Бънджи и пандюл

14 продукта

Настрой низходяща посока


 1. Безплатна
  доставка
 2. Безплатна
  доставка
 3. Безплатна
  доставка
 4. Безплатна
  доставка
 5. Безплатна
  доставка
 6. Безплатна
  доставка
 7. Безплатна
  доставка
 8. Безплатна
  доставка
 9. Безплатна
  доставка
 10. Безплатна
  доставка
 11. Безплатна
  доставка
 12. Безплатна
  доставка
 13. Безплатна
  доставка
 14. Безплатна
  доставка

14 продукта

Настрой низходяща посока

Скок с бънджи и пандюл – Ваучери за преживяване

Наслади се на адреналина от високо!

Бънджи или пандюл?

Ти купуваш – Той/Тя избира!

Възможности за скок за двама!

Купи ваучер за преживяване – скок с бънджи или скок с пандюл. Наслади се на страхотната емоция, която е създадена за феновете на адреналина. Подари оригинален подарък! 

Чувал ли си за скоковете с пандюл? Пандюлът означава махало. За разлика от скока с бънджи, пандюлът позволява да се залюлееш хоризонтално с голяма засилка.

Какво е скокът с пандюл? Преживяването включва следното – извисяваш се над красивата гледка, която си избрал за локация в специалния ден. Щом си готов, имаш възможност да дадеш старт на преживяването сам – просто откачи карабинера. Падането е в две фази – първо политаш надолу (като бънджи), а след това се залюляваш настрани (като люлка).

Е, кое избираш – добре познатото бънджи или пандюл? Остави изборът на получателя на ваучера. Купи лесно с няколко клика от GiftTube. Ваучерът пристига при теб в елегантна опаковка “тубус”.

Купи ваучер за скок с бънджи и пандюл

Купи ваучер за скок с бънджи и скок с пандюл от GiftTube. Онлайн поръчката отнема минути, като сме добавили и опция за удължаване на периода на ваучера при нужда.

Скокът те кара да се чувстваш страхотно и да видиш света от уникална перспектива, като същевременно се намираш напълно в безопасност. Това е чудесно занимание за тези, които обичат да живеят за момента. Ако си авантюристичен човек, който би искал да изпита какво е усещането да скочиш отвисоко, GiftTube ще ти помогне да усетиш уникалната тръпка!

Скоковете с бънджи и пандюл се организират от екипи от професионалисти, които са проверени от GiftTube. Работим само с доверени партньори, за да сме уверени в сигурността. Добра идея за хората, които искат да пробват нещо ново за първи път в живота си, както и за тези, които желаят да преборят своите страхове!

Ваучер за скок с бънджи: Оригинален подарък

Купи ваучер за скок с бънджи – оригинален подарък за всеки! В платформата на GiftTube ще намерите оригинални подаръци – единичен скок с бънджи от пещера Проходна, Клисура или скокове с пандюл за двама. Налични са и ваучери за скок с бънджи в Русе и в Бургас. А за най-смелите сме подготвили и комбинирани преживявания – каяк и скок с бънджи В ЕДИН ДЕН. Екстремен ден, който ще помниш дълго! Купи подаръка онлайн от GiftTube.

Скокът с бънджи е вид екстремно развлечение, което включва спускане отвисоко с помощта на еластични корди. Целта е участникът да се приближи възможно най-близо до земята. Ако не се страхуваш твърде много от височини, ще имаш възможност да се насладиш на свободния полет и да протегнеш ръце като криле на птица! Най-смелите не затварят очи докато летят към пропастта. А на теб стиска ли ти?

Скокове с пандюл: Оригинален подарък – екстремна люлка 

Скоковете с пандюл стават все по-популярни напоследък, тъй като са едно разнообразно преживяване за феновете на екстремните приключения. След като се спуснеш надолу ще се залюлееш настрани. Погледни на скока с пандюл като на голяма екстремна люлка, която ти дава възможност да полетиш над всяко едно пространство. Зарадвай детето в теб с нещо невероятно! Купи ваучера онлайн от GiftTube.

Скок с пандюл за двама – скок в тандем

Екстремната люлка (пандюл) е оригинален подарък за двама, с който можеш да зарадваш свой близък приятел или роднина. Едни от най-популярните локации в България за това преживяване са над пещерата Проходна (Божиите очи). Там можеш да скочиш с пандюл и в тандем. Скокът за двама е споделено екстремно изживяване, което ще зарадва и двама ви! Споделената емоция наистина е страхотна, наслади се на нея с любим човек! 

Купи лесно и бързо ваучер за преживяване от GiftTube. Поръчай онлайн на топ цени, които са много добри и конкурентни! Наслади се на адреналина на макс!

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.