Ендуро и планинско колоездене

Ендуро и планинско колоездене – ваучер за преживяване за enduro

Обичаш ендуро (enduro) и колоезденето?

Купи ваучер за офроуд планинско колоездене и ендуро

Опознайте България на две гуми! С колелото в планината!

Вело преживяване сред природата

Купи ваучер за планинско колоездене: Офроуд на две гуми и enduroвиж ощ

Благодарение на платформата на GiftTube имаш възможност да закупиш ваучер за колоездене: ваучер за планинско колоездене и enduro. Офроудът на две гуми (enduro) е изключително забавен и интересен спорт, който те презарежда с положителна емоция. Наслаждавай се на красивата природа докато караш своя велосипед сред природата. Enduro преживяване на МАКС. Подходящна изненада за почитателите на планинското колездене. Само за напреднали велосипедисти!

Сега можеш да зарадваш свой приятел и да споделиш вело преживяването с ваучер за планинско колоездене за двама или enduro (ендуро) за двама. Като бонус ти подаряваме и възможност за преход заедно с едно дете, без да заплащаш. Преживяването включва инструктор, вело карта и специално селектирани веломаршрути. Част от ваучерите включват разходки до района на Пампорово – Орфееви скали, Язовира 

Ваучерът за колоездене (ендуро офроуд на две гуми) е подходящ и за начинаещи и за двойки. Ако тепърва откривате страстта си към велосипедите, то ние сме ви подготвили и специализирано трасе за начинаещи, с което ще можете да се насладите на първите си километри велопреход. Ако пък нямате подходящ велосипед и екипировка, ние ще се погрижим за това – заедно с ваучера от GiftTube получавате и 17% отстъпка от наем на велосипед и екипировка (заплащат се на място по желание и при липса на такава).

Планинското колоездене (ендуро) е свързано с тръпката да стигнете до върха и след това да се спуснете надолу. Усещането как сърцето ви бие по-бързо, докато се изкачвате по стръмен хълм, балансирането върху тясната рамка на велосипеда, изкачването на първата скалиста част от пътеката сред неопитомената природа.

Ваучерът за колоездене и планинско ендуро е изключително добра идея за подарък – изненада на семейство, на мъж, жена или дете до 14 години. Подходящ е за ентусиасти, фенове на природата, на преходите, на красивите гледки. 

Планинско колоездене и велопреход – ваучер за преживяване

Планинското колоездене е изключително полезно за човешкото тяло. Много хора му се наслаждават и отделят цял ден във велоразходка и преход. Сега с GiftTube можете да организирате подобно преживяване за себе си, семейство, приятели, роднини или колеги. Добра идея за тиймбилдинг, която истински сплотява екипа. 

В платформата на GiftTube можете да закупите и ваучер за велопреход и дегустация – 5-часов преход, 2 уникални вина по избор от 6 различни предложения. В дегустацията е включена също лека закуска от хапки, вода и беседа. Е, ако сте се чудили какво му липсва на хубавия преход – това е отговорът!

Всички фенове на велосипедите ще потвърдят, че има много причини да се запалите по планинско колоездене. За някои това е приливът на адреналин, докато карате по отдалечена пътека в слънчев ден или дългите разходки с колело с приятели. За други това е вълнението да тестват себе си и да научат колко далеч могат да стигнат от дома си… на две гуми! Изпробвайте и вие това преживяване и усетете вятъра.

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.