Приключенски

30 продукта

Настрой низходяща посока


30 продукта

Настрой низходяща посока

Ваучери за приключенски преживявания

Готов ли си за нещо различно?

Подготвили сме ти специални пакети с преживявания, с които да организираш идеалния приключенски ден:

Подари незабравим ден, изпълнен с емоции!

  • Уикенд на макс
  • Екстремен ден
  • Струма на макс
  • Mystery Extreme Day
  • Рапел
  • Пандюл
  • Колички на Пампорово
  • Дегустация и Офроуд
  • Колело и вино
  • И още много…

Купи ваучер за приключение от GiftTube

Приключенският ден е шанс да подариш уникален подарък - свободата на избор за този, когото обичаш. Създадохме специални пакети, с които можеш да организираш едно незабравимо приключение. Купи лесно, онлайн, за минути и поднеси в елегантна GiftTube опаковка чрез бърза доставка до адрес.

За най-смелите сме подготвили мистериозни приключения! Забравете за организацията – истинският приключенец тръгва без карта и без крайна дестинация. Единственото, което искаме от вас, е да се заредите за много добро настроение! Доверете ни се! Изберете ваучера за себе си или го подарете на приятел! Гарантирано добра изненада.

Част от ваучерите за приключения включват различни емоции, събрани в едно. Това е уникална възможност да се впуснете в едно различно пътешествие. Страхотен подарък, който сближава приятели, двойки, екипи и семейства.

Проектирай твоя вълнуващ ден! Или сбъдни мечта на любим човек!

Ваучерите за приключенски преживявания са за онези, които търсят нещо оригинално, нестандартно. Супер предизвикателства и шанс, който се поднася веднъж в живота! Подходящи за феновете на новите емоции. Купи лесно, в рамките на няколко минути. Можеш да получиш подаръка – ваучер по имейл, както и в красива опаковка до адрес по избор. Опция за увеличаване на срока за използване на ваучера спрямо нуждите ти. GiftTube ще се погрижи всичко да върви по план, за да бъде денят наистина съвършен.

Ваучер за приключенски преживявания с Gift Tube 

Препоръчваме ваучера за приключенски преживявания на всеки, който иска да подари нещо оригинално. Популярен избор за изненада за специален повод. GiftTube внимателно селектира своите партньори, за да сме сигурни, че всичко ще бъде точно както трябва. Добра идея за бягство през почивните дни, през ваканцията, нестандартен рожден ден, имен ден, незабравим юбилей, специална годишнина, а защо не и предложение за брак.

Какъвто и да е поводът за празника, можете да комбинирате страхотно занимание със специален човек! Или с няколко специални за вас души! За да бъде приключението наистина емоционално, то трябва да бъде споделено, затова избери с кого ще се забавляваш най-много.

Избирай сред щурите ни пакети за приключенски преживявания – “Уикенд на макс”, “Екстремен ден”, „Екстремен уикенд“, “Струма на макс”, “Mystery Extreme Day”, “Колички на Пампорово”, “Дегустация и Офроуд”, “Колело и Вино”. Все предложения,с които няма да скучаеш!

Подари оригинален подарък – приключение

Подари оригинален подарък – приключение с GiftTube. Не забравяй, всеки приключенец има нужда от малко помощ! Сподели страхотния ден с близък, за да се забавлявате заедно през целия ден! Предлагаме предложения за всеки вкус, интереси, желания. С обща помощ можем да организираме нещо наистина специално, което превръща обикновения ден в истинско събитие. 

Специално създадени за хората с приключенски дух!

Разгледайте уебсайта ни, за да се запознаете с богатия избор от преживявания, които предлагаме. Опциите са толкова много, а изборът е изцяло ваш! Идеален подарък, който сбъдва мечти и подходящ начин да покажеш загриженост! GiftTube – създаваме емоции специално за вас!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.