Ваучери за масажи и СПА пакети

Продукти 1-36 от 71

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 71

Настрой низходяща посока
Страница

Оригинален подарък – релакс преживяване

Подари спокойствие и грижа с подарък, който всеки заслужава!
Отпусни се и презареди с нови сили

Преживяване, което дава енергия!

  • Избор от над 50 спа пакети, процедури и масажи
  • Оригинален подарък за специален повод
  • Изненада, която превръща уикенда в идеалната почивка
  • Ваучер, поднесен в елегантна опаковка

Купи Ваучер за СПА в София

Познаваш ли някой, който има нужда от почивка? Не се и съмняваме!

Сега имаш възможност да закупиш ваучер за спа процедура в София от Gift Tube. Страхотна и оригинална идея за подарък, от който всеки има нужда. Освен в столицата, нашите масажи и спа пакети могат да се използват и в Пловдив, Банско, Велинград, Свети Влас, Слънчев бряг и още други градове в България.

Релаксирай и избягай от напрежението на ежедневието в големия град с ваучер от Gift Tube. Голяма част от релакс преживяванията са предоставени от специализирани и луксозни студия за масаж и спа студия в София.

Gift Tube предоставя възможност да закупиш ваучери за масаж и спа пакети, които са на достъпни и конкурентни цени. Правим това възможно благодарение на нашите партньори. Работим само с професионалисти. Отлични цени за София. Гарантирано високо качество на всяка от спа процедурите и услугите! Атрактивни локации в столични молове и в градския център.

СПА пакет: Ваучер за масаж за двама

В платформата на Gift Tube ще намериш страхотни спа пакети, включващи ваучери за масаж за двама. Споделете спокойствието заедно и се насладете на релаксиращото преживяване с близък човек. 

Вие заслужавате почивка! Избирайте от над 50 предложения на отлични цени, сред които жимбиран масажи синхрон за двама, източни преживявания за двама и още.

Купи спа пакети и ваучери за масаж за двама в София и на територията на цялата страна. Изненадай любим човек с прекрасно преживяване!

Ваучери за СПА почивка за двама

Друг предпочитан избор за оригинален подарък са ваучерите за спа почивка за двама. 

Забравете за съмненията с луксозно СПА преживяване! 

Уникална идея за отбелязване на специален повод, годишнина, сватбен подарък. Популярна изненада за деня на влюбените – Св. Валентин (14 февруари). Ваучерите за двама включват различни спа пакети, масажи, услуги като термална зона, аюрведа, боуен, юмейхо терапия, рефлексотерапия, детокс, флотация, масажи с арома и билки и още много, много оригинални идеи. 

Купи ваучер за спа почивка за двама и селектирани преживявания за масаж и други релаксиращи терапии на отлични цени. Високо качество и оригинална идея за подарък за всеки.

Купи подарък масаж или подарък спа процедура от Gift Tube на изгодна цена

Gift Tube ти предоставя достъп до ексклузивни предложения на изгодни цени, които няма да намериш другаде. Купи подарък масаж или подарък спа процедура. Високо качество и топ професионалисти на отлична цена. Лесна поръчка и доставка в елегантна опаковка “тубус” – запазена марка на Gift Tube. 

Оригинална идея за подарък на мъж, жена, приятел, приятелка, гадже, майка, баща, близък, роднина, сестра, брат. Подари подарък – преживяване, което всеки заслужава! Купи, поръчай и подари лесно само с няколко клика.