Купи ваучер за преживяване на стойност от GIFT TUBE

Избери ценова категория - ваучери от 50 до 1000 лева

1 ТИ КУПУВАШ
ваучер на стойност
2 ТОЙ/ТЯ ИЗБИРА
преживяването
3 РЕЗЕРВИРА
с кода от ваучера
Безплатна
опаковка
12-месечна
валидност
Доставка
за 1 ден

Тематичен подаръчен ваучер за преживяване

Зарадвай приятел или колега с любимото му преживяване!

Понякога знаем точно какво ще го зарадва и държим да му го подарим. Но все пак не сме сигурни за детайлите. Дали точно този масаж, а не някой друг? Дали вече е бил в тази стая за загадки, или не... Обича да готви и ще е благодарна да получи за подарък кулинарен урок, но пък как да избера най-подходящия за нея?

Затова създадохме специална категория тематични ваучери, в които събираме любими услуги в един ваучер!

виж още

Подари ваучер за масаж по избор или ваучер за дегустация, която получателят сам ще избере! Може да избереш още ваучер за игра в стая със загадки, ваучер за кулинарен курс или музикален урок.

Част от тематичните ни ваучери се предлагат и в няколко ценови категории, така че даизбереш подарък според бюджета си. Погрижили сме се всеки тематичен ваучер да има уникален дизайн! Винаги е лесно и оригинално с Gift Tube!

ВАУЧЕР ЗА МАСАЖ И СПА

Ваучер за масаж и спа включва процедури и терапии в луксозни спа центрове и разкрасителни студиа на удобни локации в София. Работим с Thai Spa, Victoria Spa, Spa Demetra, Медицински център „Качествен живот“, Body Lab Studio, Premium Studio. При нас ще намерите широка колекция от традиционни, арома, антистрес, лечебни и тайландски масажи, както и много процедури за красота и здраве, които получателят на ваучера може сам да избере.

Добър избор са синхронните масажи, когото търсиш подарък за двойки или искаш да споделиш спа преживяване с любимия човек.

ВАУЧЕР ЗА МУЗИКАЛЕН КУРС

С ваучер за музикален курс по избор може да подариш приключение в света на музиката. С твоя подарък получателят избира от голямо разнообразие - урок по класическа, бас, електрическа и акустична китара, урок по барабани, урок по пиано, урок по пеене, урок по родопска гайда, урок по цигулка, укулеле, музикална теория и още много други. Курсовете се провеждат в София и Варна. Може да избереи ваучер за 3 или за 6 музикални урока по избор. Възможно е уроците да се провеждат и онлайн. 

ВАУЧЕР ЗА ОТБОРНА ИГРА В СТАЯ НА ЗАГАДКИТЕ

Ваучер за отборна игра в стая със загадки е начин да зарадваш приятели със запомнящо се приключение в града. В ескейп стаите се решават заплетени казуси, търсят се улики и отговори на логически задачи, дешифрират се кодове и се разплитат тайни и мистерии! Колкото по – сплотено работи отборът, толкова по – голям е шансът той да излезе от стаята навреме.  

С ваучер за стая със загадки предоставяме избор на игри за двама, трима, четирима и повече участници. Наши партньори са най-креативните стаи за загадки в София –  Escape Reality, Room 66q VRooms, 3Key, Questworld.

ВАУЧЕР ЗА ДЕГУСТАЦИЯ

С ваучер за дегустация даваш свобода на получателя да избере сам какво да опита – винена, уиски, бирена, шоколадова, а скоро и сладоледена дегустация.  Ти избираш само цената на ваучера – получателят какво, къде и кога да опита!  Работим с най-добрия уиски бар в София Caldo, за винените дегустации разчитаме на Enjoy Wine в София, а за бирените турове ви изпращаме  в пивоварна Рамбус в Пазарджик.  

ВАУЧЕР ЗА КУЛИНАРЕН КУРС

Ваучерът за кулинарен курс е за любителите – готвачи, отворени към нови умения, рецепти и вкусове от цяло свят. Готварската академия, която е наш партньор, провежда заниманията си вечер от 18.30 до 21.30 часа по график.  Топ предложенията за кулинарни курсове са Италианска кухня с Дарин Стойков, Испанска кухня, Френска и Японска с Men in the Kitchen, Десертите на Даро, курсове за приготвяне на бургери, фюжън, веган кухня и много други.

КАК СТАВА ПОРЪЧКАТА НА ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК?

 1. Избираш вида на ваучера и ценовата категория
 2. По желание персонализираш ваучера с име на получателя и пожелание към него
 3. Получаваш ваучер с тематиен дизайн и в безплатна опаковка с куриер или електронен ваучер на имейл
 4. Подаряваш, а получателят сам избира преживяване

Видове тематични ваучери за подарък

Избери стойност оформи ваучера подари

Разгледай и избери вълнуващо преживяване

ТЪРСИ ВАУЧЕР ПО ЦЕНА, ПОЛУЧАТЕЛ ИЛИ ТИП ПРЕЖИВЯВАНЕ, ЗА ДА ОТКРИЕШ ТВОЯ ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК
ВАУЧЕР ЗА ПРЕЖИВЯВАНЕ избор от 500+ услуги

Оригинален подарък: Ваучер за всеки повод

Какво да подаря? Най-оригиналният подарък е при теб благодарение на Gift Tube.

Ти подаряваш – Той/Тя избира! Подари подаръчен ваучер, който дава възможност за избор от над 500+ услуги:

Бъди различен! Gift Tube – Купи ваучер онлайн и подари идеалната изненада за всеки повод!

виж още

Купи ваучер за подарък Gift Tube: За мъж или жена

Gift Tube е универсалният подарък, подходящ за всеки. Той е предпочитан избор за изненада както за мъж, така и за жена.

Най-хубавото е, че с него не можеш да сгрешиш в избора си! Ваучерът дава възможност на получателя сам да избере точното изживяване, от което има нужда.

Осмели се да бъдеш различен и подари преживяване, което ще бъде запомнено! 

Купи ваучер за подарък Gift Tube. Подходящ за мъж или жена, независимо от възрастта, вкуса и повода. Нашата онлайн платформа за преживявания дава избор от над 400 нестандартни преживявания, услуги, процедури, гифт сетове и събития. 

Ваучер за преживяване по избор – перфектната изненада

При нас ще откриеш стотици приключения и градски преживявания. Над 400 преживявания, които ти гарантират, че ще блеснеш с перфектната изненада! 

Независимо от повода, твоят получател може да избира сред следните подаръчни ваучери: масажи и спа пакети, кулинарни курсове, музикални уроци, дегустации, терапии за здраве, красота и лично усъвършенстване, семейни, детски, бебешки ескейп стая, рафтинг, гмуркане, дрифт, полети с парапланер и с делтапланер, планински преходи, разходки с бъги и атв, полет с балон, полет със самолет, каякинг, вечеря на тъмно, рисуване и вино, парти за детски рожден ден, подаръци с кауза като осиновяване на кошер и дори… наем на ябълково дърво.  

Така че каквото и да търсиш, за когото и да купуваш, ще го намериш при нас!

Поръчай и купи онлайн сега!

Подаръчен ваучер с елегантна визия

Подаръчен ваучер Gift Tube е не просто различен, но и впечатляващ!

Той пристига до своя получател в красива и елегантна визия.

Добрите изненади заслужават да изглеждат страхотно! Затова сме се погрижили за луксозна опаковка, която да придаде завършен вид на цялостното усещане за изненада. Елегантната визия изглежда представително и различно.

Красивата опаковка “тубус” е бонус към подаръчния ваучер и безплатна.

Тубусът на Gift Tube е нашата запазена марка. Той е рециклируем и изработен от картон, за чието производство не е унищожено и едно дръвче. 

Защото знаем, че визията е от значение!

Купи онлайн ваучер за подарък от Gift Tube

Сега имаш възможност да купиш нещо различно и уникално по рода си!

Купи онлайн ваучер от Gift Tube на стойност:

 • GIFT TUBE BASIC 50 лева
 • GIFT TUBE POPULAR 75 лева
 • GIFT TUBE MEDIUM 100 лева
 • GIFT TUBE CLASSIC 125 лева
 • GIFT TUBE EXCLUSIVE 150 лева
 • GIFT TUBE PREMIUM 200 лева

Онлайн изпращане по email или доставка в рамките на 24 ч.

Как да купя ваучер от Gift Tube?

За да купиш ваучер онлайн, трябва да следваш няколко прости стъпки:

 1. Избери ценовата категория – от 50 лв., 75 лв., 100 лв., 125 лв., 150 лв. или 200 лв.
 2. Избери вида на подаръчния ваучер: Получи онлайн по имейл или с доставка в безплатна елегантна опаковка
 3. Персонализирай избрания ваучер с име на получателя и пожелание към него. Ако не те бива да мислиш пожелание, пропусни тази стъпка, тя не е задължителна.
 4. Можеш да добавиш опция за удължаване на срока на валидност на ваучера (допълнителни 3 или 6 месеца) срещу заплащане
 5. Плати твоя подаръчен ваучер онлайн или на място с:
  –  Наложен платеж
  –  Банков превод
  –  Банкова карта
  –  В брой на място в офиса ни на адрес: София, ул. Бачо Киро 5А (обади се предварително, за да те очакваме с готовия подаръчен ваучер)

Купи онлайн сега от Gift Tube с няколко клика!

Забрави да купиш подарък? Опция за подарък “в последния момент”

За най-нетърпеливите, които трябва да измислят изненада в последния момент, предлагаме “виртуална” доставка, по имейл. Така онлайн подаръкът ще бъде при теб до минути, веднага след като получим плащането.

Купи сега своя Gift Tube ваучер онлайн!  Елегантна визия – опаковка “тубус”. 12 месеца срок на валидност на подаръчния ваучер.

 

Отзиви от наши клиенти

⭐⭐⭐⭐⭐Иво Русев: "Получих ваучер от Gift Tube за рождения си ден за каране на дрифт. Беше супер забавано и нещо, което отдавна исках да пробвам. Супер сте! Препоръчвам."
⭐⭐⭐⭐⭐Жасмина Гевезиева: "Изненадах годеника ми с преживяване Издигане с балон от центъра на София. Преживяването беше страхотно и със сигурност съм си заплюла още много идеи за страхотно прекарване от Gift Tube, естествено и за подарък. Определено сте ми любими."
⭐⭐⭐⭐⭐Стефан Николов: "Колегите ми подариха ваучер за копаене с багер. Най-уникалният подарък, който някога са ми правили. Страшно много се накефих и даже мисля да запиша в някакъв момент курс за багерист."
⭐⭐⭐⭐⭐Маги и Методий: "Gift Tube, благодарим ви за страхотното преживяване. Летяхме над Белоградчишките скали и беше най-интересното и романтично нещо, което сме правили. Препоръчах ви на всичките си приятели."
⭐⭐⭐⭐⭐"Изкарахме си страхотно. Играхме в ескейп стаята The Matrick и се запалихме жестоко. Остава да пробваме и другите игри. Имате страхотни идеи за подарък и много неща, които сме харесали."
⭐⭐⭐⭐⭐"Подарихме си забавление за цялото семейство, което беше подарък за това да сме отново заедно. Прекарахме си страхотно в работилницата на Стелиан и сме набелязали още идеи за страхотно прекарване за цялата компания. Благодарим ви за цялостната организация".
⭐⭐⭐⭐⭐Мария Луканова: "Подариха ми ваучер от Gift Tube на стойност и си избрах урок по конна езда. Беше невероятно, очарована съм от отношението и цялото преживяване с кончетата. Със сигурност ще повторя. Gift Tube - любими сте ми."
⭐⭐⭐⭐⭐"Подариха ми ваучер от Gift Tube за 50 лв. и реших да го използвам за работилница за правене на играчки от филц. Взех приятелка с мен и си изкарахме чудесно заедно с прекрасната Светлана, която е истински майстор с вълната. Благодарим ви за тази прекрасна неделя!"
⭐⭐⭐⭐⭐"Най-якият подарък, който съм получавал. Гмурках се с инструктор на Созопол. Запалих се много по гмуркането и смятам да се запиша на курс. Целият екип сте супер. Препоръчвам."