Каяци

9 продукта

Настрой низходяща посока

9 продукта

Настрой низходяща посока

Ваучери за каяк

Търсиш екстремно преживяване?

Купи ваучер за каяк от GiftTube

Опции за комбинирани каякинг приключения и пътешествия!

виж

Купи ваучери за каяк от GiftTube на топ цена

Купи ваучер за каяк и се забавлявай с приятели

Купи сега  - избери дестинация за вашето каяк пътешествие по – късно. Изключително забавно преживяване, което си струва да се преживее! Съчетание на адреналин и зареждащо приключение в група. Идеята за ваучери за каяк от GiftTube е изключително оригинална. Предлагаме ви преживяване, което можете да закупите на топ цена. Освен това, можете да организирате почивката си така, че да я съчетаете с каякинга като изберете от топ локации за каяк в България – язовирите Пчелина, Тополница, Душанци, Искър, Огняново, Пясъчник, Сопот, Дяково, река Дунав, Искър и Струма.

Ваучерът за каяк е супер добра идея за екстремен подарък – изненада. Организираме еднодневни и двудневни каякинги в цялата страна и в Гърция. Избери реките искаш да предизвикаш с този луд воден спорт! Налични са и опции за ваучери за еднодневен и двудневен каяк, а за най-смелите сме създали и опции за съчетание с бънджи скок или друго преживяване. За да бъде адреналинът на макс!

Ваучери за каяци – екстремно преживяване

Ако пък сте повече хора, разполагаме с опция за закупуване на ваучери за каяци за цели групи. Екстремно преживяване за ентусиазирани приятели с хъс за приключения. Забавлявайте се! Ще ви хареса!

Екстремният спорт е изключително популярен. Това пътешествие по вода може да се случва в море, язовир или река. Стига да има подходяща вода – каяците ви очакват! Разбира се, има много различни видове каяци и някои стилове на гребане са се развили с течение на времето, но общото между тях е, че те се самозадвижват.

Когато закупите ваучери за каяци, нашите професионални инструктори ще ви обучат какво трябва да знаете и правите, ще получите инструктаж и ще се погрижат всичко да бъде наред.  Освен това ще получите и екипировка. Работим само с проверени фирми и топ организатори. Избери екстремно преживяване на отлична цена!

Каякинг и адреналин – воден спорт за всеки

Каякингът е все по-популярен спорт, който се разпространява както сред начинаещи гребци, така и сред професионалисти. В зависимост от вашето ниво на умения можете да изберете точното преживяване за вас. Сега можете да закупите ваучер за каякинг онлайн на топ цена. Адреналинът от водния спорт е подходящ за всеки авантюрист, а тръпката си струва. Освен това, разполагаме със специални пакети, които предлагат комбинация от преживявания, като например, каяк и бънджи скок или комбинация с друго екстремно преживяване. Стиска ли ти?

Сега всеки може бързо и лесно да поръча ваучер за каяк от нашата онлайн платформа. Изключително бърза поръчка, само в няколко клика. Ще получите ваучера веднага в електронен вариант – на своята електронна поща, както и на следващия работен ден до адреса за доставка, който сте посочили. Ваучерите пристигат при вас в елегантна визия. GiftTube ти подарява стилна опаковка тубус, с която може да поднесеш  подаръка преживяване на специален човек, колега или приятел, с или без повод!