Бънджи и пандюл

14 продукта

Настрой низходяща посока


14 продукта

Настрой низходяща посока

Скок с бънджи и пандюл – Ваучери за преживяване

Наслади се на адреналина от високо!

Бънджи или пандюл?

Ти купуваш – Той/Тя избира!

Възможности за скок за двама!

Купи ваучер за преживяване – скок с бънджи или скок с пандюл. Наслади се на страхотната емоция, която е създадена за феновете на адреналина. Подари оригинален подарък! 

Чувал ли си за скоковете с пандюл? Пандюлът означава махало. За разлика от скока с бънджи, пандюлът позволява да се залюлееш хоризонтално с голяма засилка.

Какво е скокът с пандюл? Преживяването включва следното – извисяваш се над красивата гледка, която си избрал за локация в специалния ден. Щом си готов, имаш възможност да дадеш старт на преживяването сам – просто откачи карабинера. Падането е в две фази – първо политаш надолу (като бънджи), а след това се залюляваш настрани (като люлка).

Е, кое избираш – добре познатото бънджи или пандюл? Остави изборът на получателя на ваучера. Купи лесно с няколко клика от GiftTube. Ваучерът пристига при теб в елегантна опаковка “тубус”.

Купи ваучер за скок с бънджи и пандюл

Купи ваучер за скок с бънджи и скок с пандюл от GiftTube. Онлайн поръчката отнема минути, като сме добавили и опция за удължаване на периода на ваучера при нужда.

Скокът те кара да се чувстваш страхотно и да видиш света от уникална перспектива, като същевременно се намираш напълно в безопасност. Това е чудесно занимание за тези, които обичат да живеят за момента. Ако си авантюристичен човек, който би искал да изпита какво е усещането да скочиш отвисоко, GiftTube ще ти помогне да усетиш уникалната тръпка!

Скоковете с бънджи и пандюл се организират от екипи от професионалисти, които са проверени от GiftTube. Работим само с доверени партньори, за да сме уверени в сигурността. Добра идея за хората, които искат да пробват нещо ново за първи път в живота си, както и за тези, които желаят да преборят своите страхове!

Ваучер за скок с бънджи: Оригинален подарък

Купи ваучер за скок с бънджи – оригинален подарък за всеки! В платформата на GiftTube ще намерите оригинални подаръци – единичен скок с бънджи от пещера Проходна, Клисура или скокове с пандюл за двама. Налични са и ваучери за скок с бънджи в Русе и в Бургас. А за най-смелите сме подготвили и комбинирани преживявания – каяк и скок с бънджи В ЕДИН ДЕН. Екстремен ден, който ще помниш дълго! Купи подаръка онлайн от GiftTube.

Скокът с бънджи е вид екстремно развлечение, което включва спускане отвисоко с помощта на еластични корди. Целта е участникът да се приближи възможно най-близо до земята. Ако не се страхуваш твърде много от височини, ще имаш възможност да се насладиш на свободния полет и да протегнеш ръце като криле на птица! Най-смелите не затварят очи докато летят към пропастта. А на теб стиска ли ти?

Скокове с пандюл: Оригинален подарък – екстремна люлка 

Скоковете с пандюл стават все по-популярни напоследък, тъй като са едно разнообразно преживяване за феновете на екстремните приключения. След като се спуснеш надолу ще се залюлееш настрани. Погледни на скока с пандюл като на голяма екстремна люлка, която ти дава възможност да полетиш над всяко едно пространство. Зарадвай детето в теб с нещо невероятно! Купи ваучера онлайн от GiftTube.

Скок с пандюл за двама – скок в тандем

Екстремната люлка (пандюл) е оригинален подарък за двама, с който можеш да зарадваш свой близък приятел или роднина. Едни от най-популярните локации в България за това преживяване са над пещерата Проходна (Божиите очи). Там можеш да скочиш с пандюл и в тандем. Скокът за двама е споделено екстремно изживяване, което ще зарадва и двама ви! Споделената емоция наистина е страхотна, наслади се на нея с любим човек! 

Купи лесно и бързо ваучер за преживяване от GiftTube. Поръчай онлайн на топ цени, които са много добри и конкурентни! Наслади се на адреналина на макс!

 

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.