и върху психическото благополучие. Той може да помогне да се неутрализира стрес, тревожност, дори депресивни състояния, както и да повиши настроението и усещането за щастие и доволство.
  • Приятно изживяване: Масажът е приятно изживяване и подаряването му е знак, че искаш да се погрижиш за някого. Това е прекрасен начин да покажеш внимание към близък човек.
  • Оригинален и персонален подарък: Масажът е нестандартен и персонален подарък, който със сигурност ще бъде оценен от получателя. Можете да избереш различни видове масажи в зависимост от предпочитанията и нуждите на човека, на когото подаряваш.

 

Видове популярни масажи

Масаж с вулканични камъни 

Уютна стая с приглушена светлина, тиха, релаксираща музика, вълшебен аромат на любимите ти етерични масла и магията на щедрата топлина. В основата на този масаж е използването на топли, но не горещи, базалтови камъни. Масажът с вулканични камъни е широко разпространен и е древна техника за спокойствие, комфорт и релаксация. 

 

Шведски масаж

Шведският масаж е популярен и подходящ за всеки, защото комбинира  нежни и леки движения, с които тялото се загрява и отпуска. При този масаж има плъзгащи и кръгови движения, омесване, разтриване, потупване, вибрации. 

 

Дълбокотъканен - спортен масаж

При дълбокотъканния масаж се цели работа върху по-дълбоките слоеве на мускулите и тъканите. Той може да бъде полезен за облекчаване на хронични мускулни болки и напрежение. 

По същество спортният масаж е дълбокотъканен масаж, с който се облекчават мускулни натоварвания и  се  подобрява цялостно организма. Спортният масаж лекува травми. Не всеки го харесва, защото е предназначен  за хора, които поемат сериозни физически натоварвания.

Масажи

Тайландски масаж

Това е традиционен азиатски масаж, който комбинира разтягане и акупресура върху определени точки по тялото. Той има за цел да възстанови енергийния баланс в организма и да стимулира циркулацията.

 

Ароматерапевтичен масаж

Това е масаж, който се изпълнява с ароматни масла. Той комбинира благотворните ефекти на масажа с успокояващите свойства на ароматерапията.

 

Холистичен масаж

Този вид масаж цели да обхване не само физическото, но и психическото и емоционалното благополучие на човека. Той насърчава хармонията и баланса в целия организъм.

 

Детокс масаж с мед 

Използва биологически активните вещества, съдържащи се в меда. Подобряването на кръвообращението в дълбоките слоеве на кожата и мускулите способства за по-доброто подхранване на вътрешните тъкани и органи. След масажа с мед кожата става копринена, еластична, подкожните уплътнения се изглаждат, подобрява се общото състояние на организма.

Масажи

Защо да се доверим на Gift Tube?

Gift Tube ти предоставя достъп до ексклузивни предложения. Купи подарък масаж или подарък спа процедура. Високо качество и топ професионалисти на отлична цена. Лесна поръчка и доставка в елегантна опаковка “тубус” – запазена марка на Gift Tube. 

Оригинална идея за подарък на мъж, жена, приятел, приятелка, гадже, майка, баща, близък, роднина, сестра, брат. Подари подарък – преживяване, което всеки заслужава! Купи, поръчай и подари лесно само с няколко клика. 

При избор на масаж за подарък, е важно да се има предвид какви са нуждите и предпочитанията на човека, на когото ще бъде предоставен този релаксиращ подарък

В платформата Gift Tube ще откриеш десетки масажи и терапии, с които да се почувстваш като прероден.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.