Ваучери за хоби и развлечения - Подари преживяване с Gift Tube

Продукти 1-36 от 131

Настрой низходяща посока
Страница


Продукти 1-36 от 131

Настрой низходяща посока
Страница

Купи и подари ваучер: Курс по интереси

  • Уроци за всеки вкус
  • 50 + занимания по интереси
  • Музика, пеене, рисуване, езда и още
  • Елегантна подаръчна опаковка
  • Възможност за дистанционни уроци

 

Открий своето следващо любимо хоби!

Gift Tube – ваучер, който те кара да опиташ ново преживяване!

В платформата на Gift Tube имаш възможност да закупиш и подариш ваучер на приятел, близък или на самия себе си. Избирай от голяма селекция от преживявания, сред които уроци по рисуване, китара, пеене, музикални консултации, рисуване и вино.

Оползотвори времето си с приятно и креативно занимание!
Пробвай нещо ново всеки ден!

Купи ваучер онлайн на достъпна и конкурентна цена. Бърза доставка и елегантна подаръчна опаковка.

Купи ваучери за уроци по рисуване и вино

В Gift Tube ще намериш множество ваучери за уроци по русиване. Можеш да закупиш и ваучери за популярното преживяване – рисуване с вино на много добра цена. Преживяването е идеално за всеки, който обича да рисува. Просто се забалявай – уменията не са от значение!

Ваучерите за хоби са идеална идея за подарък. Това преживяване може да бъде споделено и с близък приятел, с който заедно да се насладите на интересното развлечение. Страхотна идея за прекратяване на скуката! Популярен избор за преживявания от двойки.

Чудиш се какво да правиш? Или какво да подариш? Избери подарък – преживяване, с което не можеш да сгрешиш! Купи Gift Tube ваучер за хоби и развлечения на отлична цена. Уроците се провеждат на територията на цяла България –  в София, Рила, Бистрица, Созопол или онлайн (дистанционни уроци).

Купи ваучери за уроци по китара с Gift Tube

В категория “Хоби и развелчения” ще откриеш и опция за закупуване на ваучери за уроци по китара и други музикални занимания. Забавлявай се и осъществи своя мечта! 

Уроците по китара се провеждат от експерти, които са готови да подходят индивидуално към теб и да ти обяснят основите на свиренето на китара. Музикалните уроци се провеждат в оборудвано професионално студио, което е напълно оборудвано. Всичко е осигурено – без нужда да носиш музикален инструмент със себе си.

Познаваш някой, който винаги е искал да се научи да свири на китара? Помогни му да направи първата стъпка към своята мечта. Купи и подари ваучер за уроци. Ако търсиш нещо по-различно, то разполагаме и дори с уроци по уколеле.

С ваучерите за преживяване от Gift Tube забавлението е гарантирано! Купи онлайн с бърза доставка, а подаръчната опаковка е безплатна.

Купи ваучер за уроци по пеене с Gift Tube

Купи и подари ваучер за уроци по пеене от платформата на Gift Tube. Уроците са подходящи за всеки, независимо от уменията за пеене – начинаещ или напреднал. Подаръкът е идеален за музикалните фенове, които се учат да пеят професионално или просто обичат да припяват докато слушат музика. Уроците се провеждат от опитни музикални експерти, които преподават пеене и преминават през основните най-важни музикални съвети. 

Музикалният урок по пеене може да бъде насочен в различни жанрове – народно пеене, класичеко пеене или оперно пеене. Оборудвано студио, в което да изпробвате своите умения и заложби.

Купи ваучер за уроци, хоби и развлечения от Gift Tube. Забавни преживявания и уроци по пеене, рисуване и още много интереси. Срещни се с опитни ментори, на които можеш да се довериш и научи нови неща! 

Купи ваучери за забавления в София

Разполагаме с богата гама забавления в София, от които имаш възможност да избираш. Сред тях ще намериш ваучери за градски куестове, приключения, ескейп стаи (escape rooms), фотосесии, дегустации и още.

Дори полет с балон – да, в града!

Едни от най-търсените забавления и развлечения в София са игрите. Разгледай нашите нестандартни “слепи” разходки, туристически обиколки с детективски игри, събиране на пъзели и разрешаване на загадки. Ваучери за преживявания за всеки.

Можеш да закупиш ваучер от 50 до 200+ лева в зависимост от изискванията и предпочитанията си. За феновете на арт ателиетата сме подготвили забавления като уъркшопове, уроци по рисуване с вино (и без вино), работилници по занаяти и още.

Сложи край на скуката и не се чуди повече какво да правиш през почивните дни в София или Пловдив. Уникална по рода си идея за уикенд приключение и бягство от реалността!  Купуваш ваучера за забавления в София лесно и бързо – с бърза доставка в елегантна опаковка. Можеш да го получиш и на мига, по email. 

Gift Tube – Kолекция от мигове и идеи за разходка. Незабравима първа среща!  Разчупи ежедневието в града!