Ендуро и планинско колоездене

7 продукта

Настрой низходяща посока

7 продукта

Настрой низходяща посока

Някои отмарят като полежат и погледат небето, други като се поизпотят добре!

Благодарение на платформата Gift Tube имаш възможност да закупиш ваучер за страхотно приключение в планината - колоездене или ендуро.

Офроудът на две гуми (enduro) е изключително забавен и интересен спорт, носещ усещане за свобода и подходящ дори за индивидуалистите, които не си падат по груповите преживявания. 

Това е един гарантиран начин да се презаредиш с положителна емоция и да се наслаждаваш на красивата природа, докато караш своя велосипед или мотор под открито небе.

Какво представлява ендуро?

За тези които за пръв път чуват за мотоциклетите ендуро, ето какво всъщност представляват те. Тези машини, без значение дали са от популярните Yamaha, Honda или марка, която не си чувал създават ниски нива на шум.

Характеризират се с по-голям въртящ момент при ниските обороти. Имат умерено твърдо окачване. Колелата им издържат на тежки удари. Гумите им са камерни, а също така доста по-комплексни от тези за мотокрос и са със сравнително ниско тегло. 

Как се практикува ендуро спорт?

За да се насладиш на продължително каране на ендуро на свобода сред природата, ще се наложи да пресичаш адекватно различни видове терени. Ще преминаваш по планински пътеки, през тучни ливади и гори, ще се спукаш до реки и по стръмни хълмове, но усилията си струват, щом спреш за миг и се огледаш.

Вълнението от адреналина, съчетано с невероятните гледки, които се разкриват пред очите ти ще те накарат да се почувстваш повече от приятно и ще забравиш за натоварената си работа.  

Какво включва екипировката?

При покупка на ваучер за преживяване от Gift Tube за ендуро, освен треньор на твое разположение получаваш и пълна ендуро екипировка, за да се чувстваш комфортно и в пълна безопасност.

Екипировката, с която ще бъдеш оборудван включва:

 • каска;
 • боне;
 • очила;
 • ръкавици;
 • кросови ботуши;
 • наколенки;
 • кросов бридж;
 • джърси;
 • налакътници;
 • ризница за гърдите и гърба.

Кой би оценил разходката с ендуро в планината?

Тази мотоциклетната дисциплина предоставя възможност за наистина близък контакт с природата.

Тя предполага и управление съобразено с растителността, животните в планината и подходящите нива на шум. Обикновено се прави в групички и се следват насоките на опитен водач.

Стана ли ти любопитно? Купи си преживяването с ваучер от Gift Tube.

Ваучер за ендуро до София

Вземи ваучер за Урок по ендуро до София от Gift Tube и ще получиш:

 

 • 2 - 3 часа на ваше разположение ще бъде майстор на ендуро шофирането, за да демонстрира възможностите на машината и да е сигурен, че вие сте готови да я подкарате.
 • Пълна екипировка и подробни разяснения за поддръжката и употребата и са задължителна част от урока.

 

 • Гарантирано ще научите основните неща за настройването  на мотор, правилните позиции на контроли, разяснения и отиграване на стойката на тялото в различни ситуации.

В зависимост от нивото на участниците ще бъдат разучени и техники за напреднали.

Ти и колегите нямате търпение да прекарате един запомнящ се и интензивен ден в планината? Заедно с приятел искате да се откъснете от действителността и да презаредите емоции и гледки?

В платформата на Gift Tube има нещо, което ще ти лепне!

Ваучер за преживяване за целодневен преход с мотор ендуро

Един луд по този спорт и природата треньор ще ви води, наставлява и ще се забавлява заедно с вас. Ще покарате заедно в трудно достъпни за човека места. 

Ако тези детайли вместо да те плашат те привличат, ето още конкретика:

 • Ще управлявате 5 - 6 часа в гориста местност;
 • Маршрутът ще бъде съобразен с нивото на участниците;
 • Можете да разчитате на качествена и пълна екипировка.

Едногодишните ваучери от Gift Tube за колоездене или ендуро-офроуд  привличат ентусиасти от различни възрасти и по различни поводи-начинаещи, напреднали, двойки, партита. 

А ако пък тепърва откривате страстта си към велосипедите, ние сме ви подготвили и специализирано трасе за начинаещи, с което ще можете да се насладите на първите си километри велопреход. Ако пък нямате подходящ велосипед и екипировка, ние ще се погрижим за това.

Преживяването с ендуро е свързано и с тръпката да стигнеш до върха и след това да се спуснеш надолу. Усещането как сърцето ти бие по-бързо, докато се изкачваш по стръмен хълм, балансирането върху тясната рамка, изкачването на първата скалиста част от пътеката сред неопитомената природа е незабравимо усещане.

От своя страна пък планинското колоездене е изключително полезно за човешкото тяло и емоционално здраве. Много хора му се наслаждават и отделят цял ден във велоразходка и преход. 

Сега с елегантно оформен и опакован ваучер от Gift Tube можеш да организираш подобно преживяване за себе си, семейство, приятели, роднини или колеги

Добра идея е за тиймбилдинг, която истински събира, отморява и забавлява екипа. 

Всички фенове на двете колела ще потвърдят, че има много причини да се запалиш по планинско колоездене или ендуро мотоциклетите. 

За някои това е приливът на адреналин, докато карат по отдалечена пътека в слънчев ден и дългите разходки с колело с приятели. 

За други е вълнението да тестват себе си и да научат колко далеч могат да стигнат от дома си на две гуми. Изпробвай и ти това преживяване и усети вятъра.

Вече си зарибен и няколко часа ендуро в планината не са ти достатъчни?

 Явно си готов за нашето „хардкор“ преживяване.

Ендуро уикенд до Габрово

Ваучерът за това преживяване включва:

 • Наем на ендуро мотор за 2 дни;
 • Енергичен и свеж гид и пълна екипировка за 2 дни;
 • 2 нощувки със закуски (уикенд нощувки);
 • Съобразяване се с нивото на участниците и подбираме подходящи маршрути.

Открий новото си хоби или подобри вече изградени умения!

С ваучер от Gift Tube това става лесно и по удобен за теб начин.

Защо да изберем Gift Tube?

В Gift Tube ще намериш приключението, от което се нуждаеш или подаръка, който да допадне на твоите колеги, близки и роднини. 

Просто влез, разгледай и избери ваучер за ендуро или планинско колоездене и ние ще ти го доставим на адрес и в луксозна опаковка. Ваучерът е с валидност от една година и през това време ако решиш можеш да направиш замяна. 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.