Каяци

24 продукта

Настрой низходяща посока


24 продукта

Настрой низходяща посока

Видове ваучери за каякинг с ваучери за подарък или за теб от Gift Tube. Вземи на най-добра цена и с бонус подарък

Гребането с каяк е невероятно забавление, особено когато сте в приятелска компания. В Gift Tube можеш да намериш огромно разнообразие от локации, на които може да се кара каяк. Разгледай, избери, подари. С Gift Tube сбъдваш мечти!

Каякингът може да се практикува както на река, така и в язовир или на морето. И да, с ваучер от Gift Tube имаш целия този избор. 

 

Каякинг на язовири и езера

Еднодневен каяк с избор от локации

С този ваучер получателят сам ще реши на коя локации иска да кара каяк. Организаторът на това преживяване има годишен календар, в който обявява графика си, а получателят избира и се включва в дадена дата. Локациите за избор са: яз. Копринка, яз. Батак, яз. Въча, яз. Беглика, р. Дунав, яз. Кърджали, яз. Ивайловград. 

Каякинг

Двудневен каяк в България

Организирай си уикенд забавление сред природата с каяк и се наслади на едни от най-красивите места в България.

Двудневното каяк приключение на язовир/река по избор се предлага на: 

  • яз. Пчелина, 
  • яз. Тополница, 
  • яз. Душанци, 
  • яз. Искър, р. Искър - Кунино, р. Искър - Карлуково
  • яз. Огняново, Пясъчник и Сопот, Дяково, 
  • яз. Огоста
  • яз. Горни Дъбник, р. Дяволска и Китенска

Наслади се на преживяване сред живописните язовири, с гледки, от които ще забравите за всичко, което ви е приковало към града. Подари си спомен, за който ще разказвате дълго. Спането на палатка е голямата и весела екстра към каякинга. 

 

Каякинг по Смолянските езера 

Подари (си) лятно водно приключение на Родопите с приятел или любим човек! Наеми каяк и се впусни в активност, която ще те накара да се почувстваш енергичен и свободен. С този ваучер от Gift Tube взимаш каяк под наем без да гребеш в организирана група. Можеш да ползваш каяка цял ден от 08:00 - 17:00 ч. 

Може да използваш възможността да опиташ нов спорт, който досега не си практикувал, тъй като каяците са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали гребци. Получаваш каяците в началото на деня, а интензивността и времетраенето на гребането са твое решение. 

Смолянските езера са едно от най-предпочитаните места за летен отдих в района на Смолян и Пампорово. Разположени са по долината на река Черна и са подходящ район за къмпингуване, риболов или пикник сред природата. 

В кое от езерата искаш да гребеш избираш ти, каякът ще ти бъде доставен до предварително определена от теб локация.

 

Каякинг на морето

Каякинг на Северното Черноморие

Стартовата точка е плажът на Каварна, гребе се в близост до брега към мидена ферма "Дълбока". По пътя се срещат специфични съоръжения за морски риболов и първата и единствена мидена ферма в българското Черноморие със стотици корморани и чайки на нея.

Продължава се през огромни плаващи мидени полета, изглеждащи като кадри от научнофантастичен филм. Много често има делфини, които си играят наоколо и търсят храна.

На връщане морските води обикновено приличат на разтопено злато и оцветяват морето в жълто и оранжево. Връщайки се обратно към Каварна, групата следва слънчевата пътека, докато се наслаждава на променящите се цветове на залеза.

 

Семейно морско приключение с каяци в района на Созопол 

Какво по-хубаво от морско приключение за цялото семейство! Ще се насладите на прекрасни гледки, докато спортувате активно и се забавлявате! Ще посетите интересни природни и исторически забележителности около Созопол и ще се запознаете с богатството на животинския и растителен свят в района. 

Разходката с каяк е прекрасен подарък за приятел, колега или любим човек, подходящ подарък за рожден ден или друг специален повод.

 

Каякинг по реки

Еднодневен курс за каяк в бързи води с ваучер от Gift Tube! 

Това е смел и оригинален подарък за всеки, който си пада по динамичните приключения. Ако и ти си от тази група, научи се да управляваш твърд каяк в бърза вода, да сърфираш и да правиш ескимоско обръщане! 

Ако си напълно начинаещ, това предложение е точно за теб. Гребането с туристически каяк ще ти се струва лесно след този курс. Целта на курса е всеки начинаещ да получи основни умения. Курсът се провежда в Кресненското дефиле на р. Струма през лятото. Високите температури и нивото на реката са най-подходящи през юли, август и септември. 

 

Струма на Макс 2 – каякинг и каньонинг

"Струма на МАКС II" е целодневна програма с каякинг, каньонинг и тролей. Комбинирай каяк, каньонинг и тролей в Кресна!

Надуваемият каяк е най-предизвикателната активност. Пусни се по течението и не се бори с реката. Плуването е винаги възможно и ще остави спомени и истории за цял живот. 

Всеки каякар е облечен с неопрен, каска, жилетка и неопренови обувки. Опитни водачи показват техниките за гребане, превеждат безопасно през бързеите и помагат в спасяването и самоспасяването. Това приключение изисква добра физическа подготовка. 

Каньонингът се провежда в същия ден. Представлява разходка до красиви водопади в района. Не е трудно, подходящо е за хора без опит. Спускането по тролея ще се случи в Кресненското дефиле. Със сухи дрехи и готови за нови емоции, ще полетиш ниско над река Струма. Чувството е невероятно.

 

Каякинг по р. Струма 

Ако не си пробвал - сега е моментът! Опитай гребане с каяк по най-добрата река в България. Къде? На Кресненското дефиле р. Струма.

Революция в речните развлечения. Надуваемите каяци са стабилни, леки, маневрени, лесно преносими лодки за бърза вода. Напълно начинаещи каякари могат да се забавляват, гребейки в бързеи с указания от опитен водач. Учиш се бързо, макар плуването и обръщането винаги да са възможни. Но усещането да управляваш лодка в река Струма остава уникално. 

 

Купи ваучери за каяк от Gift Tube на топ цена! Купи ваучер за каяк и се забавлявай с приятели

Купи сега - избери дестинация за вашето каяк пътешествие по – късно. Изключително забавно преживяване, което си струва да се преживее! Съчетание на адреналин и зареждащо приключение в група. Идеята за ваучери за каяк от GiftTube е изключително оригинална. 

Предлагаме ти преживяване, което може да закупиш на топ цена. Освен това, може да организирате почивката си така, че да я съчетаете с каякинга като изберете от топ локации за каяк в България – язовирите Пчелина, Тополница, Душанци, Искър, Огняново, Пясъчник, Сопот, Дяково, река Дунав, Искър и Струма.

Ваучерът за каяк е супер добра идея за екстремен подарък – изненада. Организираме еднодневни и двудневни каякинги в цялата страна. Избери реките, които искаш да предизвикаш! За най-смелите сме създали и опции за съчетание каяк и бънджи скок или друго преживяване. За да бъде адреналинът на макс!

 

Ваучери за каяци – екстремно преживяване

Ако пък сте повече хора, разполагаме с опция за закупуване на ваучери за каяци за цели групи приятели или колеги. Екстремно преживяване за ентусиазирани приятели с хъс за приключения. Забавлявайте се! Ще ви хареса! Подходящо е и за тиймбилдинг. 

Екстремният спорт е изключително популярен. Това пътешествие по вода може да се случва в море, язовир или река. Стига да има подходяща вода – каяците ви очакват! Разбира се, има много различни видове каяци и някои стилове на гребане са се развили с течение на времето, но общото между тях е, че те се самозадвижват.

Когато закупиш ваучер за каяци, нашите професионални инструктори ще те обучат какво трябва да правиш, ще получиш инструктаж и ще се погрижат всичко да бъде наред. Разбира се, предвидена е и екипировка. Работим само с проверени фирми и топ организатори. Избери екстремно преживяване на отлична цена!

 

Каякинг и адреналин – воден спорт за всеки

Каякингът е все по-популярен спорт, който се разпространява както сред начинаещи гребци, така и сред професионалисти. В зависимост от твоето ниво на умения може да избереш точното преживяване. 

Сега можете да закупите ваучер за каякинг онлайн на топ цена. Адреналинът от водния спорт е подходящ за всеки авантюрист, а тръпката си струва. Освен това, разполагаме със специални пакети, които предлагат комбинация от преживявания, като например, каяк и бънджи скок или комбинация с друго екстремно преживяване. Стиска ли ти?

Сега всеки може бързо и лесно да поръча ваучер за каяк от нашата онлайн платформа. Изключително бърза поръчка, само в няколко клика. Ще получиш ваучера веднага в електронен вариант – на своята електронна поща, както и на следващия работен ден до адреса за доставка, който си посочил. Ваучерите пристигат в елегантна визия. 

Gift Tube ти подарява стилна опаковка тубус, с която може да поднесеш подаръка преживяване на специален човек, колега или приятел, с или без повод!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.