Ваучери за хоби и развлечение от Gift Tube

Какво да правя? Скучно ми е! Нищо интересно не се случва около мен... Спри скуката – Gift Tube води забавлението при теб!

  • Забавно преживяване в града
  • Избор от над стотици забавления
  • Оригинална изненада за специален повод
  • Незабравим подарък под формата на преживяване
  • Уникална идея за първа среща
  • Безплатна елегантна опаковка за твоя ваучер

С Gift Tube превръщаш всеки ден в събитие!

Разгледай нашата колекция от разнообразни забавления в града, с които можеш да зарадваш себе си, приятел или близък.

Купи ваучер за нестандартно преживяване – предизвикателства от 50 до 200+ лева.

Градски преживявания, събития и приключения

С нашите предложения за градски забавления всеки ден е специален! Не е нужно да пътуваш, защото ние пренасяме забавлението при теб. Избери от едно от над 400 преживявания в София, Пловдив, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Шумен и други градове.

Купи ваучер и се забавлявай!

Ваучери за забавления и развлечения в София

Разполагаме с богата гама забавления и развлечения в София, от които имаш възможност да избираш. Сред тях ще намериш ваучери за градски куестове, приключения, ескейп стаи (escape rooms), фотосесии, дегустации и още.

Дори полет с балон – да, в града!

Едни от най-търсените забавления и развлечения в София са игрите. Разгледай нашите нестандартни “слепи” разходки, туристически обиколки с детективски игри, събиране на пъзели и разрешаване на загадки. Ваучери за преживявания за всеки.

Можеш да закупиш ваучер на стойност от 50 до 200 лева или конкретно преживяване от 30 до 800+ лева в зависимост от изискванията и предпочитанията си. За феновете на арт ателиетата сме подготвили уъркшопове, уроци по рисуване с вино (и без вино), работилници по занаяти и още.

Купуваш ваучера лесно и бързо – с доставка до 24 часа в елегантна опаковка. Можеш да го получиш и на мига, по email.

Gift Tube – Kолекция от мигове и идеи за разходка. Незабравима първа среща! Разчупи ежедневието в града!

Ваучери за забавления и развлечения в Пловдив

Подготвили сме уникални идеи за дните, в които искаш да видиш Градът на тепетата в нова светлина! Разгледай нашите предложения за забавления и развлечения в Пловдив. Разполагаме с уникални разходки, туристически приключения, игри, лабиринти, градски куестове. Страхотен подарък под формата на ваучер за преживяване за всеки празник!

Купи ваучер за преживяване в града от Gift Tube. Отлична цена, високо качество и оригинална изненада. Забавления в София, Пловдив и не само. Опции за избор от над 400 преживявания.

Сложи край на скуката и не се чуди повече какво да правиш през почивните дни в София или Пловдив. Уникална по рода си идея за уикенд приключение и бягство от реалността!

Продукти 1-36 от 127

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 127

Настрой низходяща посока
Страница