Полети с хеликоптер

Временно няма възможност за закупуване и резервация на полети с хеликоптер. Извиняваме се за неудобството.

Полети с хеликоптер

Обичаш екстремните емоции?

Купи ваучер за полет с хеликоптер

Сигурност, топ изпълнение, изгодна цена

Купи ваучер за полет с хеликоптер – топ цена от GiftTube

виж още

Искали ли сте някога да се почувствате като супергерой, който кръжи над града и наблюдава случващото се отвисоко? Това може да е вашият шанс. Полетите с хеликоптер вече са по-достъпни от всякога. Макар че мнозина смятат частния полет с хеликоптер за луксозно преживяване, GiftTube предоставя преживяването в България на най-достъпна цена. Полетът се предлага на широката публика и може да бъде организиран на изключително достъпна цена! Да, полетите у нас не са толкова скъпи, колкото очаквате, но за сметка на това са изключително екстремни, красиви и СИГУРНИ. Това е невероятно преживяване, което си струва всяка една стотинка.

Сега можеш да закупиш и ваучер за мотивационен полет с хеликоптер за един над Седемте рилски езера. Лети се с лек и бърз, 4-местен маневрен хеликоптер. Машината е известна със своята безопасност, стабилност и качество на изработка. Излита се от летище в района на Самоков.

Какво трябва да знаеш преди полета? Информирай се за нужната организация преди полета, която е посочена в конкретния ваучер, който си избрал/а. Обикновено трябва да вземе със себе си слънцезащитен крем, слънчеви очила със 100% UV защита, камера или фотоапарат, шапка с козирка. Увековечи момента и направи уникални снимки!

Подари екстремен подарък полет с хеликоптер

Уникалното в подаръка полет с хеликоптер от GiftTube е, че можеш да закупиш на добра цена това преживяване и да видиш невероятни гледки от птичи поглед. Наслади се на изключителната природа у нас по неповторим начин. Направи нещо различно, което се случва веднъж в живота!

Подари екстремен подарък – полет с хеликоптер на топ цена. Лесна поръчка онлайн. Отнема няколко минути и не изисква сложна организация. Ти купуваш ваучера и избираш стойността на подаръка – Получателят избира кога и къде да лети. Полетът може да се организира и след няколко месеца, в зависимост от продължителността и крайния срок на ваучера. Преживяването е оригинална и екстремна изненада, която е подходяща за всеки тъп специален повод – от рожден ден, имен ден или дори подарък за сватба. Защо не?

Подари екстремен подарък полет с хеликоптер на топ цена от GiftTube. Подарък от нас –  стилна подаръчна кутия тубус, в която да поднесеш ваучера по авангарден начин. Невъзможно е да си представите тръпката от хеликоптера, когато се качите за първи път – тя е наистина е неописуема и просто трябва да я изпитате от първо лице. Подаръкът е оригинална идея за хората, които мечтаят да летят! Подходящ и за тези, които изпитват любопитство за това какво би могло да бъде усещането от това да летиш, така че направете първите стъпки към превръщането си в авиационен професионалист! 

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.