Самолет

2 продукта

Настрой низходяща посока

2 продукта

Настрой низходяща посока

Полети със самолет – Ваучер за подарък екстремно преживяване

Силна доза адреналин с полет със самолет над България

Един, двама или трима пасажери

Споделено екстремно преживяване!

виж още

Купи ваучер за полет със самолет на топ цена от GiftTube

Мечтали ли сте си да бъдете като птиците? С GifTube е възможно да купите ваучер за полет със самолет на достъпна и изгодна цена. Платформата дава опция за лесна онлайн поръчка и бърза доставка виртуална и до адрес. 

Ваучерът за полет със самолет и страхотна идея за подарък за рожден ден, имен ден или друг специален повод. Зарадвай своите близки и приятели или пък… самите себе си. Излети над красивите гледки в България и се наслади на спиращите дъха моменти. 

Тръпката от излитането не може да бъде описана или сравнена – трябва да я изпиташ! Препоръчваме ти задължителна да я изпробваш поне един път в своя живот. Ваучерът е чудесна идея за подарък и за хората, които по принцип не обичат да излизат от зоната си на комфорт, защото макар и предизвикателен, този подарък много ще се хареса. Повярвайте ни, получателят на ваучера ще ви благодари за подарения екстремен момент!

GiftTube – адреналин за всеки!

Панорамен полет със самолет – за двама и за трима души

Зарадвай любим човек и сподели радостта му с ваучер за панорамен полет със самолет над Рила и Пирин! Ваучерът е валиден за до трима пасажери. Капацитетът на самолета е със следното разпределение - един пасажер до пилота, двама на задните седалки.

Наслади се на 75 минутен панорамен полет по време на който ще се насладиш на следните гледки над България:

• Язовир Искър

• Поглед над Цари Мали Град

• Седемте рилски езера

• Околните върхове на Рила

• Рилския манастир

• Района на Банско

• Околните върхове на Пирин (Вихрен и Тодорка)

Ваучер за първи полет със самолет 

Купи ваучер за първи полет със самолет. Сега можеш да направиш бърза онлайн поръчка онлайн. Избери ваучер, избери цена, посочи адрес за доставка и електронен адрес и плати. Ваучерът идва при теб веднага. Освен това, можеш да избереш предварително цената, а да оставиш на получателя сам/а да избере къде точно да лети. 

Първият полет със самолет е нещо наистина незабравимо – опитай го! Подходяща изненада за феновете на адреналина. Идеална за всеки повод или без повод.

Скоро ще откриете и нови предложения на нашия уебсайт за полети над България. Следете ни, за да получавате информация за всяко ново екстремно преживяване в платформата! Топ цени, които имате възможност да ви предоставяме благодарение на нашите страхотни партньори. Работим само с проверени и доверени организатори, за да сме сигурни, че всичко ще мине по план!

Моля, прочетете изискванията за полет в конкретния ваучер, който сте избрали. Ваучерът идва във физическа опаковка – тубус, която е много елегантна и стилна. За да подарите подаръка с увереност! Нашата подаръчна кутия е безплатна и винаги ще бъде – за вас!