Самолет

10 продукта

Настрой низходяща посока


10 продукта

Настрой низходяща посока

Урок по пилотиране

Търсиш подарък и то оригинален? 

Ако човекът, когото предстои да зарадваш с интересен подарък, е любител на силните усещания и обича адреналина – имаме идеи. Нека ти разкажем за една от тях:

Какво представлява урока по пилотиране?

За да се станеш летец и се научиш да пилотираш самостоятелно, разбира се минаваш през сериозна подготовка, часове и изпит на финала на курса за летци. Предизвикателството е сериозно и изисква доста средства, време и сериозна мотивация. 

Ако обаче искаш да усетиш тръпката или да зарадваш някого с ново преживяване, тогава за теб е подходящ мотивационният урок по пилотиране, по време на който летите заедно със сертифициран пилот в двуместен полет. 

По време на полета получаваш базисно въведение от пилота за работата на машината и основните моменти в управлението. Чудесен подарък за мъже или жени, които като малки са мечтали да станат пилоти! 

В Gift Tube може а избереш урок по пилотиране от различни локации. Полетите са с продължителност от 20 минути и може да се избере дали да полетите в близост до Нови Искър и Ихтиман.

За да станете участник в преживяването урок по пилотиране има определени изисквания. Едно от тях е теглото. Максималното тегло на пасажера за локация Нови Искър е 105 кг., а за локация Ихтиман - 120 кг.

По време на полета ще получиш информация за процеса по управление на самолета. Може да задаваш всякакви въпроси, свързани с пилотирането. При преценка на пилота и при добри метеорологични условия може да поемете и управлението за момент. Услугата се предоставя целогодишно при добри метеорологични условия.

Този ваучер е оригинален подарък за мъж и е подходящ за всеки повод: подарък за рожден ден, подарък за колега или подарък за годишнина. С това не казваме, че урокът по пилотиране и летене със самолет не е подходяща опция и за подарък за жена. 

Напротив – дамите са смели и отворени към нови предизвикателства, така че защо не зарадвате и приятелка с урок по пилотиране?

Урок по пилотиране

Защо ваучерът за урок по пилотиране е впечатляващ подарък?

Ваучерът за полет с двуместен самолет е впечатляващ подарък, защото предлага уникално спортно въздушно преживяване, което не ти се случва всеки ден. Ето защо това преживяване е толкова вълнуващо.

 

Адреналин и чувство за свобода

Летейки с  двуместен самолет ще почувстваш прилив на адреналина и неповторимо усещане за свобода. Може да се насладиш гледката от птичи поглед, но и да научиш повече за пилотирането, защото си в непосредствена близост до пилота и той е там, за да говори с теб. 

 

Уникална гледка

Полетът с двуместен самолет предлага възможност да видиш света от напълно различна перспектива. Ще разгледаш красивите пейзажи, градове и природни обекти от височина и да се насладиш на света отвисоко. 

 

Ти си пилот, макар и за кратко

За тези, които се интересуват от авиацията и мечтаят да станат пилоти, полетът с двуместен самолет е начинът да сбъднеш мечтата си, ставайки „пилоти за един ден“. Получателят на ваучера може да наблюдава пилота, да му задава въпроси, както и да поеме управлението за кратко, ако пилотът прецени, че е уместно.

 

Незабравимо преживяване

Ваучерът за преживяване с двуместен самолет е нещо, което твоят приятел или близък едва ли е получавал до момента и ще запомни. 

Всички тези причини правят ваучера за полет с двуместен самолет впечатляващ и уникален подарък, който ще развълнува всеки, който се интересува от авиацията или просто желае да изживее невероятно приключение. 

По време на полета участникът задава основни въпроси, но емоцията идва не толкова от усвояването на дадена информация или умения, а от самото летенето и прякото наблюдение на процеса по пилотиране.

 

Какво представлява пилотирането на двуместен самолет?

Ако си чел култовата класика „Пътеводител на галактическия стопаджия“, знаете твърдението, че всеки може да се научи да лети. Само трябва да се качиш нависоко, да се хвърлиш и да се надяваш да уцелиш земята. 

Извън шегата, пилотирането не е за всеки, тъй като устройството на летателните апарати е сложно. Ако сте хвърляли по едно око на пилотската кабина, знаете, че може да се парализираш само при вида на множеството лостове, копчета, светлини и непознати уреди. 

Самолетите имат функция автопилот, но за да стигнеш до нея ще ти трябват часове суха теория, за да разпознаеш щурвала и много часове в небето, за да автоматизираш наученото и да знаеш, че щурвалът изключва автопилота, например. 

В същото време да се научиш да пилотираш самолет не е невъзможно, още повече че имаш избор дали да се запишеш на курсове да любител или за професионален пилот. 

Второто, както вече казахме е времеемко и скъпоструващо занимание, но презумпцията все пак е, че искаш да упражняваш пилотската професия, а не да уплътняваш времето и парите си с управление на самолет. В авиационния център в Долна баня могат да те научат и на двете, стига да решиш. 

Ако все пак мотивацията ти е по-скоро свързана с любопитството към новите преживявания, ти препоръчваме да си вземеш ваучер за урок по пилотиране и да прецениш дали си струва да превърнеш това в хоби или професия. 

При всички случаи сме на мнение, че стига да има желание, нито възрастта, нито оправданието с липса на време, могат да спрат човек, който иска да полети. 

Ако искаш да направиш впечатляващ подарък, това както и много други преживявания от Gift Tube са добра идея. 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.