Гмуркане

Ваучер за подарък за гмуркане от Gift Tube на най-добра цена!

В живота ни има моменти, които остават незабравими спомени и допринасят за усещането, че живеем наистина пълноценно. 

Един такъв уникален опит, който ще те накара да се почувстваш жив и свободен, е гмуркането с инструктор. Подари на себе си си или на твой близък тази вълнуваща възможност. Това е преживяване, с което ще се потопиш в свят, където времето спира, а страховете избледняват.

Гмуркането е не само физическо предизвикателство, но и духовно пътуване. Позволи си да надзърнеш в красивия свят на морските дълбини. Морето носи своята неподражаема сила, а докосвайки се до тази подводна красота ще вземеш част от тази сила и ще се заредиш с енергия от природата.

ГМУРКАНЕ

Какво представлява гмуркането с инструктор?

Гмуркането с акваланг ти дава възможност да дишаш под водата. Така можеш да стигнеш до различни нива на дълбочина и да видиш морското дъно – преживяване, което не можеш да усетиш с шнорхел или ако просто, плувайки в морето. 

Бутилката, която се ползва SCUBA (Self-Contained Underwater Breathing Apparatus) ти дава самостоятелност във водата, за да можеш да издържиш известно време. Оттам идва и понятието scuba diving.

Гмуркането с инструктор е безопасно, когато се изпълнява под надзора на професионалист с опит и знания за подводни дейности. Инструкторът ще предостави всички необходими наставления, които ще ти помогнат да се чувстваш комфортно и спокойно под водата. 

Ето какво представлява инструктажът преди гмуркането:

  • Инструкторът ще те обучи как да използваш екипировката
  • Как да си комуникирате под вода
  • Как да контролираш дъха си 
  • Как да се справиш със специфични ситуации, ако се появят
  • Как да балансираш налягането

 

Гмуркане с инструктор на Созопол - вземи ваучер за подарък от Gift Tube

Гмурни се в красивия морски свят и усети спокойствието и тишината на необятното море. Изненадай приятел с оригинален подарък - гмуркане с инструктор с фото и видеозаснемане. Подводното приключение може да се изживее в Созопол.

Изживяването гмуркане с инструктор на Созопол включва:

  • екипировка и оборудване
  • професионално фото и видеозаснемане
  • първоначален инструктаж
  • продължителност на гмуркането – 40 мин.
  • продължителност на цялата програма – 2 часа и 45 мин.

Инструкторите провеждат първоначалния инструктаж във водата на дълбочина до гърдите. Следват упражнения за дишане и гмуркане в лагуната с инструктор. За да се гмурнеш с инструктор, не е необходимо да имаш предишен опит, нито лиценз.

ГМУРКАНЕ

Гмуркане от лодка до потънал кораб – гмуркане с инструктор на Созопол – само за сертифицирани водолази

Ако ти или твой приятел обичате да се гмуркате и сте сертифицирани водолази, ето една страхотна идея за приключение! Преживяване под вода - гмуркане от лодка на потъналия кораб „Пионер“ до Созопол. Очаква ви 45-минутно приключение на дълбочина 18 метра.

Преживяването е само за водолази със сертификат Open Water Diver. Продължителността на цялата програма – 1 час и 45 мин.

 

Защо да избереш гмуркането като оригинален подарък – преживяване?

Ако търсиш подарък за рожден ден през лятото – това е чудесен подарък. Но имай предвид, че всички ваучери са валидни една година и дори и да купиш ваучера през зимата, получателят може да го използва през лятото, тъй като е с дълга валидност. Така вземаш услуга на гарантирана цена, която в следващия сезон може и да се е покачила.

Гмуркането е истинска терапия за душата. Гмуркането ще ти даде възможност да се почувстваш свободен. Това е мигът, в който времето спира, стресът от ежедневието отшумява, а ти и морето сте едно. Ще бъдеш отпуснат, но свързан с природата по начин, който никога не си предполагал.

Затова, докато търсиш идеалния подарък за твой близък или любим човек, не се колебай да подариш ваучер за гмуркане с инструктор. Тази изключителна възможност да преживееш красотата на подводния свят е дар, който ще запазиш място в сърцето завинаги. Открий силата на морето и се потопи в света на безграничното вълнение и вълшебство.

 

Как да закупя ваучер за гмуркане?

Да купиш ваучер за гмуркане никога не е било толкова лесно. В Gift Tube всичко е на няколко клика разстояние. 

Когато поръчваш, трябва да избереш вида на ваучера (онлайн или подаръчен в опаковка), начина по който искаш да го платиш (банка, карта, в брой, на куриера) и начина, по който искаш да го получиш (с доставка или на място в локация на Gift Tube). 

В Paradise Center има щанд на Gift Tube, където можеш да вземеш ваучер на място. Щандът работи всеки ден. Вече няма как да останеш без подарък!

ГМУРКАНЕ

Как се прави резервацията за гмуркане?

Ако купуваш гмуркане за себе си, избери опцията „купувам за себе си“. Така ще получиш на имейла си директно „сертификат“ за услугата. В него са контактите на изпълнителите. Свързваш се с тях, правиш си резервация и отиваш на място със сертификата.

Страхотно екстремно преживяване и чудесен подарък! 

 

Дайвинг: Ваучер за гмуркане в България на топ цена

Сега имаш възможност да купиш ваучер за гмуркане в Созопол на топ цена. Платформата на GiftTube ти предоставя най-добрите цени и топ организация. Благодарение на нашите партньори имаш опцията да изживееш уникално преживяване. 

ГМУРКАНЕ

Ваучер за дайвинг за двама – гмуркане по двойки

Искаш да споделиш преживяването с близък? Ние ще се погрижим. GiftTube ти предлага да закупиш ваучер за дайвинг за двама. Гмуркането по двойки дава възможност да споделите специалния момент под вода и заедно да опознаете богатия морски свят. 

С дайвинг под водата ще намерите цяла една нова Вселена. Красотата е неописуема! За да увековечиш специалния ден, са налични и възможности за заснемане с видео и с камера. 

Купи сега ваучер за дайвинг гмуркане за двама – гмуркане по двойки, което е незабравимо! Зарадвай своята половинка с уникален подарък дайвинг – екстремно преживяване под вода. Можеш да закупиш ваучера лесно онлайн и да добавиш персонализирано пожелание. Той ще пристигне на желания от теб адрес в стилна опаковка. Дайвингът е оригинална идея за подарък!

 Интересното при този оригинален дайвинг подарък е, че той ти предоставя възможността да изпиташ неповторима емоция в компанията на професионалист – инструктор по гмуркане, който ще се погрижи всичко да бъде наред по време на преживяването. Идеята за подарък е много подходяща за феновете на морето, екстремните спортове и водните спортове.

 

Дайвинг: Купи ваучер за гмуркане от GiftTube на топ цена

Дайвингът те очаква! Купи ваучер за гмуркане от GiftTube на топ цена. Преживяването се провежда на различни локации – купи сега, избирай после спрямо лятната си почивка. Освен Созопол, провеждаме занимания по дайвинг и в София, Дюни, Варна и дори Гърция. Насладата е гарантирана. 

Подводното гмуркане дава възможност да изследвате красотата на морските или сладководните светове от организми и зрелищни картини, намиращи се под повърхността на водата. Всеки участник използва специално дайвинг оборудване с помощта на което диша под водата и се намира в максимална сигурност. Купи ваучер за дайвинг с GiftTube!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.