Полети с балон

24 продукта

Настрой низходяща посока


24 продукта

Настрой низходяща посока

Полети с балон и издигания - ваучери за преживявания 

Виж света отвисоко! 

Избери полет с балон – зрелищни гледки, които не са за изпускане!

Ти купуваш – Той/Тя избира къде да полети!

Оригинален екстремен подарък

Купи ваучери за подарък: Полет с балон от GiftTube

Сега можеш да купиш ваучер за подарък – полет за балон или панорамно издигане с балон. Избирай от богатата селекция от предложения на платформата GiftTube. Разполагаме с предложения за летене над красиви кътчета из цяла България. Най-добри цени в разнообразен ценови клас – от 49 лева, 100 лева, 200 лева и 300+ лева. Най-хубавата част? Купуваш сега, а получателят на ваучера може да избере после къде да лети.

Част от полетите с балон, които ще намериш на сайта ни се провеждат в София, Варна, в района на Видин и над феноменалинте Белоградчишки скали. Очаквай още нови предложения съвсем скоро! Може да се издигаш ив сърцето на столицата ни – в парка зад Моста на влюбените.

Летенето с балон е преживяване, което ще остане в съзнанието ви за цял живот. Полетът – усещане, което звучи като невъзможна мечта, днес всъщност е нещо не толкова трудно за постигане. С GiftTube можете да организираш първия си полет сред облаците в рамките на минути – сам или с приятел. Страхотна идея за подарък за феновете на адреналина и екстремните преживявания във въздуха.

Вижте света отгоре! 

Очаква те истинско удоволствие и бягство от реалността. Ти и твоите приятели ще бъдете издигнати над земята, откъдето ще можете да видите живота от нова гледна точка. Направи снимки и увековечи момента за следващото поколение. Незабравим спомен, който си струва цената!

Полети с летящ балон – оригинална изненада

Полетите с летящ балон са оригинална изненада, която е подходяща за абсолютно всеки! Феновете на адреналина няма как да останат безпристрастни щом им поднесете този подарък. А за хората, които не си падат по екстремните преживявания във въздуха и летящите балони, ще споделим с успокоение, че полетът всъщност е напълно безопасен и много приятен. Работим само с проверени организатори, за да сме сигурни, че специалният ден за вас ще премине напълно безпроблемно. Хиляди българи вече се възползваха от летящите балони, време е и ти да пробваш това страхотно преживяване! Ако можеш спокойно да стоиш на терасата на петия етаж, то нямаш проблем и да се качиш на летящия балон!

На седмото небе с GiftTube!

Най-страхотната част от полетите с  летящ балон са зрелищните картини, които се откриват пред теб. Сподели преживяването си с приятел, близък или любим. Уникална идея за отпразнуване на специален празник като рожден ден, имен ден, юбилей, годишнина, а защо не и предложение за брак? Оригинална изненада и свежа идея за подарък, която те кара да се чувстваш по-близо до птиците. 

Наслаждавай се на живота сред облаците и изпробвай нова емоция, която не бива да изпускаш! Преживяване, което всеки трябва да изпита поне веднъж в своя живот!

Сега можеш да купиш ваучерът за подарък - полет с балон за броени минути. Изгодна и конкурентна цена и множество предложения спрямо възможностите ти. Просто избери стойността на ваучера и поръчай. Физическата опаковка ще дойде до теб съвсем скоро в прелестна визия – елегантна опаковка тубус, която впечатлява! Ако пък бързаш и купуваш подарък в последния момент, поръчай онлайн и ваучерът ще дойде при теб по имейл в рамките на няколко минути. Така ще зарадваш близките си мигновено с неповторимо преживяване!

Полети с балон от GiftTube – Най-добрите и изгодни ваучери за преживявания!

Високо във въздуха с летящ балон - купи ваучер за полет с балон на ниска цена.