Козметични процедури

Продукти 1-36 от 40

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 40

Настрой низходяща посока
Страница

Купи и подари ваучер за козметични процедури с Gift Tube

Специален ден, посветен на мен!

Подари красота!
Не просто процедура, а релаксация!

 

  • Десетки страхотни оферти за страхотен външен вид
  • Оригинален подарък за нея и него
  • Подарък в елегантна опаковка

Ваучер за подарък: Процедури за лице

Купи ваучер за козметични процедури с Gift Tube – уникална изненада за приятел или близък! 

Подари на някого време на релакс, в което може да остане насаме със себе си. С ваучер за подарък от Gift Tube имаш възможност да избираш сред десетки козметични процедури, програми за разкрасяване и подмладяване лицето и други разкрасителни терапии.

Този ваучер за подарък е подходящият начин да кажеш “Благодаря!” на някого. Оригинална изненада за мъже и за жени, които заслужават да се насладят на мигове на спокойствие и внимание.

Разкрасителните процедури за лице включват терапии за сияйна и здрава кожа, подмладяване и изглаждане на несъвършенства. Красивият ефект се постига благодарение на комбинации от различни козметични процедури, изготвени от професионалисти в сферата. Ваучери на конкурентни цени.

Купи ваучер за антицелулитен масаж

Чрез платформата на Gift Tube за преживявания и услуги вече имаш възможност да закупиш и ваучер за антицелулитен масаж. Различни вариации на услугата, които водят до впечатляващ ефект. Разкрасителни процедури с радиочестотен лифтинг, LPG, кавитация, вендузи, бинтове, вакуум. 

Gift Tube си партнира с проверени професионални козметични студия, използващи последните иновативни технологии и техники – LPG Integral, липомасажи и още. Антицелулитни масажи на добри цени за цяло тяло, дупе, крака, корем, паласки или определена проблемна зона. Помагат за отслабване и ефект върху целулит, стрии, белези. Купи подарък – разкрасяващо преживяване.

Купи ваучер за пазаруване с моден стилист и цветоанализ

С Gift Tube имаш възможност да подариш страхотен подарък на добра цена. Купи ваучер за консултация с моден стилист или цветоанализ. Получете мнение на професионалист за цветовете, в които изглеждате добре, за да се чувствате добре.Преживяване, което е удоволствие за всяка жена. Страхотен начин да разпуснеш.

Ваучери на добри цени за различни козметични и разкрасителни процедури – красота за лице, за тяло, подмладяващи оферти и други предложения. Купи и подари подарък под формата на разкрасително преживяване. Лесна поръчка и бърза доставка в елегантна и безплатна опаковка.

Ваучери за красота: Козметични процедури – Подарък за всеки!

Богатият избор от ваучери за красота от Gift Tube позволява да избирате от над 30 козметични процедури в София, Пловдив и цялата страна. Подходящ подарък за всеки – за мъже, за жени. Специални терапии за подмладяване за жени над 50 – 55 години, включващи радиочестотен биолифтинг, фотоподмладяване, HIFU лифтинг. 

Gift Tube предоставя ваучери за красота на достъпни цени като подарък за теб или приятел, близък, майка, колега, роднина. Поддържаме предложения за преживявания и ваучери на конкурентна цена за подобни козметични услуги, изискващи много време и ресурс. Правим това възможно благодарение на нашите страхотни партньори, чрез които достигаме до теб.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.