Съп и нийборд

Купи ваучер за съпборд (SUP) и нийборд  (KneeBoard)

Ново водно приключение за теб и за приятели!

Спортуваш и се забавляваш на макс

Уникална идея за подарък – за теб или за приятел!

Ваучер за SUP преживяване за двама 

Сега имаш възможност да закупиш ваучер за SUP преживяване за двама – емоцията е гарантирана. Изключително готино приключение, което си струва. Сподели го с приятел и се забавлявайте заедно!

Преживяване “SUP” е съкращение от думата Stand up paddle (SUP). За разлика от kneeboard, при което плаването се случва чрез гребане на колене, SUP е спорт, който изисква гребане докато си изправен. Спортът набира все по-голяма огромна популярност през последните няколко години поради уникалния си характер. Най-готиното? Карането на SUP не изисква предварителен опит. Просто ела с нас и открий това ново водно забавление. Предлагаме организирано забавление за минимум двама участници до един от следните язовири:

  • Яз. Панчарево
  • яз. Огняново
  • яз. Пчелина
  • яз. Искър
  • яз. Пясъчник
  • яз. 40-те Извора, Асеновград

Тествай своите умения, баланс и физическа издръжливост. Готино преживяване, на което цялата компания ще се зарадва. Съпбордингът е изключително приятно екстремно занимание, подходящо за всеки. Купи ваучера от GiftTube и се възползвай от бързата организация, която ще спретнем за теб. Ние работим само с професионални инструктори, които ще се погрижат за твоята безопасност и затова да се научиш бързо и да практикуваш безопасно! Отлична цена.

Изпробвай Kneeboard в България – нийборд 

Знаеше ли, че вече можеш да изпробваш спортът kneeboard и в България? Нийбордът представлява плаване, което се случва на колене (knees). Оттам идва и наименованието на спорта. Сега можеш да закупиш ваучер за урок по knee board от онлайн платформата на GiftTube. Забавлявай се на макс и виж дали ти стиска да издържиш на адреналина! Всеки може да се научи, изисква се само да посетиш няколко урока и да видиш основните трикове за запазване на баланс и управление на нийборда. Могат да се ползват и фрийстайл техники. Уменията по водни ски помагат, но преживяването е съвсем различно. Урокът е с продължителност 45 мин. и се провежда на язовир Доспат.

Купи ваучер за съп и нийборд на топ цена от GiftTube

Сега можеш да закупиш ваучери за съп и нийборд на топ цена от GiftTube – и двата водни спорта са сравнително нови и са с все по-нарастваща популярност в България. Запиши се и тествай! Нийбордингът и съпбордингът са уникални преживявания, които можете да споделите с приятелите си благодарение на ваучерите на GiftTube. Освен това са много лесно достъпни у нас. Имат и редица ползи за здравето. Освен това, те ви помагат да се научите как да станете по-добър сърфист, да практикувате изправени или на колене върху борда, без да губите равновесие. 

Купи сега ваучер за съп или ваучер за нийборд на топ цена от онлайн платформата на GiftTube! Изключително готино и екстремно преживяване – воден спорт на топ цени в България! Забавлявай се и сподели емоцията с близки хора. Заниманията се провеждат на топ локации в България със зрелищни гледки, които спират дъха. Съчетай ги с уикенд почивка през лятната ваканция.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.