Купи ваучер за преживяване на стойност от GIFT TUBE

Избери ценова категория - ваучери от 50 до 1000 лева

1 ТИ КУПУВАШ
ваучер на стойност
2 ТОЙ/ТЯ ИЗБИРА
преживяването
3 РЕЗЕРВИРА
с кода от ваучера
Безплатна
опаковка
12-месечна
валидност
Доставка
за 1 ден

Разгледай и избери вълнуващо преживяване

ТЪРСИ ВАУЧЕР ПО ЦЕНА, ПОЛУЧАТЕЛ ИЛИ ТИП ПРЕЖИВЯВАНЕ, ЗА ДА ОТКРИЕШ ТВОЯ ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК
ВАУЧЕР ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ избор от 500+ услуги

Оригинален подарък: Ваучер за всеки повод

Какво да подаря? Най-оригиналният подарък е при теб благодарение на Gift Tube.

Ти подаряваш – Той/Тя избира! Подари подаръчен ваучер, който дава възможност за избор от над 500+ услуги:

Бъди различен! Gift Tube – Купи ваучер онлайн и подари идеалната изненада за всеки повод!

виж още

Купи ваучер за подарък Gift Tube: За мъж или жена

Gift Tube е универсалният подарък, подходящ за всеки. Той е предпочитан избор за изненада както за мъж, така и за жена.

Най-хубавото е, че с него не можеш да сгрешиш в избора си! Ваучерът дава възможност на получателя сам да избере точното изживяване, от което има нужда.

Осмели се да бъдеш различен и подари преживяване, което ще бъде запомнено! 

Купи ваучер за подарък Gift Tube. Подходящ за мъж или жена, независимо от възрастта, вкуса и повода. Нашата онлайн платформа за преживявания дава избор от над 400 нестандартни преживявания, услуги, процедури, гифт сетове и събития. 

Ваучер за преживяване по избор – перфектната изненада

При нас ще откриеш стотици приключения и градски преживявания. Над 400 преживявания, които ти гарантират, че ще блеснеш с перфектната изненада! 

Независимо от повода, твоят получател може да избира сред следните подаръчни ваучери: масажи и спа пакети, кулинарни курсове, музикални уроци, дегустации, терапии за здраве, красота и лично усъвършенстване, семейни, детски, бебешки ескейп стая, рафтинг, гмуркане, дрифт, полети с парапланер и с делтапланер, планински преходи, разходки с бъги и атв, полет с балон, полет със самолет, каякинг, вечеря на тъмно, рисуване и вино, парти за детски рожден ден, подаръци с кауза като осиновяване на кошер и дори… наем на ябълково дърво.  

Така че каквото и да търсиш, за когото и да купуваш, ще го намериш при нас!

Поръчай и купи онлайн сега!

Подаръчен ваучер с елегантна визия

Подаръчен ваучер Gift Tube е не просто различен, но и впечатляващ!

Той пристига до своя получател в красива и елегантна визия.

Добрите изненади заслужават да изглеждат страхотно! Затова сме се погрижили за луксозна опаковка, която да придаде завършен вид на цялостното усещане за изненада. Елегантната визия изглежда представително и различно.

Красивата опаковка “тубус” е бонус към подаръчния ваучер и безплатна.

Тубусът на Gift Tube е нашата запазена марка. Той е рециклируем и изработен от картон, за чието производство не е унищожено и едно дръвче. 

Защото знаем, че визията е от значение!

Купи онлайн ваучер за подарък от Gift Tube

Сега имаш възможност да купиш нещо различно и уникално по рода си!

Купи онлайн ваучер от Gift Tube на стойност:

 • GIFT TUBE BASIC 50 лева
 • GIFT TUBE POPULAR 75 лева
 • GIFT TUBE MEDIUM 100 лева
 • GIFT TUBE CLASSIC 125 лева
 • GIFT TUBE EXCLUSIVE 150 лева
 • GIFT TUBE PREMIUM 200 лева

Онлайн изпращане по email или доставка в рамките на 24 ч.

Как да купя ваучер от Gift Tube?

За да купиш ваучер онлайн, трябва да следваш няколко прости стъпки:

 1. Избери ценовата категория – от 50 лв., 75 лв., 100 лв., 125 лв., 150 лв. или 200 лв.
 2. Избери вида на подаръчния ваучер: Получи онлайн по имейл или с доставка в безплатна елегантна опаковка
 3. Персонализирай избрания ваучер с име на получателя и пожелание към него. Ако не те бива да мислиш пожелание, пропусни тази стъпка, тя не е задължителна.
 4. Можеш да добавиш опция за удължаване на срока на валидност на ваучера (допълнителни 3 или 6 месеца) срещу заплащане
 5. Плати твоя подаръчен ваучер онлайн или на място с:
  –  Наложен платеж
  –  Банков превод
  –  Банкова карта
  –  В брой на място в офиса ни на адрес: София, ул. Бачо Киро 5А (обади се предварително, за да те очакваме с готовия подаръчен ваучер)

Купи онлайн сега от Gift Tube с няколко клика!

Забрави да купиш подарък? Опция за подарък “в последния момент”

За най-нетърпеливите, които трябва да измислят изненада в последния момент, предлагаме “виртуална” доставка, по имейл. Така онлайн подаръкът ще бъде при теб до минути, веднага след като получим плащането.

Купи сега своя Gift Tube ваучер онлайн!  Елегантна визия – опаковка “тубус”. 12 месеца срок на валидност на подаръчния ваучер.

 

Отзиви от наши клиенти

⭐⭐⭐⭐⭐Иво Русев: "Получих ваучер от Gift Tube за рождения си ден за каране на дрифт. Беше супер забавано и нещо, което отдавна исках да пробвам. Супер сте! Препоръчвам."
⭐⭐⭐⭐⭐Жасмина Гевезиева: "Изненадах годеника ми с преживяване Издигане с балон от центъра на София. Преживяването беше страхотно и със сигурност съм си заплюла още много идеи за страхотно прекарване от Gift Tube, естествено и за подарък. Определено сте ми любими."
⭐⭐⭐⭐⭐Стефан Николов: "Колегите ми подариха ваучер за копаене с багер. Най-уникалният подарък, който някога са ми правили. Страшно много се накефих и даже мисля да запиша в някакъв момент курс за багерист."
⭐⭐⭐⭐⭐Маги и Методий: "Gift Tube, благодарим ви за страхотното преживяване. Летяхме над Белоградчишките скали и беше най-интересното и романтично нещо, което сме правили. Препоръчах ви на всичките си приятели."
⭐⭐⭐⭐⭐"Изкарахме си страхотно. Играхме в ескейп стаята The Matrick и се запалихме жестоко. Остава да пробваме и другите игри. Имате страхотни идеи за подарък и много неща, които сме харесали."
⭐⭐⭐⭐⭐"Подарихме си забавление за цялото семейство, което беше подарък за това да сме отново заедно. Прекарахме си страхотно в работилницата на Стелиан и сме набелязали още идеи за страхотно прекарване за цялата компания. Благодарим ви за цялостната организация".
⭐⭐⭐⭐⭐Мария Луканова: "Подариха ми ваучер от Gift Tube на стойност и си избрах урок по конна езда. Беше невероятно, очарована съм от отношението и цялото преживяване с кончетата. Със сигурност ще повторя. Gift Tube - любими сте ми."
⭐⭐⭐⭐⭐"Подариха ми ваучер от Gift Tube за 50 лв. и реших да го използвам за работилница за правене на играчки от филц. Взех приятелка с мен и си изкарахме чудесно заедно с прекрасната Светлана, която е истински майстор с вълната. Благодарим ви за тази прекрасна неделя!"
⭐⭐⭐⭐⭐"Най-якият подарък, който съм получавал. Гмурках се с инструктор на Созопол. Запалих се много по гмуркането и смятам да се запиша на курс. Целият екип сте супер. Препоръчвам."
Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.