БИЛЕТИ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА - ВАРНА - 31 август и 1 септември

БИЛЕТИ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА ЗА 31 август

БИЛЕТИ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА ЗА 1 СЕПТЕМВРИ

ДВУДНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА ЗА 31 АВГУСТ И 1 СЕПТЕМВРИ

БИЛЕТИ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА - СОФИЯ - 5 и 6 октомври

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА ЗА 5 октомври

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА ЗА 6 октомври

 

Луда Надпревара е единствено по рода си автомобилно зрелищно шоу със собственоръчно направени автомобили, в което целта е да си последният останал на ход. Събитието е под мотото "Спри агресията по пътищата, стани един от нас".

С всеки закупен ваучер за билет за Луда надпревата получаваш и бонус  - ваучер за преживяване осигурено от Gift Tube. Безплатният подарък е различен всеки месец според кампанията на месеца. Следи в Промоции.

Зрелището ще ти представи контролирана среда, където участниците показват майсторско шофиране и уникални умения за избягване на брутални удари. 

Този ваучер за подарък е подходящ подарък за мъже, които обичат силните емоции и адреналина, както и за всички, които обичат зрелищата. Спектакълът е гарантиран!

През 2024 ще се проведат четири събития. Може да станеш и участник в състезанието с предоставен автомобил от организаторите.

Луда надпревара е подходящо шоу, което можеш да използваш и за реклама на твоя бизнес като брандираш атомобил. 

За запитвания за реклама и участие може да се свържеш както с организаторите, така и с нас от Gift Tubе, които сме партньор на Луда Надпревара

 

ДВУДНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА ЛУДА НАДПРЕВАРА ЗА 5 и 6 октомври

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.