На земя

Продукти 1-36 от 59

Настрой низходяща посока
Страница


 1. Безплатна
  доставка
 2. Безплатна
  доставка
 3. Безплатна
  доставка
 4. Безплатна
  доставка
 5. Безплатна
  доставка
 6. Безплатна
  доставка
 7. Безплатна
  доставка
 8. Безплатна
  доставка
 9. Безплатна
  доставка
 10. Безплатна
  доставка
 11. Безплатна
  доставка
 12. Безплатна
  доставка
 13. Безплатна
  доставка
 14. Безплатна
  доставка
 15. Безплатна
  доставка
 16. Безплатна
  доставка
 17. Безплатна
  доставка
 18. Безплатна
  доставка
 19. Безплатна
  доставка
 20. Безплатна
  доставка
 21. Безплатна
  доставка
 22. Безплатна
  доставка
 23. Безплатна
  доставка
 24. Безплатна
  доставка
 25. Безплатна
  доставка
 26. Безплатна
  доставка
 27. Безплатна
  доставка
 28. Безплатна
  доставка
 29. Безплатна
  доставка
 30. Безплатна
  доставка
 31. Безплатна
  доставка
 32. Безплатна
  доставка
 33. Безплатна
  доставка
 34. Безплатна
  доставка
 35. Безплатна
  доставка
 36. Безплатна
  доставка

Продукти 1-36 от 59

Настрой низходяща посока
Страница

Ваучери за екстремни земни преживявания

Купи GiftTube ваучер за земно преживяване и високи скорости

Ти подаряваш – Той/Тя избира екстремен земен спорт!

Разчупи ежедневието с нестандартно преживяване!

 • Карай АТВ / ATV
 • Бъги 
 • Офроуд / Offroad
 • Спускане с шейни
 • Вело спортове 
 • Дори копаене с багер
 • И още множество земни спортове

Купи ваучер за земни приключения

С GiftTube можеш да закупиш ваучер за всякакви земни приключения – екстремни и забавни. Разполагаме с множество предложения в различни локации, така че получателят може сам да прецени кое е най-доброто за него. Страхотна идея за изненада дори без повод, която внася малко емоция в ежедневието.

С GiftTube можеш да се насладиш на най-добрите екстремни преживявания на Земята, наистина! Независимо как ще използвате ваучера и на какво ще се спрете, адреналинът е гарантиран. Прекрасна идея за специален повод, празник, рожден ден или годишнина. Страхотен подарък за двойки, които си падат по екстремните преживявания.

Земно и екстремно!

Купи ваучерът за земни приключения в рамките на няколко минути – отнема няколко клика, ваучерът идва при теб веднага по имейл. За да изглежда добре, когато го подаряваш, сме подготвили доставка в кутия “тубус” – луксозен завършек на подаръка. Добави име на получателя и пожелание, за да персонализираш изненадата. 

Ваучер за екстремни земни преживявания с Gift Tube 

Наслади се на екстремните спортове във Варна. Съчетай адреналина със страхотно изживяване, полезно за духа и тялото. Разгледай възможностите за забавления във Варна, София и други спортове на територията на цяла България.

Всеки ден ваучерите за екстремни земни преживявания с GiftTube не спират да изненадват своите получатели! За феновете на екстремното предлагаме спортове като каране на ATV (атв), бъги и други офроуд приключения. Подаръкът е подходящ и за хората, които имат страх от височини, но искат да изпитат силна екстремна емоция.

Зимата и пролетта са идеални за спускане с шейни – предпочитан семеен подарък, с който всички се забавляват, независимо от възрастта. За ценителите  на природата пък сме подготвили вело спортове, защото красотата на природата ни заслужава специално внимание!

Търсиш нещо луд  и нестандартно? Добавихме и изключително нестандартен подарък – копаене с багер. Да, това забавно преживяване има за цел да разсмее своите получатели и да ги накара да направят нещо различно, за което… със сигурност дори не са се сещали! Че кой би се сетил?

Разгледай селекцията ни от ваучери за екстремни земни преживявания и земни спортове. GiftTube позволява да купиш и получиш подаръка си по имейл за минути! А най-хубавата част, е че получателят сам избира колко екстремен да е подаръка!

Ваучер за подарък: Земни приключения и адреналин

Ние предлагаме най-добрите ваучери за подарък за моментите, в които имаш нужда да избягаш от скуката или да зарадваш любим човек. Страхотен начин да покажеш благодарност чрез изненада! 

Разгледай всичките ни идеи за земни приключения и ваучери за преживявания с висока доза на адреналин – те създават спомени и специални моменти на близост. Сближават и градят доверие. Подходящо за приятели, двойки, семейство, колеги, екипи. Офроуд изненади, с които да се забавляваш!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.