Каяци

22 продукта

Настрой низходяща посока


 1. Безплатна
  доставка
 2. Безплатна
  доставка
 3. Безплатна
  доставка
 4. Безплатна
  доставка
 5. Безплатна
  доставка
 6. Безплатна
  доставка
 7. Безплатна
  доставка
 8. Безплатна
  доставка
 9. Безплатна
  доставка
 10. Безплатна
  доставка
 11. Безплатна
  доставка
 12. Безплатна
  доставка
 13. Безплатна
  доставка
 14. Безплатна
  доставка
 15. Безплатна
  доставка
 16. Безплатна
  доставка
 17. Безплатна
  доставка
 18. Безплатна
  доставка
 19. Безплатна
  доставка
 20. Безплатна
  доставка
 21. Безплатна
  доставка
 22. Безплатна
  доставка

22 продукта

Настрой низходяща посока

Видове ваучери за каякинг с ваучери за подарък или за теб от Gift Tube. Вземи на най-добра цена и с бонус подарък

Гребането с каяк е невероятно забавление, особено когато сте в приятелска компания. В Gift Tube можеш да намериш огромно разнообразие от локации, на които може да се кара каяк. Разгледай, избери, подари. С Gift Tube сбъдваш мечти!

Каякингът може да се практикува както на река, така и в язовир или на морето. И да, с ваучер от Gift Tube имаш целия този избор. 

 

Каякинг на язовири и езера

Еднодневен каяк с избор от локации

С този ваучер получателят сам ще реши на коя локации иска да кара каяк. Организаторът на това преживяване има годишен календар, в който обявява графика си, а получателят избира и се включва в дадена дата. Локациите за избор са: яз. Копринка, яз. Батак, яз. Въча, яз. Беглика, р. Дунав, яз. Кърджали, яз. Ивайловград. 

Каякинг

Двудневен каяк в България

Организирай си уикенд забавление сред природата с каяк и се наслади на едни от най-красивите места в България.

Двудневното каяк приключение на язовир/река по избор се предлага на: 

 • яз. Пчелина, 
 • яз. Тополница, 
 • яз. Душанци, 
 • яз. Искър, р. Искър - Кунино, р. Искър - Карлуково
 • яз. Огняново, Пясъчник и Сопот, Дяково, 
 • яз. Огоста
 • яз. Горни Дъбник, р. Дяволска и Китенска

Наслади се на преживяване сред живописните язовири, с гледки, от които ще забравите за всичко, което ви е приковало към града. Подари си спомен, за който ще разказвате дълго. Спането на палатка е голямата и весела екстра към каякинга. 

 

Каякинг по Смолянските езера 

Подари (си) лятно водно приключение на Родопите с приятел или любим човек! Наеми каяк и се впусни в активност, която ще те накара да се почувстваш енергичен и свободен. С този ваучер от Gift Tube взимаш каяк под наем без да гребеш в организирана група. Можеш да ползваш каяка цял ден от 08:00 - 17:00 ч. 

Може да използваш възможността да опиташ нов спорт, който досега не си практикувал, тъй като каяците са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали гребци. Получаваш каяците в началото на деня, а интензивността и времетраенето на гребането са твое решение. 

Смолянските езера са едно от най-предпочитаните места за летен отдих в района на Смолян и Пампорово. Разположени са по долината на река Черна и са подходящ район за къмпингуване, риболов или пикник сред природата. 

В кое от езерата искаш да гребеш избираш ти, каякът ще ти бъде доставен до предварително определена от теб локация.

 

Каякинг на морето

Каякинг на Северното Черноморие

Стартовата точка е плажът на Каварна, гребе се в близост до брега към мидена ферма "Дълбока". По пътя се срещат специфични съоръжения за морски риболов и първата и единствена мидена ферма в българското Черноморие със стотици корморани и чайки на нея.

Продължава се през огромни плаващи мидени полета, изглеждащи като кадри от научнофантастичен филм. Много често има делфини, които си играят наоколо и търсят храна.

На връщане морските води обикновено приличат на разтопено злато и оцветяват морето в жълто и оранжево. Връщайки се обратно към Каварна, групата следва слънчевата пътека, докато се наслаждава на променящите се цветове на залеза.

 

Семейно морско приключение с каяци в района на Созопол 

Какво по-хубаво от морско приключение за цялото семейство! Ще се насладите на прекрасни гледки, докато спортувате активно и се забавлявате! Ще посетите интересни природни и исторически забележителности около Созопол и ще се запознаете с богатството на животинския и растителен свят в района. 

Разходката с каяк е прекрасен подарък за приятел, колега или любим човек, подходящ подарък за рожден ден или друг специален повод.

 

Каякинг по реки

Еднодневен курс за каяк в бързи води с ваучер от Gift Tube! 

Това е смел и оригинален подарък за всеки, който си пада по динамичните приключения. Ако и ти си от тази група, научи се да управляваш твърд каяк в бърза вода, да сърфираш и да правиш ескимоско обръщане! 

Ако си напълно начинаещ, това предложение е точно за теб. Гребането с туристически каяк ще ти се струва лесно след този курс. Целта на курса е всеки начинаещ да получи основни умения. Курсът се провежда в Кресненското дефиле на р. Струма през лятото. Високите температури и нивото на реката са най-подходящи през юли, август и септември. 

 

Струма на Макс 2 – каякинг и каньонинг

"Струма на МАКС II" е целодневна програма с каякинг, каньонинг и тролей. Комбинирай каяк, каньонинг и тролей в Кресна!

Надуваемият каяк е най-предизвикателната активност. Пусни се по течението и не се бори с реката. Плуването е винаги възможно и ще остави спомени и истории за цял живот. 

Всеки каякар е облечен с неопрен, каска, жилетка и неопренови обувки. Опитни водачи показват техниките за гребане, превеждат безопасно през бързеите и помагат в спасяването и самоспасяването. Това приключение изисква добра физическа подготовка. 

Каньонингът се провежда в същия ден. Представлява разходка до красиви водопади в района. Не е трудно, подходящо е за хора без опит. Спускането по тролея ще се случи в Кресненското дефиле. Със сухи дрехи и готови за нови емоции, ще полетиш ниско над река Струма. Чувството е невероятно.

 

Каякинг по р. Струма 

Ако не си пробвал - сега е моментът! Опитай гребане с каяк по най-добрата река в България. Къде? На Кресненското дефиле р. Струма.

Революция в речните развлечения. Надуваемите каяци са стабилни, леки, маневрени, лесно преносими лодки за бърза вода. Напълно начинаещи каякари могат да се забавляват, гребейки в бързеи с указания от опитен водач. Учиш се бързо, макар плуването и обръщането винаги да са възможни. Но усещането да управляваш лодка в река Струма остава уникално. 

 

Купи ваучери за каяк от Gift Tube на топ цена! Купи ваучер за каяк и се забавлявай с приятели

Купи сега - избери дестинация за вашето каяк пътешествие по – късно. Изключително забавно преживяване, което си струва да се преживее! Съчетание на адреналин и зареждащо приключение в група. Идеята за ваучери за каяк от GiftTube е изключително оригинална. 

Предлагаме ти преживяване, което може да закупиш на топ цена. Освен това, може да организирате почивката си така, че да я съчетаете с каякинга като изберете от топ локации за каяк в България – язовирите Пчелина, Тополница, Душанци, Искър, Огняново, Пясъчник, Сопот, Дяково, река Дунав, Искър и Струма.

Ваучерът за каяк е супер добра идея за екстремен подарък – изненада. Организираме еднодневни и двудневни каякинги в цялата страна. Избери реките, които искаш да предизвикаш! За най-смелите сме създали и опции за съчетание каяк и бънджи скок или друго преживяване. За да бъде адреналинът на макс!

 

Ваучери за каяци – екстремно преживяване

Ако пък сте повече хора, разполагаме с опция за закупуване на ваучери за каяци за цели групи приятели или колеги. Екстремно преживяване за ентусиазирани приятели с хъс за приключения. Забавлявайте се! Ще ви хареса! Подходящо е и за тиймбилдинг. 

Екстремният спорт е изключително популярен. Това пътешествие по вода може да се случва в море, язовир или река. Стига да има подходяща вода – каяците ви очакват! Разбира се, има много различни видове каяци и някои стилове на гребане са се развили с течение на времето, но общото между тях е, че те се самозадвижват.

Когато закупиш ваучер за каяци, нашите професионални инструктори ще те обучат какво трябва да правиш, ще получиш инструктаж и ще се погрижат всичко да бъде наред. Разбира се, предвидена е и екипировка. Работим само с проверени фирми и топ организатори. Избери екстремно преживяване на отлична цена!

 

Каякинг и адреналин – воден спорт за всеки

Каякингът е все по-популярен спорт, който се разпространява както сред начинаещи гребци, така и сред професионалисти. В зависимост от твоето ниво на умения може да избереш точното преживяване. 

Сега можете да закупите ваучер за каякинг онлайн на топ цена. Адреналинът от водния спорт е подходящ за всеки авантюрист, а тръпката си струва. Освен това, разполагаме със специални пакети, които предлагат комбинация от преживявания, като например, каяк и бънджи скок или комбинация с друго екстремно преживяване. Стиска ли ти?

Сега всеки може бързо и лесно да поръча ваучер за каяк от нашата онлайн платформа. Изключително бърза поръчка, само в няколко клика. Ще получиш ваучера веднага в електронен вариант – на своята електронна поща, както и на следващия работен ден до адреса за доставка, който си посочил. Ваучерите пристигат в елегантна визия. 

Gift Tube ти подарява стилна опаковка тубус, с която може да поднесеш подаръка преживяване на специален човек, колега или приятел, с или без повод!

Здравей!
Избери една от опциите по-долу, за да се свържеш с нас и ще ти отговорим при първа възможност.