На земя

Филтрирай по

Продукти 1-36 от 88

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 88

Настрой низходяща посока
Страница

Ваучери за екстремни земни преживявания

Купи GiftTube ваучер за земно преживяване и високи скорости

Ти подаряваш – Той/Тя избира екстремен земен спорт!

Разчупи ежедневието с нестандартно преживяване!

  • Карай АТВ / ATV
  • Бъги 
  • Офроуд / Offroad
  • Спускане с шейни
  • Вело спортове 
  • Дори копаене с багер
  • И още множество земни спортове

Купи ваучер за земни приключения

С GiftTube можеш да закупиш ваучер за всякакви земни приключения – екстремни и забавни. Разполагаме с множество предложения в различни локации, така че получателят може сам да прецени кое е най-доброто за него. Страхотна идея за изненада дори без повод, която внася малко емоция в ежедневието.

С GiftTube можеш да се насладиш на най-добрите екстремни преживявания на Земята, наистина! Независимо как ще използвате ваучера и на какво ще се спрете, адреналинът е гарантиран. Прекрасна идея за специален повод, празник, рожден ден или годишнина. Страхотен подарък за двойки, които си падат по екстремните преживявания.

Земно и екстремно!

Купи ваучерът за земни приключения в рамките на няколко минути – отнема няколко клика, ваучерът идва при теб веднага по имейл. За да изглежда добре, когато го подаряваш, сме подготвили доставка в кутия “тубус” – луксозен завършек на подаръка. Добави име на получателя и пожелание, за да персонализираш изненадата. 

Ваучер за екстремни земни преживявания с Gift Tube 

Наслади се на екстремните спортове във Варна. Съчетай адреналина със страхотно изживяване, полезно за духа и тялото. Разгледай възможностите за забавления във Варна, София и други спортове на територията на цяла България.

Всеки ден ваучерите за екстремни земни преживявания с GiftTube не спират да изненадват своите получатели! За феновете на екстремното предлагаме спортове като каране на ATV (атв), бъги и други офроуд приключения. Подаръкът е подходящ и за хората, които имат страх от височини, но искат да изпитат силна екстремна емоция.

Зимата и пролетта са идеални за спускане с шейни – предпочитан семеен подарък, с който всички се забавляват, независимо от възрастта. За ценителите  на природата пък сме подготвили вело спортове, защото красотата на природата ни заслужава специално внимание!

Търсиш нещо луд  и нестандартно? Добавихме и изключително нестандартен подарък – копаене с багер. Да, това забавно преживяване има за цел да разсмее своите получатели и да ги накара да направят нещо различно, за което… със сигурност дори не са се сещали! Че кой би се сетил?

Разгледай селекцията ни от ваучери за екстремни земни преживявания и земни спортове. GiftTube позволява да купиш и получиш подаръка си по имейл за минути! А най-хубавата част, е че получателят сам избира колко екстремен да е подаръка!

Ваучер за подарък: Земни приключения и адреналин

Ние предлагаме най-добрите ваучери за подарък за моментите, в които имаш нужда да избягаш от скуката или да зарадваш любим човек. Страхотен начин да покажеш благодарност чрез изненада! 

Разгледай всичките ни идеи за земни приключения и ваучери за преживявания с висока доза на адреналин – те създават спомени и специални моменти на близост. Сближават и градят доверие. Подходящо за приятели, двойки, семейство, колеги, екипи. Офроуд изненади, с които да се забавляваш!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.