Offroad: Офроуд, дрифт, АТВ (ATV)

Продукти 1-36 от 47

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 47

Настрой низходяща посока
Страница

Карането на атв е супер забавление, тъй като съчетава удоволствието от това да си сред природата и самия кеф от карането. Разбира се, винаги си с приятели, което прави забавлението гарантирано.

В България имаме прекрасна природа и много подходящи планини с разнообразни тракове за каране. Подходящи планини за каране са както Стара Планина, така и Рила, Пирин и всякакви други интересни локации с впечатляващи гледки и подходящи терени.

Същност на разходката с атв

Едно от големите предимства на атв-то е, че е проходимо на места, където не може да се стигне с кола или джип. Това дава възможност да се стигне до високопланински места с разкошни гледки и буквално да се слееш с природата. 

Повечето организатори на атв офроуд разходка с атв разполагат както с едноместни, така и с двуместни атв-та. Най-използвани са двуместните атв-та. Използват предимно от двойки или от баща и дете. Не е позволено деца да карат атв и могат да се возят само с придружител. 

Атв-тата съдържат сериозна доза адреналин в преживяванията. Разчупи сивото ежедневие и вкарай доза адреналин, която ще те държи не малко време. 

Водачите на групата винаги съобразяват темпото с нивото на подготовка на участниците и ако се налага темпото се намалява, възможна е и промяна в маршрута. 

Разходка с атв

Как се практикува?

Разходките с атв се практикуват на офроуд терени, обикновено по планински пътеки или т.нар тракове. Преди стартирането на офроуд разходката всеки получава инструктаж от квалифициран инструктор. Инструктажът е изключително важна част и не трябва да бъде пренебрегван. 

Атв-тата на първи поглед изглеждат безобидни, но крият своите рискове. Затова трябва да бъдеш много предпазлив, да не надценяваш възможностите си и задължително да спазваш инструкциите на водача. 

Различните атв-та имат различна мощност, затова дори и да си карал атв преди – слушай инструктора и не прави своеволия.

Самото управление на атв не е сложно, но трябва да се внимава със завоите и скоростта, тъй като може да се обърне. При обръщане е възможно да се причини нараняване, затова имаш и защитна екипировка, която е задължителна.

 

Какви локации за разходка с атв може да намериш в Gift Tube?

В Gift Tube имаме голямо разнообразие от локации, на които можеш да караш атв. Всяка локация предлага различно изживяване, затова дори и да си карал атв някъде, опитай кефа от карането на различни места.

Ето някой от най-популярните локации за разходка с авт, които можеш да закупиш с ваучер за преживяване от Gift Tube.

Разходка с атв

Офроуд с атв до София

Разходката се предлага за двойка на двуместно атв. Единият кара, а другият се вози. Разбира се, могат и да се разменят.

Отправната точка на тръгване е гр. Нови Искър. Продължителността на това забавление е с продължителност – 1 час. 

Преди старта се преценяват индивидуалните възможности на всеки участник и според тях се правят нужните промени в маршрута или темпото на каране.

Всеки участник получава инструкции за безопасност, които следва да спазва. Всеки участник получава защитна каска и очила за обезопасяване. 

Деца над 12 г. могат да се возят с родител, който подписва декларация.

 

Офроуд с атв край Варна

Продължителността на разходката е час и 15 минути. Получаваш подробен инструктаж, както и каска и боне. Снима се с екшън камера, за да имаш видео за спомен. Хубаво е да си носиш флаш памет, за да вземеш с теб клипчето.  

Разходка с атв

Офроуд разходка с атв до Арбанаси

Арбанаси е едно от местата в България с най-зрелищни гледки. Атв-тата дават възможност да се стигне до недостъпни места с разкошни гледки, които иначе могат да се видят само ако направите пешеходен преход. 

Изпълнителят предлагащ тази офроуд разходка предлага туристически клас двуместни АТВ-та, които са подходящ вариант за всякакви офроуд разходки. Те са високопроходими, лесни за управление и с автоматични скорости. 

Двуместните АТВ - та 450 сс са подходящи и за начинаещи и любители. Капацитетът на машината е до 200 кг.

Продължителността на офроуд разходката с атв е цели 3 часа, в които ще имате време и за спиране, правене на снимки и любуване на прекрасните гледки. 

Инструкторите са безкомпромисни по отношение на сигурността и ще ти покажат тънкостите на безопасното управление на машината.

 

Разходка с атв на Белоградчишките скали

Наслади се на забележителна природа, незабравими панорамни гледки и специално подбрани офроуд маршрути. Адреналинът и приключенията са гарантирани.

Разходката стартира от гр. Белоградчик и е с продължителност минимум 1 час. 

Атв-тата са двуместни. Единият кара, а другият се вози. Атв-тата са автоматични и лесни за каране. 

Разбира се, всеки получава предварителен инструктаж и се обезопасява със защитни дрехи и каска. Защитното облекло е: каска, очила и боне. Предоставят се и ръкавици и гети, които са по избор и не са задължителни за участниците. 

Разходка с атв

Каква екипировка е нужна?

Задължителната екипировка за каране на атв е каска. Някои от изпълнителите предоставят и задължават участниците да носят и боне и очила. Възможно е като допълнителна екипировка да получите и защитни дрехи, ръкавици и гети. 

 

Защо да изберем Gift Tube?

Gift Tube предлага огромно разнообразие от забавления. Всеки един ваучер е валиден една година, може да бъде заменян или удължаван. 

Ваучерът е персонализиран и представителен. При правене на поръчката се вписва името на ползвателя на ваучера и пожелание към него. Към всеки ваучер получаваш и безплатно преживяване от Gift Tube – подарък. 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.