Offroad: Офроуд, дрифт, АТВ (ATV)

Продукти 1-36 от 40

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 40

Настрой низходяща посока
Страница

Офоруд, дрифт и АТВ – Ваучер за преживяване

Купи ваучер за офроуд преживяване от GiftTube

Офроуд ден за автомобилните фенове!

Оригинален подарък за екстремно преживяване

Ти купуваш – Той/Тя избира превозното средство

 

Сега имаш възможност да си направиш щура офроуд разходка из природата на България – предлагаме предложения за офроуд с джип, АТВ / ATV, бъги, дрифт такси и дори офроуд със смарт автомобил. Екстремна разходка или дрифт – забавата е гарантирана!


GiftTube си партнира с уникални професионалисти, които ще спретнат за теб и твоите приятели истинско лудо offroad екстремно преживяване. Предлагаме ти топ ваучери на топ цени на различни локации в България – Велико Търново, Арбанаси, Сапарева баня, Албени още места. 

Сам е скучно – съветваме те да изненадаш приятел с този подарък. Така ще можете да се състезавате и забавлявате заедно. Организирайте си приятелско предизвикателство и вижте кой от двама ви е по-добрия шофьор. Офроуд (offroad) и дрифт приключенията на четири гуми те очакват. Избирай между джип, атв, дрифт такси и още. 

Дрифт подарък на четири гуми

За най-щурите предлагаме ваучер за дрифт преживяване и дрифт училище с Ива Русинова! Позволи на “кралицата на дрифта” да ти покаже как се прави! Нашата първа жена дрифт пилот в България е готова да те научи на своите трикове. Довери ѝ се!

Дрифт (drift) подаръкът на четири гуми е един от най-предпочитаните подаръци в платформата на GiftTube. Подходящ за смели мъже и жени. Натискай газта на джипа или атв и се забавлявай. Специалистите ще ти дадат насоки и ще те съпътстват в процеса, за да бъде преживяването безопасно. А ако не ти се дрифти, спокойно, добавихме и ваучер за копаене с багер.

Офроуд приключенията в България са максимално обезопасени за всички желаещи. Купи ваучера за преживяване – офроуд с джип / АТВ, създаден за феновете на оригиналните подаръци и екстремните преживявания. Зарадвай близък или приятел, който е автомобилен фен с готин подарък! Страхотни цени и онлайн поръчка.  

Купи онлайн оригинален екстремен подарък: Ваучер за offroad и ATV

Купи онлайн оригинален екстремен подарък – ваучер за offroad и ATV. Създаден за тези, които не се страхуват да се раздрусат и изцапат. Искаш ли да изпиташ тръпката от зрелищно спускане във високи скорости, без да повредиш автомобила си? Нашите партньори ще ти осигурят всичко, от което имаш нужда за специалния ден. Качи се ATV и изпитай тръпката. Забавлявай се и изпробвай най-добрите оферти и цени за offroad Bulgaria и ATV в България! Купи ваучер за преживяване с джип, атв (ATV) или специален офроуд автомобил в няколко минути.

Сега можеш да купиш онлайн оригинален екстремен подарък – ваучер за offroad приключение в България или ATV преживяване. GiftTube се грижи постоянно да добавя нови преживявания в своята платформа, за да изпробваш всички щури емоции и приливи на адреналин. Избери автомобила (джип, атв), с който искаш да прекараш деня и да се изгубиш из България или лудо дрифт такси, с което да изпробваш своите шофьорски умения. Онлайн поръчката е бърза, а физическата опаковка на подаръка е представителна и също толкова впечатляваща, колкото и самото преживяване. Довери се на GiftTube!